Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar öğlen uykusu beni çağırıyor...
kalkınca yükleyebilirsem aşkımın damatlığını gösteririm. birde el buketi beğendim bir tane ama kimse bwğenmedi ben hariç:)) malum biliyorsunuz hafiften antikalık var:))))))))))) ama neden bende hiç bir resim yükleme sitesi çalışmıyor artık yaa(( eskiden boy boy resim yüklerden ne oldu şimdi yaa

pıtırcık güzelde göbiş açık olunca bizim düğün başlamadan biter kaydirigubbakcemile
bide ben elde keseyi sevemedim gitti yaw

mandilin salon royalın hangi modeli
aslında mutfak için bolero rölyef grubunda iki kırmızı halı vvar herkeş biliyordur kesin
oonlara baktıma ma içime sinmedi kaşmirin kırmızı çiçekli halısını aldım.
salon içinde sade krem bi halısı var, gidip görmüşsen çook farklı duruyor kendinden desenli, yumuşacık. buraya ekledim ma resimde bişey anlaşılmıyor. zemuszemus
aradığım tonlarda halıyı bulamayınca sade krem aldım.

Son düzenleme:
bi kerecik açmasına açarsında herkesin 4 gözü benin üzerindeyken açamamki zemuszemus
bak bak yanda var kesesii
ben bikere kuaföre gittiğimde bi gelin vardı buna benzer bi gelinlik giydi 2 parçaydı eteğinide terse çevirerek getirmişler bide tüylü gibiydi düzünü bi çevirdiler hepimiz şok olmuştuk

neden şok oldun ben anlamadım kafam durdu galiba foto ararken

mutfağı yapanlar fenalık geçirdi. annem de nişanlıma oğlum iyiki 3 ay daha nişanlı kalmadınız yoksa bu kız piyasada bardak bırakmıcaktı dedi :))))) ama bütün bardaklarımı savundum
buket habire mutfak kırılacak kolisi geldikçe millet fenalık geçirdi :))))))))))))
pıtırcık güzelde göbiş açık olunca bizim düğün başlamadan biter kaydirigubbakcemile
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

neden şok oldun ben anlamadım kafam durdu galiba foto ararken

şimdi bizim gördüğümüz eteğin tersiymiş meğersem biz uzaktan onu normal etek sandık kızlar birden bi çevirdiler heryer tüyy ama çok şeker durdu giyince üstüde aynı senin gösterdiğin gibi transparandı ama boyundan bağlamalıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…