Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sımdık cıkmam lazım iş cok
ucuz nıkah şekerı arıyorum bılen varsa özelden adresı yazabılır mı

günaydınlarrr

gelsinler bakalım düğün olsun bitsin ve sana kavuşalım artık son zamanlarda zor görüşür olduk özledim seni çok
bohçalar süper ellerinize sağlık

arsi piyasaya düşmüş canım

ikea evinizin herşeyiiii

gitmem lazımmmm delikafadulden

gittttttiiiiiiiiiiiiii

:dilcikar:

bende bunları 1 tlye aldım

iyi günlerde kullan

bana takı merasimi eski adet artık kalktı demişlerdi. hatta bir düğünde takı merasimi olmuştu yeni evli kızlar çok ayıplamıştı. biri bana bilgi verirse sevinirim.

peki gelenler hediyeleri nasıl veriyorlar :uhm:

Bizim ailede halen yapilir canim, hatta nisanlimin ailesindede.
Bizde ayiplanmaz, ama eskiden herkesin ne tzakdigini sesli söylenirdi. Onu yapmayiz.
Ama bu sehirden sehire degisebilir.
Nesi ayiplaniyor ki? Ben anlamadim CADIARZU

o zaten çok saçma ya
gelinin bilmem nesinden şu bundan bu çok kötü bişe bu eskiden öyleydi hep ama uzun süredir o şekilde yapılmıyorrr

Buda bizim damata götürdügümüz bogca kizlar ;=)

çok hoş ellerinize sağlık
pek güler yüzlüsün maşallah :roflol::roflol:

mandilin saol canım, sadece tek renk vardı valla ikeada

istiyorummmmmmmmm

kızlar seksü donlarımı ekliorum

yaptım işte nolcek :)
iyi gecelerde kullan :jeyyar:

anlasılan önce bı aldrcam sonra pişman olcamm
ayy barı nışanda aldırım guzel olmazsa daha aldrmam

nişanda aldırma
çirkin olursa içine sinmezse nişanda canın sıkılır resimlerde hep o halin olacak
önceden yap içine sinerse nişanda yine alırsın ama beğenmezsen salarsın nişana kadar kendi halini alır mirmirmirmir

yine ben geldiiim sakızlı bonbon elmalar yaptım hemen size gösterem didim :)
şekiller bozuk oldu ama ilk kez yaptım şimci soğumasını bekliyorum inşallh tadıda güzel olar.

ellerine sağlık

günaydın kızlar herkese iyi haftalar geçirmesi dileğiyle bu arada yarından sonra izne çıkıyorum çok mutluyummmmmmm

ama özlicez seniiiiiiiii :kedi:

pufı aslında senın olduğunu hatrladım ama emın deıldım hatta pufı yazdım başa sonra sıldım
ayyyyy galıba ben kasımda evlencem mafoldumben

arsi ikeada bişiyler mi oluyormuş kızz.ben konuyu herhalde sonundan yakaladım.yakınca gidecemde banada söleyi verin yahu...

günaydın kızlar

bizim eski adetlere göre yapılan düğünlerde hala bağıra çağıra takı takılıyor. zaten bu düğünler 3 gün 3 gece oluyor.

benim arkadaşların çoğu nikah yaptı sadece. onlarda nikah sonunda herkes tebrik ederken altınını takıyordu. düğünü olan birinde de gelin damat tek tek masaları gezip hoşgeldin dedi misafirler de o zaman taktı altını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…