Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

benimde battaniyem yok :1closedeyes:
ekmeklik ve peçeteliğimde yok keşke tek eksiğim onlar olsa
tabağa koyarım ekmeği kaydirigubbakcemile

Arsima cım keşke benim çeyizim olmasada düğün tarihim olsaydıyerimseniben yaa onu bırak nişan tarihim bile yokk:a015:. Her şubat ayında haber gönderiyolar, babama dediğimizde olmaz daha diyip sallıo biziyasakkelime.Duvara çarpmaktan bıktım ama bu kış gelsinler konuşalım dedi ama vermicem dioo başka bişey demioo:dilcikar:

Cumartesi akşamı davet ettik artık geriçevirmek olmaz diyee gelin dertleşelim dedik bakalım:içelim:ne çıkcak ama parlak değil durum ve üstelik 6 sene oldu yaa derdim büyük kızlar benimsenağlama

Dua edin benim için:Saruboceq:Keyfim hiç yok yaaaa

yaa tatlım benim hiç haberim yoktu benim bunlardan :teselli:
neden böyle yapıyor baban???
damat adayınımı sevmiyor seni mi vermeye kıyamıyor...
anam yawrum benim ya ne zorrr:teselli:

offff senağlama
neden peki
sebep ne geçerli bişemi

QUOTE=Pashmina;5170899]Arsima cım keşke benim çeyizim olmasada düğün tarihim olsaydıyerimseniben yaa onu bırak nişan tarihim bile yokk:a015:. Her şubat ayında haber gönderiyolar, babama dediğimizde olmaz daha diyip sallıo biziyasakkelime.Duvara çarpmaktan bıktım ama bu kış gelsinler konuşalım dedi ama vermicem dioo başka bişey demioo:dilcikar:

Cumartesi akşamı davet ettik artık geriçevirmek olmaz diyee gelin dertleşelim dedik bakalım:içelim:ne çıkcak ama parlak değil durum ve üstelik 6 sene oldu yaa derdim büyük kızlar benimsenağlama

Dua edin benim için:Saruboceq:Keyfim hiç yok yaaaa[/QUOTE]

Canıım yaa çok can sıkıcı şeyler bunlar. Herkesin gönlünü hoş tutmak, nabza göre şerbet vermek, beğendirmek.. Halini az çok anlıyorum tatlım.
Ne kadar karşı çıksalar bile bir gün bi şekilde kabullenmek zorundalar bunu asla unutma tamam mı ? Söylemesi dile kolay ama zor da olsa geçeçek.. :teselli:

İnşallah herşey gönlünce olur tatlışım.içimden iyi şeyler geçiyor inşallah

canım o en alltaki tabaklar desenli falan herhalde resimler büyümüyor ama çok güzel bir şeye benziyorlar...
güle güle kullan tatlım....a.s.

AY EN ALTTAKI KASELERDEN BENDE DE VARRRR

hihoyyyt
AMA USTEEKI O KARE GGİBİ TABAKLARDAN ALMADIM KULLANMAM DİE
AMA ÇOK GÜZELLER DE MII

mandilin battaniyen çok güselmiş
güle güle kullan
markası ne gülüm ve nereden aldın :)))

Off kızlar off, aşkımın işi evi tekirdağda, bizde orda okuduk zaten ama benim istanbulda kariyerli iyi maaşlı bir işim var. Baya zamandır tekirdağdan iş baktık olmadı iyi birşeyler en sonunda dedik ki gidip gidiyim hergün t.dağ-avcılar arası. Babam başladı söylenmeye sen salakmısın niye eziyet çekcen 3-4 ay sonra yorulcan bırakcan olmaz böyle bu iş dioo. Tek maaşlada geçinemeyiz malum yeni evli olcaz borçlarımız olcak.Çıkış yol bulamadık canlar yani hersene önümüzdeki sene deyip duruyoruz. Ailem kıyamıyo açıkçası
Yoksa kişisel birşey yok kimseye karşıı istememe gibi bir durum değil yani şartlar oluşmuyo şans bizdenyana değil bu senede:1no2:​

Canıım yaa çok can sıkıcı şeyler bunlar. Herkesin gönlünü hoş tutmak, nabza göre şerbet vermek, beğendirmek.. Halini az çok anlıyorum tatlım.
Ne kadar karşı çıksalar bile bir gün bi şekilde kabullenmek zorundalar bunu asla unutma tamam mı ? Söylemesi dile kolay ama zor da olsa geçeçek.. :teselli:[/QUOTE]

Evet çok zor bir durum ailemle aşkım arasındayım herkesi mutlu etmeye çalışıorum inş. geçicek bu durumlar:çok üzgünüm:

AY EN ALTTAKI KASELERDEN BENDE DE VARRRR

hihoyyyt
AMA USTEEKI O KARE GGİBİ TABAKLARDAN ALMADIM KULLANMAM DİE
AMA ÇOK GÜZELLER DE MII

canım o resim büyümediği için açıkcası göremedim ben, ama güzel görünüyo varsa resim sende ekleyebilirsin benımde çok hoşuma gitti nerden aldın acaba?

hay allah:uhm: canım benimde aşkım tek maaş olacak marmariste gider gitmez iş bulamıycam. napalım idare edicez... bence sizde çok ince eleyip sık dokumayın hayatım yaa... allah bir kapıyı kapar diğerini açar... :teselli: 6 senenizi vermişsiniz inşallah tez zamanda kavuşursunuz canımŞeniz

zor vallahı
benimde ilk başta ailem istememişti
ankaraya gidicem diye ama zamanla kabul ettirdim
ama nişanlım askerliğini yapmadığı için söz kesmeye iyi bakmıyorlardı aileler fln tanışmıştı görüşülüyordu
benimki askere gitmeye karar verince söz kesildi yüzükler takıldı
askere gitti şansa istanbula çıktı usta birliği
ağustos ayında benimki karar değiştirdi ankara değil istanbul dedi (iki ailede burda zati)
eğer oraya gitseydik onun iyi bi işi benim işim olmayacaktı
şimdi burada kaldık benim iyi bi işim var ama ona iş bakıyoruz bakalım ne olacak
herkeste vardır böyle şeyler ama işte bi tarafın fedakarlık etmesi gerekiyor

pashima;
Evet çok zor bir durum ailemle aşkım arasındayım herkesi mutlu etmeye çalışıorum inş. geçicek bu durumlar:çok üzgünüm:[/QUOTE]

canım peki erkek arkadaşının
stanbulda iş bulma imkanı yok mu? en azından istanbuldaki iş alanı çoook daha geniş?*

bu halıyla tencere dikkatımı çekti a101 diye bi market hiç duymadım gazetede gördüm burdakı halı 20 tl yken kaşmirde 350 tl aradaki farka bakın çok kalitesiz sanırım

Sorma kuşum vallaa ciğerim yanıyo benim dior babam senin üzülmesni eziyet çekmeni istemiyorum diyor:çok üzgünüm:. İnşallah yoluna girer de ben de sizler gibi mutlu olurum.

Herkes kendine göre haklı onlarda haklı ama biz de mutlu olmak istiyoruz yaabenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…