- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Kızlar bişey sorucam. Ben solaryuma girmek istemiyorum(zararlı olduğu için) malum düğün temmuzda gelinliğin içindede peynir gibi olmak istemiyorum. Dove summer bronzlaştırıcı kullansam işe yararmı?? Gelinliğe bulaşma ihtimali falan olurmu topicte çamaşıra çıkıyor demişlerde
Kızlar bişey sorucam. Ben solaryuma girmek istemiyorum(zararlı olduğu için) malum düğün temmuzda gelinliğin içindede peynir gibi olmak istemiyorum. Dove summer bronzlaştırıcı kullansam işe yararmı?? Gelinliğe bulaşma ihtimali falan olurmu topicte çamaşıra çıkıyor demişlerde
Tamam o zaman alıyorum.Banyo yapınca liflenince vücutta lekelenme olmuyor dimi. Leke leke olursa amann düşünemiyorum gelinliğin içinde iğrenç oluurrrrr.
yok hayatım görüyorsun işte gayet doğal ve pürüzsüz ayrıca çokda güzel nemlendiriyor tenim ipek gibiydi. ama dediğim gibi süren kişi önemli annem muntzam sürmüş çekene kadar masaj yapmıştı sırnaşık şey hee birde önemli bir detay ellerinin üstünede sürün sengözlerimebaksanab eller en çok yıkadığımız yer olduğu için daha beyaz kalıyor yerimseniben onun için dikkatli ol. yani şöyle söyliyim güzel kullanırsan mükemmel bir ürün bence yerimseniben bacaklar nasıl olsa görünmüyor ama ben genede sürücem düğün sonrası balayında garip durmasın diye. sırtıma falanda sürdürücem sırt dekolteli benim gelinlik yerimseniben
dove summeri ben sevmiyorum kıslar ya
belkide ben süremedim
kendim amötörce sürmüştüm kınalı yapıncak gibim olmuştum
Çok güzel olmuş teninin rengi. Çok doğal duruyor. Kesin alacağım. Vücudumun her yerine sürmem gerekiyor balayına gidince bacaklarım bembeyaz kalmasın. Kaç günde çıkıyor . Düğünden 1 hafta önce başlasam yeterli olur sanırım
teşekkür ederim tatlişimmmÇok güzel olmuş teninin rengi. Çok doğal duruyor. Kesin alacağım. Vücudumun her yerine sürmem gerekiyor balayına gidince bacaklarım bembeyaz kalmasın. Kaç günde çıkıyor . Düğünden 1 hafta önce başlasam yeterli olur sanırım
bende öyledusunuyodum ama burcu oyle dıyınce demmkı surmekle ılıglı guzel srumek lazım
sürebilmek çok önemli eşit miktarda sürülmesi gerekiyor
kızlar bişy sorucam gelinlik içine nasıl bir iç çamaşırı giymeyi düşünüyorsunuz.jartiyer falan mı giyilir ben hiç bilmiyorum.
Bide burcu dün nü de bir saten gecelik takımı gördüm sabahlığı,şortlu takımı falan hepsi içinde 125 tl dedi.Hatırladığım kadarıyla senin öyle bişeyin vardı sen nekakadara almıştın.
hımm evet 6lı set benim baktığımda öyleydi sen 80 e almışsan çok iyi almışsın.Buda çok spordu hoşuma gitti ama veremedim 125 tl
kızlar bişy sorucam gelinlik içine nasıl bir iç çamaşırı giymeyi düşünüyorsunuz.jartiyer falan mı giyilir ben hiç bilmiyorum.
Bide burcu dün nü de bir saten gecelik takımı gördüm sabahlığı,şortlu takımı falan hepsi içinde 125 tl dedi.Hatırladığım kadarıyla senin öyle bişeyin vardı sen nekakadara almıştın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?