Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlar bişey sorucam. Ben solaryuma girmek istemiyorum(zararlı olduğu için) malum düğün temmuzda gelinliğin içindede peynir gibi olmak istemiyorum. Dove summer bronzlaştırıcı kullansam işe yararmı?? Gelinliğe bulaşma ihtimali falan olurmu topicte çamaşıra çıkıyor demişlerde

canım benim nişan fotolarıma bak profilimde var yerimseniben ben onu kullanmıştım. elbisem krem rengiydi üstelik ve çokk doğal bir görüntüsü olmuştu yerimseniben ben öneririm hiç de bulaşmadı. zaten onu 5 gün kullanıyorsun. max koyuluğa 5 ci günde ulaşıyor. yalnız şöyle bir şey var sen sürme annen yada kızkardeşin sürsün. çünkü eşit miktarda yedirerek sürmek çok önemli. sürdükten sonra bir kaç dakika giyinmiyorsun ki çeksin iyicene diye. vede en önemli püf noktası ne kadar fazla sürersem o kadar iyi mantığıyla sürme azar azar sür daha doğal ve kalıcı oluyor. ben mesela ilk gün sürmeden güzelce kese yaptım. üstüne sürdü annem ölü deriyi atıp sürdük. sonraki günlerde yıkanıncada lif yaptım fazlalığı aksın diye. hatta sonrasında havuza falan girsen bile asla akmıyor bulaşmıyor yerimseniben ben düğünde de düşünüyorum çünkü bende solaryuma karşıyım. bir gün güzel görünücem diye cağnımm cildimi 10 sene yaşlandırıp birde üstüne para verememm sengözlerimebaksanab

Tamam o zaman alıyorum.Banyo yapınca liflenince vücutta lekelenme olmuyor dimi. Leke leke olursa amann düşünemiyorum gelinliğin içinde iğrenç oluurrrrr.

bende böyle düşünüyorum
hatta peynir olmaya razıyım ama ee tişört giymeye başlıcam kollarda amele yanığı olacak :)
onları napıcam bilmem
sally hansen sıksammı diye düşünüyorum bende

Tamam o zaman alıyorum.Banyo yapınca liflenince vücutta lekelenme olmuyor dimi. Leke leke olursa amann düşünemiyorum gelinliğin içinde iğrenç oluurrrrr.

yok hayatım görüyorsun işte gayet doğal ve pürüzsüz ayrıca çokda güzel nemlendiriyor tenim ipek gibiydi. ama dediğim gibi süren kişi önemli annem muntzam sürmüş çekene kadar masaj yapmıştı sırnaşık şey hee birde önemli bir detay ellerinin üstünede sürün sengözlerimebaksanab eller en çok yıkadığımız yer olduğu için daha beyaz kalıyor yerimseniben onun için dikkatli ol. yani şöyle söyliyim güzel kullanırsan mükemmel bir ürün bence yerimseniben bacaklar nasıl olsa görünmüyor ama ben genede sürücem düğün sonrası balayında garip durmasın diye. sırtıma falanda sürdürücem sırt dekolteli benim gelinlik yerimseniben

dove summeri ben sevmiyorum kıslar ya
belkide ben süremedim
kendim amötörce sürmüştüm kınalı yapıncak gibim olmuştum

Çok güzel olmuş teninin rengi. Çok doğal duruyor. Kesin alacağım. Vücudumun her yerine sürmem gerekiyor balayına gidince bacaklarım bembeyaz kalmasın. Kaç günde çıkıyor . Düğünden 1 hafta önce başlasam yeterli olur sanırım

ben solaryuma girmiş gibi esmerim yaz kış :) öyle bir problemim yok ama düğünde bende cildim pürüzsüz görünsüm istiyorum kollar sırt vs. fondoten mi sürsem acaba

sadece 5 gün süreceksin kuzum yerimseniben yoksa çok abest durabilir. arkasında yazıyordu sonra korumak içinde bir kaç günde bir tazeliyorsun sanırım. öyle kolay kolay hemen geçmiyor. ben yavaş yavaş keseleye keseleye attım tenimden ama önümüz yaz zaten ne kadar kalırsa kardır... a.s

kızlar bişy sorucam gelinlik içine nasıl bir iç çamaşırı giymeyi düşünüyorsunuz.jartiyer falan mı giyilir ben hiç bilmiyorum.
Bide burcu dün nü de bir saten gecelik takımı gördüm sabahlığı,şortlu takımı falan hepsi içinde 125 tl dedi.Hatırladığım kadarıyla senin öyle bişeyin vardı sen nekakadara almıştın.

teşekkür ederim tatlişimmm
bende öyledusunuyodum ama burcu oyle dıyınce demmkı surmekle ılıglı guzel srumek lazım

sürebilmek çok önemli eşit miktarda sürülmesi gerekiyor

evet tatlım sürüş çokkk önemli. benle birlikte bir çiçekçi tanığımız var oda alıp sürdü aklına geldikçe sürüyormuş ayy br gördüm bacağın ön yüzüne daha çok sürmüş arkaya sürememiş yamalı eşşek gibi olmuştuuuuuu kaydirigubbakcemile3 ben beğenmedim dedi ben açtım gösterdim şaştı kaldıı a.s

ayy kuzucuğum tam hatırlamıyorum ama ben onu indirimden 80 liraya mı ne almıştım belkide daha ucuz ama sallamıyım şimdi a.s çok uyguna almıştım 6 lı set. birde öyle bilindik dantelli falan değildi çok spor benimkisi içime sindi yani. a.s

hımm evet 6lı set benim baktığımda öyleydi sen 80 e almışsan çok iyi almışsın.Buda çok spordu hoşuma gitti ama veremedim 125 tl

Gelinlikçim söyleyecek alacağım. Sanırım bütün içi çamaşırı olur vücudu saran. Yazın çorap Jartiyer falan giyemem açık ayakkabıyla

ay kızlar özelime bir erkek tanışabilir miyiz diye mesaj attııııııı
imdatttt içimizde erkekkk varr imdattttttttttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…