teşekkür ederim elisam a.s.mmmm harika mandilincim
ellerine sağlık :)))
Ay mandalincim, eline saglik ;=)
Bende bugün tavuklu pilav yaptim
Bunun aynisini yaptim ;=)
abooooow zekzi donlarına baaaak çok ciciler pıtırımkızlar seksü donlarımı ekliorum
yarın silerim alıntı yapmayın
Bizim ailede halen yapilir canim, hatta nisanlimin ailesindede.
Bizde ayiplanmaz, ama eskiden herkesin ne tzakdigini sesli söylenirdi. Onu yapmayiz.
Ama bu sehirden sehire degisebilir.
Nesi ayiplaniyor ki? Ben anlamadim CADIARZU
canım takı merasimi olmadan olmaz malesef. Ama artık öyle bilmem falancadan şu bilmem kimden bu takılıyor diye bağırılmıyor. Gelin damat takı içinsahneye geliyor müzikle birlikte takmak isteyenler hemen gelip takıyor. zemuszemus
Benim katıldığım bi düğünde gelin-damat herkesi öperken kesesine atmıştı herkes ama bence iyi olmuyor..
yine ben geldiiim sakızlı bonbon elmalar yaptım hemen size gösterem didim :)
şekiller bozuk oldu ama ilk kez yaptım şimci soğumasını bekliyorum inşallh tadıda güzel olar.
korkmaz iyidir de, bu gerçekten bakır mı yoksa çelik tencerenin dışını bakır rengi kaplamışlar mı? çünkü çelik tencere gibi görünüyor.korkmazın böyle bakır tencereleri var.. normalde bakır ısıyı daha iyi ilettiği için bu tencereler dahamı iyidir acaba? hiç kullananınız yada bilgisi olanınız varmıdır acep :) tipleri hoşuma gittide :))
hepsi çok güzeeellzemuszemusMerhaba kizceler ;=)
Ben müzik listesini hazirladim. Sizde bi üstünden baksaniza, olmaz mi?
Linkleri silicem birazdan ;=)
korkmaz iyidir de, bu gerçekten bakır mı yoksa çelik tencerenin dışını bakır rengi kaplamışlar mı? çünkü çelik tencere gibi görünüyor.
dışı bakır içi çelik :) pahalıymış zaten yaa, tipi hoşuma gittide bakır rengini severim ondan sormuştum :))
[/B]
Kızlar merhabaaaa
Gerçi kimseler yok yine haftasonları çok sessiz kalıyor burası
Bugün nişanlımla ev baktık aslında ev bakacak durumumuz yok ama baktık işte mafoldumbendaha iki ay var düğüne ama araya ramazan gireceği için aynı zamanda tayin mevsimi olduğu için ev bulamamaktan korkuyoruz bugün bir ev beğendik fiyatı uygun, 1. kat, sıfır ev sadece 4 ay birisi oturmuş,hemde benim işyerime 10 dakika uzaklıkta.Ama işte evin arka odaları, küçücük camlı yani yatak odası ve salon olacak yerde minicik cam var ortada bir oda var hiç cam yok kaydirigubbakcemile3
Ama mutfak ve bir oda gayet açık güneş alıyor diğer taraflar almıyor.
Biz çok beğenince annemleri de götürdük onlarda karanlık olduğu kanaatine vardılar.Ama bizim içimize sindi nedense hemde ben tasarruf olayını abarttığım için bunda da bişey buldum perde masrafından yırttık diyorum cam yoksa perde de yok ohh mis kaydirigubbakcemile2
hehe yime kızkız pıtırcık yirim o donlarını senin.
ama ben alttaki takıma bayılsım.çok ciciş...
hayırlısı olsun canımKızlar merhabaaaa
Gerçi kimseler yok yine haftasonları çok sessiz kalıyor burası
Bugün nişanlımla ev baktık aslında ev bakacak durumumuz yok ama baktık işte mafoldumbendaha iki ay var düğüne ama araya ramazan gireceği için aynı zamanda tayin mevsimi olduğu için ev bulamamaktan korkuyoruz bugün bir ev beğendik fiyatı uygun, 1. kat, sıfır ev sadece 4 ay birisi oturmuş,hemde benim işyerime 10 dakika uzaklıkta.Ama işte evin arka odaları, küçücük camlı yani yatak odası ve salon olacak yerde minicik cam var ortada bir oda var hiç cam yok kaydirigubbakcemile3
Ama mutfak ve bir oda gayet açık güneş alıyor diğer taraflar almıyor.
Biz çok beğenince annemleri de götürdük onlarda karanlık olduğu kanaatine vardılar.Ama bizim içimize sindi nedense hemde ben tasarruf olayını abarttığım için bunda da bişey buldum perde masrafından yırttık diyorum cam yoksa perde de yok ohh mis kaydirigubbakcemile2
hee iyi canımabooooow zekzi donlarına baaaak çok ciciler pıtırım
çok benzerleri bende de war. :kedi:
bende dün aldımbi takım bulursam fotosunu ekliyeyim zemuszemus
saol canımmpıtırcık seksü donların muhteşem :kedi:
kızım söz verdim die koyuommtskler kızlar bıdaha bakın hele ykın resmımı koydummmm
pıtırr:jeyyar: nan gene baslatma +18lık muhabbet
bı ben koyamadım heee hala foto mak getrcek uşağum:mymeka:
böcük ben görmedim kaşlarını ama kaş insanın yüz ifadesini çok değiştirio şahsen benm çıktığı zaman hiç sevmiom ama aldırınca eminim güzel olur senindeşahsi fikrim dokanma kaşlarına, bence gayet düzgün, ne çok ne az, veçok da düzgün şekerim:umursamaz:
anaaamm:jeyyar: :jeyyar: güzellermiş kıızz:lepi:
aaa ne güzelmerhabaaaa
böcük bence kötü durmyo bende kaşlarımı almıyorum zemuszemus
pıtırr :jeyyar: bende 3 parça aldım bugün papatyadan
böcükk çok kötü durmuo canım, kendini daha iyi hissediceksen o ayrıı
pıtırcık alıntı yapcam banane banane
günaydın kızlar herkese iyi haftalar geçirmesi dileğiyle bu arada yarından sonra izne çıkıyorum çok mutluyummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?