Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydınnn kızlarrrr
arsi cumartesi günü teyzemler ve annemler yemeğe gelecek.ben de menüyü şöyle düşünmüştüm..senin önerine benziyooa.s

mercimek çorbası
şinitzel
elma dilim patates kızartma(hazır)
şehriyeli pirinç pilavı
zeytinyağlı taze fasülye
zeytinyağlı biber dolması
havuçlu kabaklı salata
iftariyelikler
kümbet pasta

nasıl?

bu arada geçen gün zeytinyağlı fasülye yaptım ilk defa çok güzel oldu internetten buldum tarifini.tavsiye ederim.çok da basit.

Malzemeler
• 500 Gr. Taze Fasulye
• 2 Adet (Orta Boy) Domates
• 1 Adet (Orta Boy) Soğan
• 1 Çay Bardağı Zeytinyağ
• 1 Çay Bardağı Su
• 2 Çay Kaşığı Tuz
• 2 Tatlı Kaşığı Toz Şeker
Yapılışı

• Taze fasulyeleri yıkayıp, kenarlarını alın ve ortadan ikiye bölün.
• Yüksek olmayan bir tencereye (Karnıyarık tenceresi diye bilinen tencere) önce fasulyeleri, sonra kabuklarını soyup irice doğradığınız domatesi ve diğer malzemeleri yayın, güzelce karıştırın.
• Önce orta ateşte, kaynamaya başlayınca çok kısık ateşte fasulyeler sararıp, yumuşayıncaya kadar pişirin.
• Yemek ılınınca buzdolabına koyun ve mümkünse en az 2-3 saat sonra servis edin. Yemek ne kadar soğuk ve dinlenmiş olursa o kadar güzel oluyor.

Günaydın kızlarmirmirmirmir primanovanın bu modeli çok değişik geldi sizlede paylaşmak istedim

BANYO SETı ÇOK DEĞıŞıKMıŞ YA HOŞUMA GıTTı AMA ÇOK PAHALIDIR O
kızlar bornoz altına banyodan çıkınca terlik olarak havlu terlik var değilmi bulamadım ben siz ne kullanıyorsunuz?

bence terlığe gerek yok:jeyyar:

evt kesın bı 300 tl vardır benım alcamda burcununkınden olcak

kızlar 26.08.2009 saat16:10 geçe teyze oldum çok güzel bir duygu..hepinizi seviyorum....

ay birden 2 sene öncesi geldi gözümün önüne..
çok güzel bi duygudur...
Allah analı babalı büyütsün inş..

Günaydın kızlarmirmirmirmir primanovanın bu modeli çok değişik geldi sizlede paylaşmak istedim

tam edaya göre
görmesin hemen ister

sonbaharcım hepsi çok cici güzel günlerde kullan..

böcük hangi öküz o benneyaptımki

her sbh bı adamla karşılasıyorum
maalesef aynı araca bınmek zorundayız
neyse sureklı bana bakıyordu sonra bıgun kavga cıktmıştı aracta bu gelmış dun sırf benle konuşmak ıcın
mrb dün sorun oldumu ılerde falan dedı bende YOK dedım sonrada cvp vermeyıp ılerledım
adam bugun gelmış altında bı araba gel ssenı göturem dıo:mymeka: serf..z
yok dedım yaa
bıdaha geldı önume durdu mınıbusu kacrdım işe gec kaldım
ve sıkıldım artık rahatsız etmesınden:mymeka:
35 yaslarında falan
ınsanların hıc allah korkusu kalmamış yaa anlamıyorum
bundan sonra yuruyerek gelmek zorunda kalcam kesın

mandalın araç 20 dk bı gelıyo cnm ben 20 dk erken cıksam yanı 07:40 ta 10 dk sonra işte olurum ee dukkan bıle acılmamış olur
gec cıksam işe gec kalıyorum
kısaca kestrmelerden yürüyüp gelmem lazım
zaten normaldede yuruyorum ama oruc ıken barı yurumeyeyım demıştım
ayy nasıl sınır oldum

psiqo çamaşır makinası 7 kg gayet kafi fazlasına gerek yok. Önemli olan deviri ama. 1200 falan olursa çok iyi.
benimkinin buzluğu altta memnunum. Dolapta asıl kullanılacak malzemeler el altında oliyi. Ben gibi kısaysan iyi :)

ben biraz çalışayım yine gelirim

böcük eğer işyerin yürüyerek gidilebilecek gibiyse valla yürü bence.. sabah sabah minübüz otobüz kahrını çekmektense yürümeyi tercih ederim ben. he o salak adam için yolunu değiştir demem herkes haddini bilmeyi öğrensin sadece sabahları arabalar çekilmiyo o yüzden yanii :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…