ağustosta kızlar düğün ramazan öncesi yani heryer çok pahalı.Nişanlım kaya hotel diye bir yer beğendi kemerde ama ben beğenmedim kavga ettikodaları çok eski görünüyor yorumlarda o yönde.2 000.00 i gözden çıkardık 6 gece için ama içime sinmedi o otel.Voyageler çok güzel ama pahalı
bende bilmiimmm valla yaa nerdeymiş?bende günlük kullanım için 4 dene aldım..ama inceler kuşum ya kaldır çıkar kolay olur öle yer kaplamıyorlar...nişantaşı pazarından aldım bi dene tavsiye ederim uğrayın..hint işi denir ya..ince renkli üzerinde garip desenleri,minik aynaları var ve 5otl..günaydın kızlarrrrrrrrrrr
maşallah3 yatak örtüsü nasıl kullanacaksın sıra gelmez
bu maltepe ankaradaki maltepe mi?
ağustosta kızlar düğün ramazan öncesi yani heryer çok pahalı.Nişanlım kaya hotel diye bir yer beğendi kemerde ama ben beğenmedim kavga ettikodaları çok eski görünüyor yorumlarda o yönde.2 000.00 i gözden çıkardık 6 gece için ama içime sinmedi o otel.Voyageler çok güzel ama pahalı
ayy netım gıttı 40dk gelmedı
minik cnm bence o renkte cok guzel anlamadığım bişey sorcam sımdık aynı modelde mı bu renklerı soruyorsun dantel falan aynı ıse guzel olur aslında ama ben bordo yerıne bu rengı tercıh ederdım
zeybcim antalya civarı düşünüyoruz belek ya<da kemer
bende bilmiimmm valla yaa nerdeymiş?bende günlük kullanım için 4 dene aldım..ama inceler kuşum ya kaldır çıkar kolay olur öle yer kaplamıyorlar...nişantaşı pazarından aldım bi dene tavsiye ederim uğrayın..hint işi denir ya..ince renkli üzerinde garip desenleri,minik aynaları var ve 5otl..
4 tane mi aldın? kızlar ne yapıyorsunuz ya hepsi yatak örtüsü mü?
ben bir tane aldım üzerine boncuk-pul işleyeceğim. bir örgü battaniye takımı alacağım bir de pike takımım var ara sıra onu sererim diye düşünüyorum. battaniye de seriliyor zaten
zeysb, nerde nişantaşı pazarı canım???
zeysb nişantaşı pazarı dediğin çankayadaki mağaza mı?
günaydıııııııına.s.günaydınlar ....
güzelim fikrimi söylemem gerekirse ben duvar stikerli aynayaı çok beğeniyorum.ama kelebeklide çok hoş.diğerlerini beğenmedim.şamdanlı model güzel ama tehlikeli ya ben korkuyorum mumlardan.düşer falan allah korusun
ayyyy kızlar sinir oldum ya.bir elektrik süpürgesi alcam ama param birikmiyo ki biriksin.sinir oldum yahuuuuuu. philips marathon alcam.malum 400 küsür.
Bende elektirk süpürgesi alıcam ama sulu.toz istemiyorum.fikri olan varsa bekliyorum canlarm
günaydın kızlar.Balayı konusunda bir türlü karar veremedik yardım edin lüften..
4 tane mi aldın? kızlar ne yapıyorsunuz ya hepsi yatak örtüsü mü?
ben bir tane aldım üzerine boncuk-pul işleyeceğim. bir örgü battaniye takımı alacağım bir de pike takımım var ara sıra onu sererim diye düşünüyorum. battaniye de seriliyor zaten
canım benimkiler ucuz yaa..ince birde.bu dediğim pike takımı dışında canım..biri dediğim gibi hint işi nil yeşili...biri kadife gibi garip bi kumaş krem sosyete pazarından,biri tüylü tüylü tepe home dan krem,biride seffgilimin dükkanında artan kumaşı kaptım fuşya kenarlarını çekti anam makinada oldu örtü...
ewet çankayada canım kocaman bir yer....kapalı pazar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?