Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım çaktırmadan çekin be resimleri..su istesin o arada çeki verir hihihi

ben makyaj topine bi göz atayim hele....önceden makyajsiz evden cimazdim rimel mutlaka sürerdim ... artik günlük hayata hic makyaj yapiyorum sabahlari zar sor yetisiyorum ise... sacimi bile tarmiyorum lastikle bagliyorum kostura kostura ise yetismeye calisiyorum.. ama makyaji severim ceyize bulasmadan önce makyaj mahlzemesine yatiyordum maasimin bir kismini simdi ceyize

bende çok severim ya....insan hepsini almak istio di mi..rengarenkler...ahah bende kaçıom öptüm

kizlar dogum kontrol hapindan konu acilmisken biseyler yazmak istedim.
bende bu konuda cok kararsizim malesef, heleki yan etkilerini duyunca dahada karamsar oluyorum malesef, askimda diyor kullanmazsin ben korunurum diyor ama güvenemiyorum ben Allah'im en dogru zamanda hayirli bir evlat nasip eder insallah ama hemen istemiyorum ben :çok üzgünüm:
bugün bir arkadasimin yengesini gördüm, arkadasimi sordum nasil evliligi nasil gidiyor diye, 2 sene oldu evleneli oda. evliligi iyi gidiyorda bebek sorunu yasiyorlar dedi yengesi, bir sene kullanmis dogum kontrol hapini sonra birakmis simdi bir sened gecmis birakali hala yok bisey :çok üzgünüm: dedim cok uzun kullanmis, evet dedi yengesi normalde 6 aydan fazla tavsiye etmiyormus doktorlar cok riskliymis :çok üzgünüm:

hayrlı cumalar RABBIM yuva kurana yardım etsın
mutluluk sağlık versın
aşkı yıllarca aynı tazelıkte kalsın:asigim:
olcak bebelerıne sağlık versın

hemşom al evin iç görüntüsü bireysel kombi sıcak su ve tüpte doğalgaz, 3 oda 1 salon
mutfağı

banyosu

salon

oturma odası

karalahana bugün hiç gelmedi dime CADIARZU

hım ben hiç görmedim ama :1ninca:

ay o çılgın düğündeki gelinin gelinliğinin üstü süpermiş:))
bide bende yarın çalışıom öbürgünde çalışıom hep çalışıom:)))))))

bende çalışıom

Canım benim teşekkür ederim, hemen alıp göndereyim sana yerimseniben

oy kuzum düşünmen yeter sağol Şeniz

Kıskançççç Arsimaa Kıskannçç :dilcikar: Bizim burdada Mac yok :dilcikar:

:dilcikar:

Betacım ben sana bi site vereyim orda dene makyajını :)

banada versene :)

Böyle demeyin yaa çok korkuyorumm senağlama Benim tüy kıl problemim yok.Bide başıma bu çıkmasın uğraşmayım sonra..Ben şimdiye kadar ağda yapmış bi insan değilim senağlama

hiç çıkmıyormu yada çıkanı napıosun kafamçokkarıştı

çaktırmadan çeksin
bende öyle giderim çektirmezler yanımda kim varsa o satıcı ile konuşmaya başlar bende geziniyor gibi yaparım
telefonu resim çeekme moduna ayarlar göğsüme koyar ordan çaktirmadan çekerim :1ninca:

bugun çalışırlır bee

hayırrrrr

bugün belki patronumla konuşurum kızlar
düğüne kadar olan cumartesileri (6 tanecik) ve düğünden sonra yıllık iznimle 2 hafta izin kullanmak için
sizce kovulurmuyum :tomato:

Günaydın kızlar, bakın bende çalışıyorum sizle mesai yapıyorum kaydirigubbakcemile3

Arsima kovulup kovulmayacağın patronuna bağlı canımkaydirigubbakcemile3 Anlayışlı ve seni seven biriyse koparırsın izni yerimseniben

Günaydın kızlar, bakın bende çalışıyorum sizle mesai yapıyorum kaydirigubbakcemile3

Allah razı olsunnnn kaydirigubbakcemile3 biz yarım gün çalışıyoruz sabah kalkıp geldikten sonraa bütün gün çalışsaydık keşkeee sabah sabah sıcacık yatağımızda kocişimi bırakıpta geldim senağlama

arsıma kovulman nan nolcak yuva kurana yardım etmek lazım
ama benım işyerımde patron yığenı gıbıyse kovulman buyuk olasılık nefret edıom ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…