Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

pashima;
Evet çok zor bir durum ailemle aşkım arasındayım herkesi mutlu etmeye çalışıorum inş. geçicek bu durumlar:çok üzgünüm:

canım peki erkek arkadaşının
stanbulda iş bulma imkanı yok mu? en azından istanbuldaki iş alanı çoook daha geniş?*[/QUOTE]

Canım biz küçük bir yerde hayata atılmak istedik hep, birde onun şirketi de gerçekten çok iyi yükselme durumu da var öylee bakalım cumartesi gelince konseyden ne karar çıkcak:sm_confused:

Evet burcucum akşamda evdekilere onu söyledim biraz olumlu yönden bakın dedim herşey olumsuz gitmiycek ya dedimm. Herkes yuva kurmaya çalışıo kısıtlı bütçelerle zorluk hepimizde olcak canım bende öyle diyorum elbet iş bulucam tdağda deyip avutuyorum kendimidelikafadulden.
Herkes kavuşsun mutlu olsun kızlar a.s.

Tatlıcım bizde çok zor durumlar içindeyiz.inşallah nişanlın istanbulda çalışma imkanı bulur.bende sırf bu iş meselesi yüzünden memleketimi bırakıp istanbula yerleşicem.nişanlımın da şu an kesin bir işi yok ama tek şansımız istanbul.çünkü iş imkanı varsa orda var.küçük yerlerde hiç bulunmuyor.herşey kısıtlı.üzülme.bizde daha ne zorluklar yaşadık.üüüüü.Allaha dua et.hayırlısını verir inşallah

canım bende henüz bıçakseti almadım, ve senin gibi düşünüyorum, iyi bişey olsun istiyorum, yazdığın markaya bakıyorum simdi :1rolleyes:

canım bende henüz bıçakseti almadım, ve senin gibi düşünüyorum, iyi bişey olsun istiyorum, yazdığın markaya bakıyorum simdi :1rolleyes:

ayyy gözünü seveyim canım yaaaakaydirigubbakcemile5 hadi bir zahmet bak bakalım..
reklam filmide var onuda izle..
bulamazsan özelden atarım ben sana siteyi... :içelim:
benim hoşuma gitti vallahi ama bilmiyorum işte fikir istiyorum.. Şeniz

pashmina canım umarım hersey gönlünce olur :teselli:

emin ol oturup konusulduğu zaman yoluna girer hersey, amac belli birbirini seven iki gencin bi araya gelmesi..

pashmina canım umarım hersey gönlünce olur :teselli:

emin ol oturup konusulduğu zaman yoluna girer hersey, amac belli birbirini seven iki gencin bi araya gelmesi..

Çok sağol kuşum benimde umudum var birazcık oturup konuşulunca iyi birşeylerin ortaya çıkacağından:1rolleyes:

Kızlar destekleriniz için teşekkür ediyorum hepinize valla neymiş bu kulüp yaa :enbuyukkk:.

Hadi konuyu dağıtalım çeyizlere dönelim yokmu ekmek sepeti alan peçetelik alan halllaaaaaa​
:dance:

pashmına cok üzüldum cnm ya ınş senın ıcın en hayrlısı ne ıse o oolur
bu arada bende ıst oturoyum ama tekırdağda calısıyorum hergun gelıp gıdıyorum sorun olmuyo

gulcehre yawrum sen dudukluden bahsedıyorsun pek sana son soru senın setınde tencere setı var mıydı ayy ben resmını koydum bak ondan aldım dıe ama sen gormedın galıba neyse

tamam dağıtalım şekermm kaydirigubbakcemile5 sen iste yeter...
yok kuşum ekmek sepetide almadım henüz peçetelikte...
gönlüme göre bir şeyler çıkmasını bekliyorum..
zaten çıkınca ellektirik çarpmış gibi oluyorum delikafadulden
şu an ben bıçak derdine düştüm onuda aradan çıkartayım istyorum... :roflol:

aaa bilmiyodum canım tdağda nerde çalışıosun nasıl gidip geliosun sevisle falanmı merak ettim şimdi bak yaa e peki istanbulda nerd oturuyosunfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…