Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sınay ev senın mıydı
valla bende ölesıne gosterıyon sandım
cok harıka cok ferah mutlulukla oturun cnm
:mymeka: yaa hala banyo setını koymadın yaa

Ayyyy kıyamam sana , :1hug:seni çok iyi anlıyorum, bende çalışırken yarım gün olmasına daha çok kızardım kötükedihüso

yenı gelenelrede guanydınn
ya gızlıresım cekme ısını bende yapmsıtım esyalra bakarken yuruken cep telı arkamda tututm adamla konsurken elım arkada resım cekıyodumkaydirigubbakcemile5

xnm sneındurum daha kötu bizde en azından ıkımızde calısıyozz

yenı gelenelrede guanydınn
ya gızlıresım cekme ısını bende yapmsıtım esyalra bakarken yuruken cep telı arkamda tututm adamla konsurken elım arkada resım cekıyodumkaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile5demekki herkeste var bu olay heee..ama bi keresinde maskodaydık bi tv ünitesi begenmiştikk adam içeri doğru gitti bizimkide çaktırmadan çekti güya adam geldi hemen resim çektiniz sanırım şimdi dedi resime izin vermiyoruz dedi ne iğrenç bi durumdu sonra aşkım dedi, abi siliyorum falan silmedi tabi-tatlicadiarzu-

Ben beşgül mobilyada beğendiğim yatak odasının resmini çekemedim. Adam bir dakika yanımızdan ayrılmadı. Gelinlik bakarken 2 gelinlikçi resim çektirmedi yasakmış resim çekmek......

Arsima kovulup kovulmayacağın patronuna bağlı canımkaydirigubbakcemile3 Anlayışlı ve seni seven biriyse koparırsın izni yerimseniben

beni sever
ben liseden beri buradayım üniv dönemi çıkktım sadece onun dışında stajlarım flnda hep burada
her izin almamda izin verir ama bu biraz toplu olacak ya
ama sürekli gidip almakta zoruma gidiyor
tek korkum hani kriz var ne izni diye düşünürmü

arsıma kovulman nan nolcak yuva kurana yardım etmek lazım
ama benım işyerımde patron yığenı gıbıyse kovulman buyuk olasılık nefret edıom ondan

etsin demi Şeniz

:roflol:
ben bi mobilya bakmaya gittim
yer 3 katlıydı biz ikinci katta bakarken müşteri geldi adam aşağıya indi bende salına salına çekmiştim hepsini :lepi:

bigün bi elbise beğendim dedim resmini çekem ablama gösterip öle alırım
ablan gelsin öle baksın dedi
lohusa nas gelsin dedim çektirmedi hoşşik yasakmış
sonra sitesine girdim baktım elbise orda kabak gibi :dilcikar:
sitesinde görmesem gece gidip vitrinden çekecektim kaydirigubbakcemile

günaydın arkadaşlar ben çalışmıyorum ama burda sizlereyimm:lepi:

birazdan tostumu yiycem babam şu an pişiriyorr :sm_cool:

güne iyi başladık bakalım nasıl devam edecekkkkk a.s.

evet ya sorma amma komık oluyordu kaydirigubbakcemile5
efendım nihalllllllllllllllll

günaydın kızlar hayırlı cumalar. ben de çalışıyorum ama erken kaçmayı planlıyorum çünkü aşkım çalışmııyorrrrrrrr ve onu kurda kuşa yem edemem :roflol: :roflol:

bakalım neler neler olacak :1rolleyes:

ayy varyaa ödlüm senin fıraya yaa resmen koptummmmmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hadi güle güle balımmmŞeniz

ben de sizin dayanışmayı okuyunca ölmüştüm :roflol: :roflol:

çookkk güzel canım aldıklırın hepsini güle güle kullan

bende de yok üzülme :)
ama şükürki üniformam var

benim o tabaklardan yok çünkü ben sakarım mağazada bile bi kere elime aldım sos tabağını küçük kalbi hani çat diye düşürdüm kırdım. sabit diilki onlar beceremem ben öyle şeyleri kullanmayı. ve benim üniformam da yok:çok üzgünüm:

nişanlının zevki nasıldır bu noktada bu çok önemli

Ben biraz daha makyaj topiğine takılayımm öğrenicem bu işi Çok üzgünüm çoook
Ablama sana gel yapayım diyorumm sen makyaj yapabiliyomusun diyor kaydirigubbakcemile3

nerden öğreniyosunuz makyaj yapmasını bana da söyleyinnnn

hayrlı cumalar RABBIM yuva kurana yardım etsın
mutluluk sağlık versın
aşkı yıllarca aynı tazelıkte kalsın:asigim:
olcak bebelerıne sağlık versın

günaydın canım amin:Saruboceq:

günaydın kızlar bende bugün çalışıyorum ya

Aynı durumu bende yaşadım gelinlik bakarken kız izin vermedi resim çekmeme ama ben ısrarla kardeşime çek dedim nişanlım uzakta ona göstermem lazım açık olmasın diyo dedim.onlarda bişey demedi.Abartıyolar ya sanki nolcak resim çekince

günaydın arkadaşlar ben çalışmıyorum ama burda sizlereyimm:lepi:

birazdan tostumu yiycem babam şu an pişiriyorr :sm_cool:

güne iyi başladık bakalım nasıl devam edecekkkkk a.s.

güzel devam etmesi dileğiyle

oyy canım :teselli:

resım yasaktır cekmen guzellığmı:roflol: ozellıkle arsıma sen hemen gızlı cekyon hemde baya ı cızıyon:roflol:

kızlar şu makyaj topiğinde concealer concealer diye bahsettikleri şey ne ya? ben pek makyaj yapmam da :))))))))) hadi bi deyüverin gıgılı arattırmayın bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…