ayy kızlar ne çok şey eklemişsiniz şaşırdım aime güzelmişl canım sosluğun ve mandilinin di sanırım battaniyede çok cici valla ya bayıldım. iyi günlerde kullanın kızlar:sm_cool:
Ben daha battaniye almadım bitane days in coloursdan nevresim takım almıştım onun örgü battaniyesi var sadece.benneyaptımki
Kızlar ekmek sepeti cokacimcoookve peçetelik alan yokmu hiç aranızda takmış vaziyettim bu aralar onlara, alana kadar içim rahat etmiycek benimmirmirmirmir
Arsima kız nota ne yazcaz yaww yoksa direk düğün günü takmı yazsak hahahahaha
yaa kızlar yaa bıçk seti için ne düşünüyorsunuz???
ben böyle tahta bölmeli olanlardan istemiyorum grek yok. tezgah üstünde yer kaplıyor.
onun yerine şöyle kaliteli bir şey layım diyorum. nette gezerken chef tony nin bıçak seti diye bir şey buldum:)))) fiyatıda 79 lira uygun geldi bana..
bir aratın bakalım beğenecekmisiniz... reklam filmide var kenarında izleyebiliyorsun....
kesme tahtası olup altından çekmece gibi bişe çıkıyor bıcaklar içinde
öyle olabilir
tabi ne kadar kullanışlı bilemem çünkü bişe kesince yıkıcan mecbur
şişermi acaba
Burcuu süpersin sen yaaa.
almak için listeme eklediklerim
[/IMG]
[/IMG]
cem yada mehtaptan normal görünümlü teflon setim var ama ben bunlara bittim.200 tl fiyatları
[/IMG]
bu set süzelle serisi.tencerelerin hepsi süzgeç şeklinde.bu kullanım özelliğinede bayıldım.bu setinde fiyatı 100 tl
[/IMG]
bunlarda süzgeçli modellerin başka çeşitleri bunun adını unuttum.ama renkleri mevcut yeşil kırmızı mavi gibi....80tl
hepsi emsanın.satış sitesi var.taksitte yapıyorlar.ama nedense sitede her ürüne şu anda elimizde yok uyarısı yazılmış.enteresan...
listemde bide hisarın iç içe geçen tencereleri var.ay hangisini alacağım şaşırdımdelikafaduldendelikafadulden
Arsima kız nota ne yazcaz yaww yoksa direk düğün günü takmı yazsak hahahahaha
tamam canım çok sağol
bende yarın sipariş etsem pazartesi elimde olur dimi
kutusu fln güzelmi
yalnız değilsin bende öyle düşünüyorum
ha diyelimki o takmayı düşüncek ama içine yazacağım notta o güne özel olacağını belirten şeyler yazıcam :jeyyar:
Arsima bak şöyle olabilirr::ilk dans şarkınız belli ise ondan bikaç cümle yazıp kollarında bu şarkıyla dans ederken takman dileğiyle ...
Pehhh
şöyle yaz;
Bu kol düğmeleri nasıl diğer eşi olmadan bir anlam ifade etmiyorsa...
Bizde birbirimiz olmadan anlamsızız...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benımkısı bu komsu
bılıyorum cnm ama resmı büyütemedım nette resmı yok mu netten barı koysan ınan ben sadece tencereyı 400tl aldımda o bakımdan dıorum ya kazık mı yedım :roflol: ne
almak için listeme eklediklerim
[/IMG]
Kızlar ben yazdığım notu söyleyeyim ''Ömrümüzün sonuda kadar bu kol düğmeleri gibi uyumlu bir çift olmak dileğimle. Seni Çok Seviyorum.'' Kutunun içinede emrivaki bir yazı.''En özel günümüzde 12/04/2009 tarihinde heyecan ve mutlulukla takman için canım'':roflol:
Kutusuda güzel canım dışı deri içi kadife ama kutunun üstünde aldığımız yerin ismi yazıyor.
Ben Pazartesi sipariş verdim Salı günü geldi.Aynı gün kargo canım.
Kesinlikle ayrı şarkı olsun . Ben ilk çıkışımız pasta keserken ve dan sşarkısı ayrı olsun istiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?