Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hosgeldin mandalincim ;=)

Pashmina kiz sagol, ama neden Bavul ile götüreceksiniz? Cooook mu fazla aldiklariniz?

[B]yok canım yaa fazla almayız heralde

bavul daha derli toplu oluyo diyee, annem kendine de öyle yapmış

o bavulla sonra balayın gidicez yani mecburen alcaz bitane bavull

o bavulda aynı tülle mülle süslenio sonra üzerine gold kmaştan kurdela yapılıoo

kızlar aldığım peçeteliği ekliorummm opuyorumnanaktan

çoook şık, güle güle kullan canım
kırmızısı olsada bende alsam
laelaelaelaelae

Kızlar zorda olsa sözümde durdum bir tane resimm ekledim dün gece italyan restorantı veee meşur italyan mantısı ile kırmızı şarap eşliğinde burcu karşınızdaaaaaaaa....

yerimseniben canıııııııım hadi gel artık

opuyorumnanaktanselammmmmmmmmmmmmmm

Şeniz hoşgeldiiiiiiiin tazecik gelinkız.

çook ciciler, hepsi özenle hazırlanmış...
inşallh heşey gönlüncce olur, özletme yine uğra em
i. Şeniz

hiiç bilmiyorum ama bu güzeelmiş yerimseniben

opuyorumnanaktan
canım dert etme bugun olmazsa yarın görüşürsünüz
geeeezz geeez bizede anlat..

Merhaba kizceler ;=)
Ben müzik listesini hazirladim. Sizde bi üstünden baksaniza, olmaz mi?

hepiciğide güzeel müzikler, özellikle nostaljik olanlar çok hoş.. :lepi:

bende bunları 1 tlye aldım
güle güle kullan

bana takı merasimi eski adet artık kalktı demişlerdi. hatta bir düğünde takı merasimi olmuştu yeni evli kızlar çok ayıplamıştı. biri bana bilgi verirse sevinirim. .
canım takı merasimi olmadan olmaz malesef. Ama artık öyle bilmem falancadan şu bilmem kimden bu takılıyor diye bağırılmıyor. Gelin damat takı içinsahneye geliyor müzikle birlikte takmak isteyenler hemen gelip takıyor. zemuszemus
Benim katıldığım bi düğünde gelin-damat herkesi öperken kesesine atmıştı herkes ama bence iyi olmuyor..

Cümleten merabayın hatunlar, özledim sizi :) opuyorumnanaktan 10 gündür doğru düzgün gelip iki lafın belini kıramıyorum burda, özlemişim çok, şimdi de bi yemeğe gidicem annem çağırıyo, yiyim geliim, hem de geçmişi okuyim yavaş yavaş..

daha dışarı cıkmadım evde şortla oturmak süper oluyoo serınde dışarı sıcak hıc cıkasım yok + askıma haber vermeden cıkmam oda cok yoğun 1 kez aradı sonra kapattı
demeye fırsat olmadı neyse 8de cıkcak ozmn arar derım ona öle cıkarım

canım gerçekten mi çok sağol yardımın için.karakra düşünüyordum gerçekten.çünkü iş çıkışı gideceğim ve tedirgindim o yüzden.
otogara gitcem trakya çıkışını sorcam sonrası kolay zaten.
teşekkür edrim canım...

kızlar kaşlaırmı aldrmayı dusunuyorumm ayy ama cok korkuyom pişman olursam dıe off sızce cok kötu duruyo mu

buda yakından ancak bunu buldumm
bu 2.resımde kadın kaslarımı cok dağıttı yaa pudra surmustu ondan dağınık durmuş

Son düzenleme:
böcük foto güzelmiş, kötü durmuyor böylede güzel ama aldırırsanda extra cillop gibi harika olur.
Hem korkma kız şey ağdasına dayandın bu hiiiç acımıyorkiii :):)

gelcem mandilinim de yemeğe teyzem de geldi, şimdi onunla otururken buraya şuanda çok bakamam, ama açık kalsın arada bakarım :)

mtskler kızlar bıdaha bakın hele ykın resmımı koydummmm

pıtırr:jeyyar: nan gene baslatma +18lık muhabbet
bı ben koyamadım heee hala foto mak getrcek uşağum:mymeka:

kızlar kaşlaırmı aldrmayı dusunuyorumm ayy ama cok korkuyom pişman olursam dıe off sızce cok kötu duruyo mu
buda yakından ancak bunu buldumm
şahsi fikrim dokanma kaşlarına, bence gayet düzgün, ne çok ne az, veçok da düzgün şekerim:umursamaz:

kızlar seksü donlarımı ekliorum
yarın silerim alıntı yapmayın
anaaamm:jeyyar: :jeyyar: güzellermiş kıızz:lepi:

merhabaaaa

böcük bence kötü durmyo bende kaşlarımı almıyorum zemuszemus

pıtırr :jeyyar: bende 3 parça aldım bugün papatyadan

mandalınn acı sorun deıl ama aldrmak ıstıyom bıde ıstemıyorumm kararsızım

gazwoman abla 2.resmı gordun mu

burdada daha yakın son foto bakın bunada sılcem bacılar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…