- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Allah razı olsunnnn kaydirigubbakcemile3 biz yarım gün çalışıyoruz sabah kalkıp geldikten sonraa bütün gün çalışsaydık keşkeee sabah sabah sıcacık yatağımızda kocişimi bırakıpta geldim senağlama
Allah razı olsunnnn kaydirigubbakcemile3 biz yarım gün çalışıyoruz sabah kalkıp geldikten sonraa bütün gün çalışsaydık keşkeee sabah sabah sıcacık yatağımızda kocişimi bırakıpta geldim senağlama
yenı gelenelrede guanydınn
ya gızlıresım cekme ısını bende yapmsıtım esyalra bakarken yuruken cep telı arkamda tututm adamla konsurken elım arkada resım cekıyodumkaydirigubbakcemile5
Arsima kovulup kovulmayacağın patronuna bağlı canımkaydirigubbakcemile3 Anlayışlı ve seni seven biriyse koparırsın izni yerimseniben
arsıma kovulman nan nolcak yuva kurana yardım etmek lazım
ama benım işyerımde patron yığenı gıbıyse kovulman buyuk olasılık nefret edıom ondan
kaydirigubbakcemile5demekki herkeste var bu olay heee..ama bi keresinde maskodaydık bi tv ünitesi begenmiştikk adam içeri doğru gitti bizimkide çaktırmadan çekti güya adam geldi hemen resim çektiniz sanırım şimdi dedi resime izin vermiyoruz dedi ne iğrenç bi durumdu sonra aşkım dedi, abi siliyorum falan silmedi tabi-tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile5demekki herkeste var bu olay heee..ama bi keresinde maskodaydık bi tv ünitesi begenmiştikk adam içeri doğru gitti bizimkide çaktırmadan çekti güya adam geldi hemen resim çektiniz sanırım şimdi dedi resime izin vermiyoruz dedi ne iğrenç bi durumdu sonra aşkım dedi, abi siliyorum falan silmedi tabi-tatlicadiarzu-
bakalım neler neler olacak :1rolleyes:
ayy varyaa ödlüm senin fıraya yaa resmen koptummmmmmmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hadi güle güle balımmmŞeniz
Dün ve bugün çok cicoş şeyler aldım kızlar. Ama ağır olduğundan yeni evimin kapısını açıp attım içeri, ama haftasonu kardeşim getirir eklerim. Sadece bu üçü elimde kaldı kaydirigubbakcemile3
Tantitoni kesme tahtası
Geçen gün siyah beyaz cips tabağı almıştım, kocişime de almak istemiştim kırmızı-beyaz kalmamıştı bugün aldım
Bu da dış kapımın üstündeki duvara asacağım nazar bocuğum, tabii bu kadar kocaman değil
bende de yok üzülme :)
ama şükürki üniformam var
Kızlar bana fikir verin nolur sizde.şimdi yatak ve yemek odası alcaz mobilya.beğendiğim modelleri seçmiştim ama şimdi nişanlım ödeme koşulları daha uygun biyer bulmuş ama foto çektirmemişler göremiyorum yani.napim sizce kendi seçtiğimemi yoksa nişanlımın yeni bulduğu mobilyalara mı evet desem???
Ben biraz daha makyaj topiğine takılayımm öğrenicem bu işi Çok üzgünüm çoook
Ablama sana gel yapayım diyorumm sen makyaj yapabiliyomusun diyor kaydirigubbakcemile3
hayrlı cumalar RABBIM yuva kurana yardım etsın
mutluluk sağlık versın
aşkı yıllarca aynı tazelıkte kalsın:asigim:
olcak bebelerıne sağlık versın
günaydın arkadaşlar ben çalışmıyorum ama burda sizlereyimm:lepi:
birazdan tostumu yiycem babam şu an pişiriyorr :sm_cool:
güne iyi başladık bakalım nasıl devam edecekkkkk a.s.
benim o tabaklardan yok çünkü ben sakarım mağazada bile bi kere elime aldım sos tabağını küçük kalbi hani çat diye düşürdüm kırdım. sabit diilki onlar beceremem ben öyle şeyleri kullanmayı. ve benim üniformam da yok:çok üzgünüm:
resım yasaktır cekmen guzellığmı:roflol: ozellıkle arsıma sen hemen gızlı cekyon hemde baya ı cızıyon:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?