haklısın canım...uçuklar ama çok şıklarrrrrr:kedistepin fiyatları cozutmuş valla ben bi halı beğenmiştim 3500 tl, bu fiyata büütün halıları alırım yaa zemuszemus zemuszemus
sağolun arkadaşlar. zeysb cim satıcı da öyle söyledi bakalım inşallah öyledir yoksa oturma odası beni mahvedecek. açık renk almamak için direndim ama aşkım isteyince bişi diyemedim
evet ya düğünler maaşallah sıra sıra arkadaşlarım akrabalar herkes 2009 u beklemiş meğer sırnaşık şey inşallah pashminacım inşallah biter.
ben kaçtım şimdilik arkadaşlar öptüm sizleri...
güle güle kullan canım..sarayın modern yaptığını pek görmedim ben ama bakayım tenkusarayın pırlanta koleksiyonunada bi gözatın derim, ben salonum için aldım, gerçekten şık
iyi geceler kızlarrr
ben bugün kuaför işini hallettim makyajımı şimdi kozmetikçide çalışan ilkokul arkadasım halletcek nazım geçicek yani zemuszemus çok şükür içime sine sine ilerliorum ohh bee
opuyorumnanaktan
acil kaçtım öptüm hepinizi
burcu hadi gözün aydın canım .
kaçtım bu sefer
gözün aydın burcuözge
:lepi:Şenizbende gideyrumm herkese mucccccccccccksssssssssssssss Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
zeysb saol bebişim :) darısı sana kızz tez zamandaa :)
ii geceler kıslarrrrrrrr
hepsi çok güzel ama özellikle bunları çok beğendim, tezgahta değilde duvara asılan servisliği daha çok seviyorum ben sen de öyle almışsın, bu modeli de biliyorum, galiba Nehir Çatal Kaşığın İmran markasıydı bu. Kovaların ve paspasına da ayrıca bittim..:lepi:
canım kolonun benim kolonumu döver daha şişko:)
ama evin çoook güzel sıfır bina sanırım çok ferah o yönden daha güzel hiç moralini bozma cnm güzel günlerde otur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?