- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
aaa bilmiyodum canım tdağda nerde çalışıosun nasıl gidip geliosun sevisle falanmı merak ettim şimdi bak yaa e peki istanbulda nerd oturuyosunfisfisfis
yulaflı köyu tavsantepe mevkıınde calısıyorum cnm bı şirkttepatronum alır bazende servısle 2 satte orda oluyom cok hızlı gıdıyokta ıst esenlerde oturuyom
sende mekanı sorun etme bı sağlam iş bulursan ordada çalısabılırsın emın ol ben 3yıldr aynı yerdeyım cok memnunum
canim bunlarin rengi cok güzel... ama gercektete acaba canli mi???almak için listeme eklediklerim
[/IMG]
Arsima cım keşke benim çeyizim olmasada düğün tarihim olsaydıyerimseniben yaa onu bırak nişan tarihim bile yokk:a015:. Her şubat ayında haber gönderiyolar, babama dediğimizde olmaz daha diyip sallıo biziyasakkelime.Duvara çarpmaktan bıktım ama bu kış gelsinler konuşalım dedi ama vermicem dioo başka bişey demioo:dilcikar:
Cumartesi akşamı davet ettik artık geriçevirmek olmaz diyee gelin dertleşelim dedik bakalım:içelim:ne çıkcak ama parlak değil durum ve üstelik 6 sene oldu yaa derdim büyük kızlar benimsenağlama
Dua edin benim için:Saruboceq:Keyfim hiç yok yaaaa
Off kızlar off, aşkımın işi evi tekirdağda, bizde orda okuduk zaten ama benim istanbulda kariyerli iyi maaşlı bir işim var. Baya zamandır tekirdağdan iş baktık olmadı iyi birşeyler en sonunda dedik ki gidip gidiyim hergün t.dağ-avcılar arası. Babam başladı söylenmeye sen salakmısın niye eziyet çekcen 3-4 ay sonra yorulcan bırakcan olmaz böyle bu iş dioo. Tek maaşlada geçinemeyiz malum yeni evli olcaz borçlarımız olcak.Çıkış yol bulamadık canlar yani hersene önümüzdeki sene deyip duruyoruz. Ailem kıyamıyo açıkçası
Yoksa kişisel birşey yok kimseye karşıı istememe gibi bir durum değil yani şartlar oluşmuyo şans bizdenyana değil bu senede:1no2:
ayyy gözünü seveyim canım yaaaakaydirigubbakcemile5 hadi bir zahmet bak bakalım..
reklam filmide var onuda izle..
bulamazsan özelden atarım ben sana siteyi... :içelim:
benim hoşuma gitti vallahi ama bilmiyorum işte fikir istiyorum.. Şeniz
ayyy gözünü seveyim canım yaaaakaydirigubbakcemile5 hadi bir zahmet bak bakalım..
reklam filmide var onuda izle..
bulamazsan özelden atarım ben sana siteyi... :içelim:
benim hoşuma gitti vallahi ama bilmiyorum işte fikir istiyorum.. Şeniz
Henüz benimde bıçak setim yok
canım ben baktım, gayet kaliteli bir sete benziyor. Üstelik fiyatı da çok iyi.
Ama bir şeyden emin olamadım, bu sap yerleri şöyle tutunca kaymayacak rahat ve de keskin yeri ile sapı arasında mesafesi var mı?
Siz ne düşünüyorsunuz?
Kızlar tv mi aldım biraz önce...
Benimki tutturdu alalım diye Samsung 1.000.00 tl ye aldık 200 de sehpası
sonunda istediğim battaniyeyi aldım :)
benımkısı bu komsu
Evet burcucum akşamda evdekilere onu söyledim biraz olumlu yönden bakın dedim herşey olumsuz gitmiycek ya dedimm. Herkes yuva kurmaya çalışıo kısıtlı bütçelerle zorluk hepimizde olcak canım bende öyle diyorum elbet iş bulucam tdağda deyip avutuyorum kendimidelikafadulden.
Herkes kavuşsun mutlu olsun kızlar a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?