Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

stepin fiyatları cozutmuş valla ben bi halı beğenmiştim 3500 tl, bu fiyata büütün halıları alırım yaa zemuszemus zemuszemus
haklısın canım...uçuklar ama çok şıklarrrrrr:kedilmadı salonu alırım tek

valla canım bizim salon açık renk..dedim yandık...geçen yaz alındı hala leke vs yok maşallah diyim.çünkü açık renk hakketen zor...ama çokta şık duruo.hele yerler(laminant,parka,piyano)koyu renk ise açık renk halı evi gösteriyor...

sarayın pırlanta koleksiyonunada bi gözatın derim, ben salonum için aldım, gerçekten şık
güle güle kullan canım..sarayın modern yaptığını pek görmedim ben ama bakayım tenku

ohh ne güzel kız..güle güle kullan:jeyyar:makyajda çok önemli haklısın valla..içine sinmesi lazım:1hug:

Kızlar eşyam sağsağlim vardı allahın izniyle marmarise
şimdi eşyayı boşaltıyorlar bu saatte kızlar...
zavallı kocişim ne kadar yoruldu günlerdir mafoldumben

burcucum gözün aydın canım. inşallah kolaylıkla yerleştirirsin canım. darısı bize inşallah :Saruboceq:

kızlar bunlarda bugün benim aldıklarım. allahım nolur kolaylıkla şu eksikler bitsin :Saruboceq:

banyom için takım

WC için takım

WC ve mutfak için çöp kovalarım

WC için paspas

banyom için paspas

servis takımım

mevye bıçaklarım ve diğer aparatlar

teflon tava ve tencerelerim

bulaşık selem

çay ve su bardaklarım

yatak örtüm ama üzerine kendim eklemeler yapacağım inşallah

bu da çay setim kızlar

tabi eksikler bitmedi halen :sinifsinif: ama buna da şükür opuyorumnanaktan

günaydınnnn:sm_cool:

burcu gözün aydın eşyalar şükür sağ salim varmış çok sevindim

günaydınlarrrrrrrrrrrrr...
BURCUCUM gözün aydın...ah kıyamam kocişim yoruluo die üzülüo:gitme:..gel öpem...Şenizkız almak öle kolaymı..yorulsunnnnnnnlmaz:
MÜEBBETSEVDAM hepsi çok güzel canım güle güle kullan hepsini...çöp kovaların çokkkkkkk şekermiş...

günaydın kızlar, hayırlı sabahlar.

burcu gözün aydın evine ulaşmış eşyaların.

müebbet sevdam, hepsi pek güzelmiş güle güle kullan.

Günaydın Herkesee
Burcucuk hadi gözün aydın gitmiş eşyalar
Kocişinde yorulsun azıcık bişey olmaz kaydirigubbakcemile3 sen daha çok yorulacaksın cumadan sonra...

WC ve mutfak için çöp kovalarım

WC için paspas

servis takımım

tabi eksikler bitmedi halen :sinifsinif: ama buna da şükür opuyorumnanaktan
hepsi çok güzel ama özellikle bunları çok beğendim, tezgahta değilde duvara asılan servisliği daha çok seviyorum ben sen de öyle almışsın, bu modeli de biliyorum, galiba Nehir Çatal Kaşığın İmran markasıydı bu. Kovaların ve paspasına da ayrıca bittim..:lepi:

Burcucum, çok sevindim sağsalim gitmiş eşyaların, siz de yarın mı gidecektiniz? Hayırlısıyla sen de git de, cicilerini keyifle yerleştirceksiiin, evinde çiçekler açtırıcaksııınn, hele bi senin elin değsin, çok eminim sen açtırırsın o çiçekleri kocişinle o evde a.s.

Bu arada cümleten Günaydın :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…