Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım bizde ağustosta voyage belekteyiz keşke biraz daha erken halletseydiniz %40 lara kadar indirim yaptılar şuan gerçekten uçuk fiyatlar

ayy netım gıttı 40dk gelmedı

minik cnm bence o renkte cok guzel anlamadığım bişey sorcam sımdık aynı modelde mı bu renklerı soruyorsun dantel falan aynı ıse guzel olur aslında ama ben bordo yerıne bu rengı tercıh ederdım
HAYAT cnm hayrlı olsun gelınlığını almışsın tacında cok guzel allahım bende gorsem o gunlerı ınş
M.SEVDAM cok gecmıs olsun cnm bu mubarek gunde sana sağlık dılıyorum

ovegcim ben muğlada okudum ve çoğu tatil yerini bilirim
eğer sessiz sakin doğa içinde bi balayı istersen AKYAKA'yı kesinlikle tavsiye ederim
doğası muhteşemdir ve tekne turlarıyla harika koylar gezersiniz

evt canım model bu ama renkler saydığım gibi istiyorum.
çünkü krem renginde annem bana başka bi model yapacak 3 sıra organze gipürlü sengözlerimebaksanab

zeybcim antalya civarı düşünüyoruz belek ya<da kemer

kemer süper kuşum ya...süper süper...epeyde pahalı haklısın.ama içine sinmediyse biraz daha araştır..ben pek severim gezmeyi tatili..şunlara bak bide fiatları daha uygun sankim..özelden atiim

günaydın kısçeler

sağol canım Şeniz

ayyyy kızlar sinir oldum ya.bir elektrik süpürgesi alcam ama param birikmiyo ki biriksin.sinir oldum yahuuuuuu. philips marathon alcam.malum 400 küsür.

bende biriktirmeye çalışıyorum 400 tl kadarım var ama benim almayı planladığım 1500 tl kadar :tomato: :çok üzgünüm:

Bende elektirk süpürgesi alıcam ama sulu.toz istemiyorum.fikri olan varsa bekliyorum canlarm

ben ihlasınkini almak istiyorum
herkes çok memnun
benimde alerjim var kafamçokkarıştı
günaydın kızlar.Balayı konusunda bir türlü karar veremedik yardım edin lüften..

nesine karar veremiyorsun

hayat tacın çok cici

Son düzenleme:

canım 6 gece için 2.000 bence iyi bir para, yani gecelik 300-350 arası birsey ayırmıs oluyorsunuz, baska otellere de bak istersen. benim kuzenim kaşta bir otele gitmisti ve cok memnun kalmıstı ama adını hatırlayamıyorum simdi. birde utopiaworld diye bir otel var, internette gordum, hersey dahil ve ultra hersey dahil secenekleri var. google' a yazıp ara guzel gorunuyor.

kızlar aranızda sulu elektrik süpürgesi alan veya evinde kullanan varmı bende elektrik süpürgesi alıcam ama bi türlü karar veremiyorum
thomas almayı düşünüyodum ama 3-4 ayda bir filtresinin değişmesi gerektiğini duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…