Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

böcük kaşının alt ve üst kısımları toplandığında süper görünür cnm yaa bence aldır..

anlasılan önce bı aldrcam sonra pişman olcamm
ayy barı nışanda aldırım guzel olmazsa daha aldrmam

mandalınn acı sorun deıl ama aldrmak ıstıyom bıde ıstemıyorumm kararsızım

gazwoman abla 2.resmı gordun mu
gördüm canım, sonrakini de gördüm, bence dokanma, ayrıca senin bu yeğenine bayılıyorum ya, daha önce de görmüştüm ve söylemiştim şimdi de söylüyorum çok tatlııı, senden de çıkar dimi böyle bitane kaydirigubbakcemile3 :ecrin_bebek:

benim kaşlarım çok seyrek sadece altta 2-3 tel yönünü şaşırıyordu arada yolayım şu 2 teli dedim bi gün
sonra bi baktım çoğalıyo sanki... çok pişman oldum yolmuyom artık 2 telde fazladan olsun ne olcak kaydirigubbakcemile3

gazwoman teyzesı tskler cok tatludur bı okadrda yaramaz cıkar neden cıkmasın :jeyyar: sendende cıkar

aslında aşkım ıstıyo kaşlarımı aldrmamı ya ona asla dedım ama bu kez her aynaya baktığımda acep doğru mu dıo dıyorumm

böcük neden kararsızsn bence çok güzel durur kaşların aldırırsan..

hiç gerek yok böcüğüm çok rahatsız olmuyorsan elleme bence hiç kaydirigubbakcemile2

böcük kaşının alt ve üst kısımları toplandığında süper görünür cnm yaa bence aldır..

bencede....
kaş yapın çok düzgün şekilli alındığında harika olur ama bölede kötü değil

tskler kızlar :gitme:
neyse ben cıkıyorum evde yalnızım ve cok sıkılıyorum brazda rahatsızım cok öptum

elısaa benım sureklı gıttığım bı yer var orda denerım eğer aldırırsam
ayy şeyımı aldırırken bıle bu kadr kararsız kalmamıştım:roflol:
bacağımı:jeyyar:

elısaa benım sureklı gıttığım bı yer var orda denerım eğer aldırırsam
ayy şeyımı aldırırken bıle bu kadr kararsız kalmamıştım:roflol:
bacağımı:jeyyar:

delüüü :roflol: sen aldırdığında buraya resmini koyde bakak biz
eminim çok cüsel olucaksınn hiç şüphem yokkk

ayy gene benn:roflol:
gıttım tv hıc bısey yok
bugun guzel bıgun gecrrdım sayılmaz
başım sureklı döndu sol tarafım ağrıyo kasıklaım nedense
offfff askımında moralı cok bozuk işyerınde cok yoğun streslı

yine ben geldiiim sakızlı bonbon elmalar yaptım hemen size gösterem didim :)
şekiller bozuk oldu ama ilk kez yaptım şimci soğumasını bekliyorum inşallh tadıda güzel olar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…