Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kaçmakla büyük hata yapmışsın. Allah ileride utandırmasın.

evlensekte buradayız opuyorumnanaktan

merhaba kızlarrrrr

bugünde uzak kaldım sizden dişçimi çok özlemiştim randevuma gittim

aklama traji komik bişey geldi benim sahip olduğum tek porselen dişlerim kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:

güle güle kullan canım kolay kolay temizliği...ilk alındığında 6-7 ay bi tüy bıraktı oda olur ipek-yün karışımları bırakıyormuş..hele saf yün daha da tüy bırakıyor

halıyı yıkayınca tüy sorunu bitiyor gibi ben öyle yaptım.

:lepi: :lepi:

brcncvk86, ben gümüş set almıştım. altın güzel durmuyor bence.

gunaydın kızlarr
off anam offf bu halam bıgnde yolu şaşirsa gelmese yaa karnım ağrıyoomafoldumben

kızlar günaydınn:sm_cool:
uykusuzum neden
sımdı hatırlayan vardır bızım evımız esyalıylken evlenemden kuş girmiş heryere pislemiştii
sonra evlıykende balkona arada kumrular gelıyor bunade amenna
bu gece ne oldu kociş benı uyandırdı uykum kactı odamızda sohbet edıyozz saat yarım 1 e gelıyor odada pırpır bişey bi baktık YARASAA:roflol: BEN CIGLIK ATIYOM FELAN GECE KACA KADDAR KOCSI YARASA PESINDE KOSTU CAMI ACTIK CIKTIMI CIKMADI GÖREMEDIK ODADA YATMADIM TABIKI YAAA NE GARıP CAMDANMI GIRDI NE YAPTI YOLUNUMU SASIRDIIIII YAAA

günaydınnnn:sm_cool:

burcu gözün aydın eşyalar şükür sağ salim varmış çok sevindim

günaydın kızlar, hayırlı sabahlar.

burcu gözün aydın evine ulaşmış eşyaların.

müebbet sevdam, hepsi pek güzelmiş güle güle kullan.

canım çncelikle cicilerini çok beğendim Şeniz hele çöp kovaların çokk ciciiiiiidelikafadulden
sonrada teşekkür ederim evet eve ulaştı bakalım. bir koltuğumun derisinde hafif bir yırtılma varmış. nazarı olsun oda diyorum üzmemeye çalışıyorum kendimi. cumartesi servis gelince bakacak artık. a.s

Günaydın Herkesee
Burcucuk hadi gözün aydın gitmiş eşyalar
Kocişinde yorulsun azıcık bişey olmaz kaydirigubbakcemile3 sen daha çok yorulacaksın cumadan sonra...
kocişim mahfoldu yazık. halada çırpınıyor. günlerdir uyku uyumuyor. kamyonda şöförle birlikte geldi yükledi gitti orda boşalttı. bu gecede nöbetçi.mafoldumben allahtan bir kaç arkadaşı yardıma gelmiş. birde diyorki burcu biz bu evi satın alalım direk bu eşya bu evden çıkmaz bir daha diyor garibim öyle yorulmuş... :çok üzgünüm:

çok şükür canım :1hug: bizde yarın akşam yola çıkıyoruz cumartesi sabah ordayız inşallah:1rolleyes: bakalım umarım herşey gönlümüze göre olur... :1rolleyes:

vallahi bende takı seti sevmiyorum. asla takmam. gelinliğime uygun ışıltılı küpeler alıcam sadece. zaten gelinliğimin konseptine aykırı olur şayet takarsam :roflol: ayy gene bak çok kopya verdim :1ninca:

Günaydın kızlar

parparlm, zeysb, tubis, gasoline, buketcim ve burcucum
çok teşekkürler arkadaşlar. daha güzelleri de sizlerin olsun inşallah.evet Gasolincim nehir-imran markası. çatal kaşıklarını uzun zamandır kullanıyoruz maaşallah çok memnunuz. inşallah bunlardan da memnun olurum. duvara asamam sanırım. fayanslar zedelenmesin diye kaydirigubbakcemile3 anca çekmecesine koyarım o kadar kaydirigubbakcemile2

ayy inşallah yırtık çok büyük birşey değildir burcucum ya da düzeltilebilir birşeydir inşallah

Son düzenleme:
m sevdam aldıkların cok guzel cnm banoy setlerın kasıkların bardakların hepsını ı gunlerde kullan ceyıs bıtmış senın son rutuşlar bunlar sanırım

ay br kaç ay öncede bizim eve girmişti :roflol: ben kızkardeşim ve annemin çığlıklarından o kadar ürktükü hayvan kendni o duvardan bu duvaraatıyordu. :roflol: birde ışıkta göremiyor ya yarasalar ha bire çarpıyordu bir yerlere. sonunda biz saklandık babam ışığı söndürüp kovaladı zaten kayvan hemen çıktı dışarı. korkma zararsız çoğu yerimseniben aa işte ismi bile ürkütücü delikafadulden

inş canım görücez bakalım cumartesi. tekli koltuğun köşesi dedi ama bilmiyorum tabi tam olarak... :1no2:

teşekkür ederim böcük Şeniz

m sevdam aldıkların cok guzel cnm banoy setlerın kasıkların bardakların hepsını ı gunlerde kullan ceyıs bıtmış senın son rutuşlar bunlar sanırım

çok teşekkür ederim böcüğüm. inşallah canım hepimiz iyi günlerde kullanırız. yok canım ya daha bitmedi ama sonuna geldim artık. 5 parçam kaldı alınacak onlarda da istediğimi bulamadığım için kaldı. başka yerden alacağım inşallah hafta sonu.. çok yoruldum alışverişe gidip gelmekten. beynim ise ayrı yoruldu :sinifsinif: yine de çok şükür tamamlanıyor

esma, kız camları kapalı tut yada perde bişey ger önüne ay çok güldüm ama a gece yarısı yarasa kovalamaca :roflol:

demek ki nazara gelmiş canım yüklediğiniz eşyalar. allah büyük zararlardan korusun canım.bunda da vardır bi hayır inşallah düzelir.

olabilir canım göze çok inananırım ben... :çok üzgünüm:
çok fazla takmıyorum kafama napalım olacağı varmış.
tüm eşyam yüklenirken kızkardeşim tüm kutuları kolilere hurçlara dualar okumuş aşağıda:1hug: ben yukardan gönderiyordum biz verirken aynı şekilde ama işte ne diyim bir koltuk için yıpratayım mı şimdi kendimi :1hug:

ay esmacım ne ilginç birşey olmuş öyle, kuş girse neyse de yarasa girmiş hee? kaydirigubbakcemile3 ay geçmiş olsun, çünkü ben olsam çok korkardım heralde senin gibi çığlıklar falan atardım, kuştan korkmam da yarasa ben de hiç görmedim şimdiye kadar :)) sen nerde oturuyodun kuzum ya? yarasa falan :))

fayanslarını sevsinler :)) biz de evde Nehir kullanıyoruz, çeyiz için de Nehir den aldım servisleri çatal-kaşık takımıyla beraberdi ve askısız aldım, çekmecede kullanacağım inş. servisleri de, hatta servis kepçesi ve kaşığını 2şer adet aldım daha çok lazım olur diye. kullanmak nasip olursa inş. :)))

kızlar eşyam sağsağlim vardı allahın izniyle marmarise
şimdi eşyayı boşaltıyorlar bu saatte kızlar...
Zavallı kocişim ne kadar yoruldu günlerdir mafoldumben

ben koltuklarını çok sevgim ovegin çok değişik ve güzel

burcum gozun aydın tatlı yorgunluklar bunlarrr
ovegcnm evlenınce kocıs izletirse tabiii
mnk bende koltuklarına bayıldımmm ovegın
muabbet sevdam cıcılerın cok hoş 2.wc setı benımkınden
cop kutuları cok cıcı ya su bılasık selesimi ne vaarya aynısı sanırım ama ben kullanmıyorum hiç yer kaplıyor zaten bılasık koyma yerı varya demırden oraya koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…