bu morlar çok güzel!! hihoyyyt kalitesini bilmiyorum, siz daha ilgilisiniz tabi ama en azından görünüş olarak bu çok çok güzelyerimseniben
benimde battaniyem yok :1closedeyes:
ekmeklik ve peçeteliğimde yok keşke tek eksiğim onlar olsa
tabağa koyarım ekmeği kaydirigubbakcemile
Arsima cım keşke benim çeyizim olmasada düğün tarihim olsaydıyerimseniben yaa onu bırak nişan tarihim bile yokk:a015:. Her şubat ayında haber gönderiyolar, babama dediğimizde olmaz daha diyip sallıo biziyasakkelime.Duvara çarpmaktan bıktım ama bu kış gelsinler konuşalım dedi ama vermicem dioo başka bişey demioo:dilcikar:
Cumartesi akşamı davet ettik artık geriçevirmek olmaz diyee gelin dertleşelim dedik bakalım:içelim:ne çıkcak ama parlak değil durum ve üstelik 6 sene oldu yaa derdim büyük kızlar benimsenağlama
Dua edin benim için:Saruboceq:Keyfim hiç yok yaaaa
Arsima cım keşke benim çeyizim olmasada düğün tarihim olsaydıyerimseniben yaa onu bırak nişan tarihim bile yokk:a015:. Her şubat ayında haber gönderiyolar, babama dediğimizde olmaz daha diyip sallıo biziyasakkelime.Duvara çarpmaktan bıktım ama bu kış gelsinler konuşalım dedi ama vermicem dioo başka bişey demioo:dilcikar:
Cumartesi akşamı davet ettik artık geriçevirmek olmaz diyee gelin dertleşelim dedik bakalım:içelim:ne çıkcak ama parlak değil durum ve üstelik 6 sene oldu yaa derdim büyük kızlar benimsenağlama
canım o en alltaki tabaklar desenli falan herhalde resimler büyümüyor ama çok güzel bir şeye benziyorlar...
güle güle kullan tatlım....a.s.
İnşallah herşey gönlünce olur tatlışım.içimden iyi şeyler geçiyor inşallah
QUOTE=Pashmina;5170899]Arsima cım keşke benim çeyizim olmasada düğün tarihim olsaydıyerimseniben yaa onu bırak nişan tarihim bile yokk:a015:. Her şubat ayında haber gönderiyolar, babama dediğimizde olmaz daha diyip sallıo biziyasakkelime.Duvara çarpmaktan bıktım ama bu kış gelsinler konuşalım dedi ama vermicem dioo başka bişey demioo:dilcikar:
mandilin battaniyen çok güselmiş
güle güle kullan
markası ne gülüm ve nereden aldın :)))
AY EN ALTTAKI KASELERDEN BENDE DE VARRRR
hihoyyyt
AMA USTEEKI O KARE GGİBİ TABAKLARDAN ALMADIM KULLANMAM DİE
AMA ÇOK GÜZELLER DE MII
Off kızlar off, aşkımın işi evi tekirdağda, bizde orda okuduk zaten ama benim istanbulda kariyerli iyi maaşlı bir işim var. Baya zamandır tekirdağdan iş baktık olmadı iyi birşeyler en sonunda dedik ki gidip gidiyim hergün t.dağ-avcılar arası. Babam başladı söylenmeye sen salakmısın niye eziyet çekcen 3-4 ay sonra yorulcan bırakcan olmaz böyle bu iş dioo. Tek maaşlada geçinemeyiz malum yeni evli olcaz borçlarımız olcak.Çıkış yol bulamadık canlar yani hersene önümüzdeki sene deyip duruyoruz. Ailem kıyamıyo açıkçası
Yoksa kişisel birşey yok kimseye karşıı istememe gibi bir durum değil yani şartlar oluşmuyo şans bizdenyana değil bu senede:1no2:
Off kızlar off, aşkımın işi evi tekirdağda, bizde orda okuduk zaten ama benim istanbulda kariyerli iyi maaşlı bir işim var. Baya zamandır tekirdağdan iş baktık olmadı iyi birşeyler en sonunda dedik ki gidip gidiyim hergün t.dağ-avcılar arası. Babam başladı söylenmeye sen salakmısın niye eziyet çekcen 3-4 ay sonra yorulcan bırakcan olmaz böyle bu iş dioo. Tek maaşlada geçinemeyiz malum yeni evli olcaz borçlarımız olcak.Çıkış yol bulamadık canlar yani hersene önümüzdeki sene deyip duruyoruz. Ailem kıyamıyo açıkçası
Yoksa kişisel birşey yok kimseye karşıı istememe gibi bir durum değil yani şartlar oluşmuyo şans bizdenyana değil bu senede:1no2:
ahhhh ahhhh babişkolar böyledir işte.. ben tek çocuğum pashminacım ama nasıl verdi babam beni birde ona sor( eminimki ben giderken en çok ağlıcak olanda o olcak. babalar için kız çocukları bir başka oluyor. ama gönülde ferman dinlemiyorkii değil mi. en iyisi kafana takma canınıda sıkma herşey olacağına varırmış :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?