Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bizim ailede halen yapilir canim, hatta nisanlimin ailesindede.
Bizde ayiplanmaz, ama eskiden herkesin ne tzakdigini sesli söylenirdi. Onu yapmayiz.
Ama bu sehirden sehire degisebilir.
Nesi ayiplaniyor ki? Ben anlamadim CADIARZU

ben takı merasimi derken hani sahneye çıkıyor gelin damat sonra biri başlıyor teyzeden bir burma bilezik... o şekilde takı merasimi diyordum. Valla o düğünde kızlar çok fenaydı ya aaa şuna bak aa buna bak diye diye. pasta kesilirken bıçak kesmiyo dedi pastacılar para atıldı üstüne (eski adettendir) amn yok para değmiş yemeyin yok şöyle falan filan. Benim de gözüm korktu benim düğüne de böyleleri gelir bişeyler der mi diye. ondan soruyorum.

yani sadece sahneye çıkıyorlar herkes takısını takıyor. ilginç. hiç görmedim şimdiye kadar.
yine ben geldiiim sakızlı bonbon elmalar yaptım hemen size gösterem didim :)
şekiller bozuk oldu ama ilk kez yaptım şimci soğumasını bekliyorum inşallh tadıda güzel olar.

eline sağlık mandilin. çok şirin olmuşlar. tadını da beğendin mi?

pericim teşekkürler, ama daha tadamadım. soğusunlar biraz diye beliyorum.zemuszemus
canım bizim düğünde de öyle oldu. Pastadan sonra bizi sahneye davet ettiler sonrada takı merasimi için. Herkes hemen sıraya girdi, takıları takan oturdu. Arkada da hareketli müzik çaldı bitti :)
Son zamanlarda benim gittiğim hiçbir düğünde öyle bağıram tek tek isim sayan yoktu, ayıp bencede.

korkmaz iyidir de, bu gerçekten bakır mı yoksa çelik tencerenin dışını bakır rengi kaplamışlar mı? çünkü çelik tencere gibi görünüyor.

Merhaba kizceler ;=)

Ben müzik listesini hazirladim. Sizde bi üstünden baksaniza, olmaz mi?
Linkleri silicem birazdan ;=)
hepsi çok güzeeellzemuszemus

Pashminam, peçeteliğin çok şıkmış :lepi:

sulfaat, bohçaların çok güzel olmuş, hele kurdela bağlama şekliniz çok şık olmuş, kozmetik sepeti falan da süper :) :lepi:

Kızlar merhabaaaa
Gerçi kimseler yok yine haftasonları çok sessiz kalıyor burası

Bugün nişanlımla ev baktık aslında ev bakacak durumumuz yok ama baktık işte mafoldumbendaha iki ay var düğüne ama araya ramazan gireceği için aynı zamanda tayin mevsimi olduğu için ev bulamamaktan korkuyoruz bugün bir ev beğendik fiyatı uygun, 1. kat, sıfır ev sadece 4 ay birisi oturmuş,hemde benim işyerime 10 dakika uzaklıkta.Ama işte evin arka odaları, küçücük camlı yani yatak odası ve salon olacak yerde minicik cam var ortada bir oda var hiç cam yok kaydirigubbakcemile3
Ama mutfak ve bir oda gayet açık güneş alıyor diğer taraflar almıyor.

Biz çok beğenince annemleri de götürdük onlarda karanlık olduğu kanaatine vardılar.Ama bizim içimize sindi nedense hemde ben tasarruf olayını abarttığım için bunda da bişey buldum perde masrafından yırttık diyorum cam yoksa perde de yok ohh mis kaydirigubbakcemile2

ya sadece masraf düşünme bence.. o penceresiz odayı giyinme odası kiler gibi kullanabilirsin :) hem o evde iki kişi yaşıcaksınız, anladığım kadarıyla 1 oda çok iyi diyosun onu oturma odası yaparsan eğer rahat rahat oturursun, biraz eski model olcak belki ama salonu sadece misafirler gelince kullanırsın, yatak odasındada artık idare edersin küçük camla :) ömür boyu orda kalmıcaksınız ya bi süre oturur sonra daha ferah bi eve geçersiniz en kötü ihtimalle..

kız pıtırcık yirim o donlarını senin.
ama ben alttaki takıma bayılsım.çok ciciş...
hehe yime kız
o takımı bende beğeniorum

hayırlısı olsun canım
beğendiyseniz tutun

abooooow zekzi donlarına baaaak çok ciciler pıtırım
çok benzerleri bende de war. :kedi:
bende dün aldımbi takım bulursam fotosunu ekliyeyim zemuszemus
hee iyi canım
saol
ekle ekle sende

pıtırcık seksü donların muhteşem :kedi:
saol canımm

mtskler kızlar bıdaha bakın hele ykın resmımı koydummmm

pıtırr:jeyyar: nan gene baslatma +18lık muhabbet
bı ben koyamadım heee hala foto mak getrcek uşağum:mymeka:
kızım söz verdim die koyuom

şahsi fikrim dokanma kaşlarına, bence gayet düzgün, ne çok ne az, veçok da düzgün şekerim:umursamaz:

anaaamm:jeyyar: :jeyyar: güzellermiş kıızz:lepi:
böcük ben görmedim kaşlarını ama kaş insanın yüz ifadesini çok değiştirio şahsen benm çıktığı zaman hiç sevmiom ama aldırınca eminim güzel olur seninde

merhabaaaa

böcük bence kötü durmyo bende kaşlarımı almıyorum zemuszemus

pıtırr :jeyyar: bende 3 parça aldım bugün papatyadan
aaa ne güzel

böcükk çok kötü durmuo canım, kendini daha iyi hissediceksen o ayrıı

pıtırcık alıntı yapcam banane banane

yapma bee

size azcık dedikodu anlatim
düğüne gittim bu akşam
gelin ile eltisi konuşmuo
nese akşam kına gecesi vardı
orda eltisi oynamaya çıkmadı
bu akşam düğünde çıktı
tam onlara sıra geldi
gelin damatın kardeşiyle oynucaktı gelinde damatla
gelin bi döndü hemen başkasıyla oynamaya
herkes şok
damatta şaşırdı
sora sadece damat kardeşi ve onun karısıyla oynadı
iki elti aynı kafadan bakalım daha neler olcak

günaydın kızlar herkese iyi haftalar geçirmesi dileğiyle bu arada yarından sonra izne çıkıyorum çok mutluyummmmmmm

sulfatçım bohçalr süper gerçekten bugun telaşın çoktur senin kolay gelsin burcu bukettt beta toprağım sizi çok özledik opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…