Kira canımcım ya.tuttum bu fikri konuşuyor numarası yap şak çek.inşallah çekebilir
ölümden kalana bir care vardir canim.. üzme sen tatli canini... gizli gizli ceker olur biter :1ninca:
Ben bir takım beğendm.ama şimdi nişanlım başka yerde daha uygun ödeme koşulu olan bi yer bulmuş.ama işte nalesef foto çekmeye izin vermemişler.anlattığına göre istediğim fonksiyonları var ama işte görmeden içime sinmiyor napıcam bilmiyorum.illa seçtiğim model desem bu kezde maddi olarak sıkıntı olabilir.az taksit vs gibi problem olabilir.ufffff
hayrlı cumalar RABBIM yuva kurana yardım etsın
mutluluk sağlık versın
aşkı yıllarca aynı tazelıkte kalsın:asigim:
olcak bebelerıne sağlık versın
hayrlı cumalar RABBIM yuva kurana yardım etsın
mutluluk sağlık versın
aşkı yıllarca aynı tazelıkte kalsın:asigim:
olcak bebelerıne sağlık versın
hemşom al evin iç görüntüsü bireysel kombi sıcak su ve tüpte doğalgaz, 3 oda 1 salon
mutfağı
banyosu
salon
oturma odası
karalahana bugün hiç gelmedi dime CADIARZU
Dün ve bugün çok cicoş şeyler aldım kızlar. Ama ağır olduğundan yeni evimin kapısını açıp attım içeri, ama haftasonu kardeşim getirir eklerim. Sadece bu üçü elimde kaldı kaydirigubbakcemile3
Geçen gün siyah beyaz cips tabağı almıştım, kocişime de almak istemiştim kırmızı-beyaz kalmamıştı bugün aldım
cnm ben buna bayıldım yaa :asigim: nerden aldın acaba?? :asigim:a.s.
:1shok: :uhm:
kizlar dogum kontrol hapindan konu acilmisken biseyler yazmak istedim.
bende bu konuda cok kararsizim malesef, heleki yan etkilerini duyunca dahada karamsar oluyorum malesef, askimda diyor kullanmazsin ben korunurum diyor ama güvenemiyorum ben Allah'im en dogru zamanda hayirli bir evlat nasip eder insallah ama hemen istemiyorum ben :çok üzgünüm:
bugün bir arkadasimin yengesini gördüm, arkadasimi sordum nasil evliligi nasil gidiyor diye, 2 sene oldu evleneli oda. evliligi iyi gidiyorda bebek sorunu yasiyorlar dedi yengesi, bir sene kullanmis dogum kontrol hapini sonra birakmis simdi bir sened gecmis birakali hala yok bisey :çok üzgünüm: dedim cok uzun kullanmis, evet dedi yengesi normalde 6 aydan fazla tavsiye etmiyormus doktorlar cok riskliymis :çok üzgünüm:
sinaycığım evin guzel gule gule otur
sulfatın cıcılerı cok hoş bend edun o cığs tabagından aldım 6.5 tl daha uugnunuda vardı 2 kalite
beta resmını goremedım
zeynsb makyaj sırları vermsısın ıyı anlarmsıın benım gozler ırı kalamı nereye surcem ıcemi dışamı
hevin kısıdne ksııye dsegısıyor kımı yılalrca kullanıyor bırakınc a cocuk oluyor
yaa bizde alalım arsimacım bende çok beğendim....o filliler her yerde var ben gördüm..geçen çağdaşta bile vardı...takı tuku satan yerlerdede oluyor..ne üniforması ay pek cahilim kız ben....şu pijamalardan mı?
ay o çılgın düğündeki gelinin gelinliğinin üstü süpermiş:))
bide bende yarın çalışıom öbürgünde çalışıom hep çalışıom:)))))))
Canım benim teşekkür ederim, hemen alıp göndereyim sana yerimseniben
Kıskançççç Arsimaa Kıskannçç :dilcikar: Bizim burdada Mac yok:dilcikar:
Betacım ben sana bi site vereyim orda dene makyajını :)
Böyle demeyin yaa çok korkuyorumm senağlama Benim tüy kıl problemim yok.Bide başıma bu çıkmasın uğraşmayım sonra..Ben şimdiye kadar ağda yapmış bi insan değilim senağlama
Kızlar bana fikir verin nolur sizde.şimdi yatak ve yemek odası alcaz mobilya.beğendiğim modelleri seçmiştim ama şimdi nişanlım ödeme koşulları daha uygun biyer bulmuş ama foto çektirmemişler göremiyorum yani.napim sizce kendi seçtiğimemi yoksa nişanlımın yeni bulduğu mobilyalara mı evet desem???
bugun çalışırlır bee
sulfatın cıcılerı cok hoş bend edun o cığs tabagından aldım 6.5 tl daha uugnunuda vardı 2 kalite
hemşom al evin iç görüntüsü bireysel kombi sıcak su ve tüpte doğalgaz, 3 oda 1 salon
Günaydın kızlar, bakın bende çalışıyorum sizle mesai yapıyorum kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?