Hosgeldin mandalincim ;=)
Pashmina kiz sagol, ama neden Bavul ile götüreceksiniz? Cooook mu fazla aldiklariniz?
kızlar aldığım peçeteliği ekliorummm opuyorumnanaktan
Kızlar zorda olsa sözümde durdum bir tane resimm ekledim dün gece italyan restorantı veee meşur italyan mantısı ile kırmızı şarap eşliğinde burcu karşınızdaaaaaaaa....
opuyorumnanaktanselammmmmmmmmmmmmmm
çook ciciler, hepsi özenle hazırlanmış...Bugün misafirlerimiz geliyor, kayınvalidem ve görümceler. Öğlene doğru uçak inmiş olur. Ben artık fazla giremem. Yarın çeyizim gidicek. Ara ara gelmeye çalışıcam. Beni özleyin
Size 2 gündür hazırlanan bohçalarımı ekleyeyim
üfs gene herkes gitmiş..
gelince görürsünüz artıkın ben birşey sorcam :)
korkmazın böyle bakır tencereleri var.. normalde bakır ısıyı daha iyi ilettiği için bu tencereler dahamı iyidir acaba? hiç kullananınız yada bilgisi olanınız varmıdır acep :) tipleri hoşuma gittide :))
opuyorumnanaktanbugun cok sıkıcıydı her pazar olduğu gıbı
askım calısıyo yanına gtmek ıstıyorum ama cok uzak ve akşam 8de cıkıyo ee halamısda orda ona uğramasak ayıp olur
eve gelmemız cok geç olur
onun karşıya gerı donmesı sorun oluyo araç bulamıoo oyuzden gene ayrıyız
sanırım tansıyon problemı yasıyorumm başım dönuyo sureklı
akşam uzerı bankadan para cekıp takst yatrcam 350 tl
ve bakım guzel bısey gorursem alcam ceyıs ıcın stresımı atarım
hatta cılek seklınde mutfak aracları vardı onları ıllk basta beğenmedım ama türkıyemın evınde gordum(mutfakta masanın ustunde ıkı katlı cılek seklınde kuru pasta koymak ıcın) almay karar verdım
Merhaba kizceler ;=)
Ben müzik listesini hazirladim. Sizde bi üstünden baksaniza, olmaz mi?
güle güle kullanbende bunları 1 tlye aldım
canım takı merasimi olmadan olmaz malesef. Ama artık öyle bilmem falancadan şu bilmem kimden bu takılıyor diye bağırılmıyor. Gelin damat takı içinsahneye geliyor müzikle birlikte takmak isteyenler hemen gelip takıyor. zemuszemusbana takı merasimi eski adet artık kalktı demişlerdi. hatta bir düğünde takı merasimi olmuştu yeni evli kızlar çok ayıplamıştı. biri bana bilgi verirse sevinirim. .
mandilincim hoşgeldin :)
mandilinnn opuyorumnanaktan
Hosgeldin mandalincim ;=)
Pashmina kiz sagol, ama neden Bavul ile götüreceksiniz? Cooook mu fazla aldiklariniz?
lahana canım, otogar arabası otogarın içine girio son durak orası ya yürüyerek gidersin,
otogarın trakya çıkışı var ya arka kapı yani ordan 1o dakkanı almaz ikea
ayy peçeteliği beğenmen hoşuma gitti saol kuşum
şahsi fikrim dokanma kaşlarına, bence gayet düzgün, ne çok ne az, veçok da düzgün şekerim:umursamaz:kızlar kaşlaırmı aldrmayı dusunuyorumm ayy ama cok korkuyom pişman olursam dıe off sızce cok kötu duruyo mu
buda yakından ancak bunu buldumm
anaaamm:jeyyar: :jeyyar: güzellermiş kıızz:lepi:kızlar seksü donlarımı ekliorum
yarın silerim alıntı yapmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?