arkadaslar bende temmuz 19 da evlenıcem ama cok mutsuzumailem yanımda yok (yanı kactım gıbı bısey oldu) ben evımı hayal ettıgım gıbı dosemek ıstıyorum ama benım fıkrım pek onemlı olmuyo! onlar secıyo sonrada bana soruyolar bende begenmedım dıyınce bu guzel dıyolar o alınıyo benneyaptımki
[/B]
gitmeyin ya hiç biriniz.
evlenmeyin hep nişanlı sözlü kalın.
bu aralar inanılmaz psikolojim bozuk .kardeşim evleniyor...
sanki bir daha gelmemek üzere gidiyor gibi.
Allahın takdiri bu ,evlilik bir yerde mecburiyet,hayat devamı için bir yol.
ama ya gitmeyin hiç biriniz
:gitme::gitme::gitme:
merhaba kızlarrrrr
bugünde uzak kaldım sizden dişçimi çok özlemiştim randevuma gittim
aklama traji komik bişey geldi benim sahip olduğum tek porselen dişlerim kaydirigubbakcemile3
güle güle kullan canım kolay kolay temizliği...ilk alındığında 6-7 ay bi tüy bıraktı oda olur ipek-yün karışımları bırakıyormuş..hele saf yün daha da tüy bırakıyor
:lepi: :lepi:iyi geceler kızlarrr
ben bugün kuaför işini hallettim makyajımı şimdi kozmetikçide çalışan ilkokul arkadasım halletcek nazım geçicek yani zemuszemus çok şükür içime sine sine ilerliorum ohh bee
opuyorumnanaktan
burcucum gözün aydın canım. inşallah kolaylıkla yerleştirirsin canım. darısı bize inşallah :Saruboceq:
kızlar bunlarda bugün benim aldıklarım. allahım nolur kolaylıkla şu eksikler bitsin :Saruboceq:
banyom için takım
WC için takım
WC ve mutfak için çöp kovalarım
WC için paspas
banyom için paspas
servis takımım
mevye bıçaklarım ve diğer aparatlar
teflon tava ve tencerelerim
bulaşık selem
çay ve su bardaklarım
yatak örtüm ama üzerine kendim eklemeler yapacağım inşallah
bu da çay setim kızlar
tabi eksikler bitmedi halen :sinifsinif: ama buna da şükür opuyorumnanaktan
günaydınnnn:sm_cool:
burcu gözün aydın eşyalar şükür sağ salim varmış çok sevindim
günaydınlarrrrrrrrrrrrr...
BURCUCUM gözün aydın...ah kıyamam kocişim yoruluo die üzülüo:gitme:..gel öpem...Şenizkız almak öle kolaymı..yorulsunnnnnnnlmaz:
MÜEBBETSEVDAM hepsi çok güzel canım güle güle kullan hepsini...çöp kovaların çokkkkkkk şekermiş...
günaydın kızlar, hayırlı sabahlar.
burcu gözün aydın evine ulaşmış eşyaların.
müebbet sevdam, hepsi pek güzelmiş güle güle kullan.
kocişim mahfoldu yazık. halada çırpınıyor. günlerdir uyku uyumuyor. kamyonda şöförle birlikte geldi yükledi gitti orda boşalttı. bu gecede nöbetçi.mafoldumben allahtan bir kaç arkadaşı yardıma gelmiş. birde diyorki burcu biz bu evi satın alalım direk bu eşya bu evden çıkmaz bir daha diyor garibim öyle yorulmuş... :çok üzgünüm:Günaydın Herkesee
Burcucuk hadi gözün aydın gitmiş eşyalar
Kocişinde yorulsun azıcık bişey olmaz kaydirigubbakcemile3 sen daha çok yorulacaksın cumadan sonra...
hepsi çok güzel ama özellikle bunları çok beğendim, tezgahta değilde duvara asılan servisliği daha çok seviyorum ben sen de öyle almışsın, bu modeli de biliyorum, galiba Nehir Çatal Kaşığın İmran markasıydı bu. Kovaların ve paspasına da ayrıca bittim..:lepi:
Burcucum, çok sevindim sağsalim gitmiş eşyaların, siz de yarın mı gidecektiniz? Hayırlısıyla sen de git de, cicilerini keyifle yerleştirceksiiin, evinde çiçekler açtırıcaksııınn, hele bi senin elin değsin, çok eminim sen açtırırsın o çiçekleri kocişinle o evde a.s.
Bu arada cümleten Günaydın :teytey:
kaçmakla büyük hata yapmışsın. Allah ileride utandırmasın.
evlensekte buradayız opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol:
halıyı yıkayınca tüy sorunu bitiyor gibi ben öyle yaptım.
:lepi: :lepi:
brcncvk86, ben gümüş set almıştım. altın güzel durmuyor bence.
kızlar günaydınn:sm_cool:
uykusuzum neden
sımdı hatırlayan vardır bızım evımız esyalıylken evlenemden kuş girmiş heryere pislemiştii
sonra evlıykende balkona arada kumrular gelıyor bunade amenna
bu gece ne oldu kociş benı uyandırdı uykum kactı odamızda sohbet edıyozz saat yarım 1 e gelıyor odada pırpır bişey bi baktık YARASAA:roflol: BEN CIGLIK ATIYOM FELAN GECE KACA KADDAR KOCSI YARASA PESINDE KOSTU CAMI ACTIK CIKTIMI CIKMADI GÖREMEDIK ODADA YATMADIM TABIKI YAAA NE GARİP CAMDANMI GIRDI NE YAPTI YOLUNUMU SASIRDIIIII YAAA
kızlar gelinliğin üstüne takı seti alındı mı size?modelleri varsa eklermisiniz?ya da beğendiğiniz modeller varsa
Günaydın kızlar
parparlm, zeysb, tubis, gasoline, buketcim ve burcucum çok teşekkürler arkadaşlar. daha güzelleri de sizlerin olsun inşallah.evet Gasolincim nehir-imran markası. çatal kaşıklarını uzun zamandır kullanıyoruz maaşallah çok memnunuz. inşallah bunlardan da memnun olurum. duvara asamam sanırım. fayanslar zedelenmesin diye kaydirigubbakcemile3 anca çekmecesine koyarım o kadar kaydirigubbakcemile2
ayy inşallah yırtık çok büyük birşey değildir burcucum ya da düzeltilebilir birşeydir inşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/sohbe...sonbaharda-evleneceklerin-paylasim-alani.html
kızlar bı ark ıcın eklemıştım söz ve ısteme gunkı elbıselerımı bakmayan varsa baksın hemen sılcemm cunkuu
burcu gozun aydın cnm esyaların varmış yerıne
m sevdam aldıkların cok guzel cnm banoy setlerın kasıkların bardakların hepsını ı gunlerde kullan ceyıs bıtmış senın son rutuşlar bunlar sanırım
inş canım görücez bakalım cumartesi. tekli koltuğun köşesi dedi ama bilmiyorum tabi tam olarak... :1no2:
teşekkür ederim böcük Şeniz
demek ki nazara gelmiş canım yüklediğiniz eşyalar. allah büyük zararlardan korusun canım.bunda da vardır bi hayır inşallah düzelir.
ay esmacım ne ilginç birşey olmuş öyle, kuş girse neyse de yarasa girmiş hee? kaydirigubbakcemile3 ay geçmiş olsun, çünkü ben olsam çok korkardım heralde senin gibi çığlıklar falan atardım, kuştan korkmam da yarasa ben de hiç görmedim şimdiye kadar :)) sen nerde oturuyodun kuzum ya? yarasa falan :))kızlar günaydınn:sm_cool:
uykusuzum neden
sımdı hatırlayan vardır bızım evımız esyalıylken evlenemden kuş girmiş heryere pislemiştii
sonra evlıykende balkona arada kumrular gelıyor bunade amenna
bu gece ne oldu kociş benı uyandırdı uykum kactı odamızda sohbet edıyozz saat yarım 1 e gelıyor odada pırpır bişey bi baktık YARASAA:roflol: BEN CIGLIK ATIYOM FELAN GECE KACA KADDAR KOCSI YARASA PESINDE KOSTU CAMI ACTIK CIKTIMI CIKMADI GÖREMEDIK ODADA YATMADIM TABIKI YAAA NE GARİP CAMDANMI GIRDI NE YAPTI YOLUNUMU SASIRDIIIII YAAA
fayanslarını sevsinler :)) biz de evde Nehir kullanıyoruz, çeyiz için de Nehir den aldım servisleri çatal-kaşık takımıyla beraberdi ve askısız aldım, çekmecede kullanacağım inş. servisleri de, hatta servis kepçesi ve kaşığını 2şer adet aldım daha çok lazım olur diye. kullanmak nasip olursa inş. :)))Günaydın kızlar
parparlm, zeysb, tubis, gasoline, buketcim ve burcucum çok teşekkürler arkadaşlar. daha güzelleri de sizlerin olsun inşallah.evet Gasolincim nehir-imran markası. çatal kaşıklarını uzun zamandır kullanıyoruz maaşallah çok memnunuz. inşallah bunlardan da memnun olurum. duvara asamam sanırım. fayanslar zedelenmesin diye kaydirigubbakcemile3 anca çekmecesine koyarım o kadar kaydirigubbakcemile2
kızlar eşyam sağsağlim vardı allahın izniyle marmarise
şimdi eşyayı boşaltıyorlar bu saatte kızlar...
Zavallı kocişim ne kadar yoruldu günlerdir mafoldumben
kızlar ya yaprak dökümünün bugun sezon finali vardı ya
aklıma geldi yeni dönemde yeni bölümünü evimde izliyicem:)
düşündükçe içim kıpır kıpır oluyo buradaki bir çoğumuz öyle olacak.
ben koltuklarını çok sevgim ovegin çok değişik ve güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?