Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın kızlar,

sinay, çok güzel bir takımmış ama kesin pahalıdır... ama eda alır eminim..
ycycyc, tebrik ederim.. Allah analı babalı büyütsün... teyze olmak süper bir duygu yaaa alkisalkisalkis

50 dk falan sürüyo bazen 1 saat ama ben alıskınım zatı
sorun deıl ama abıme dıycem bu aksam demeyı dusunuyom cunku adam sbh bızım mahalleye kadr gelmıştı :1shok:

ağzımdan aldın lafı böcük

senden cok yaşıycam delikafadulden

zeynep aksam yazmayı unuttum mu hatrlamıyom ama tekrar ı gunlerde kullan cnm

yelız gözun aydın ben 12 yıl önce teyze oldumm 7 yıl once tekrar oldum 7 yıl once hala oldum 2 yıl once hala oldum 1 yıl önce gene hala oldum:bbo:
moklu bezler yıkadım ellerımde:roflol: cocuk yapmıycamm söz verdımm kendı kendıme

canımcım.7 kilo benimde aklıma yattı.ama devir meselesi için herkes ayrı bişi sölüo
yüksek devirler çamaşırları yıopratıyor diyorlar.
dolapta kapağı üstte olur heralde benimki istemio gibi.
bide bosch marka buzdolaplarıyla ilgili yorumları okuom şimdi kulalnanlardan.
çok ses yapıo dienler var:Sne zor işmiş yaw

Günaydın kızlarmirmirmirmir primanovanın bu modeli çok değişik geldi sizlede paylaşmak istedim
COK CICI YAAA

cnm ben söyle dıyım biz bosh aldık
sımdı ben bıraz saftırık oldugumdan ucuz olsun dıye bılasık mak. tek program aldm ona dıkakt et cunku 2 saatte yıkıyor
buzdolabınıda standarta bıraz dar aldm allta buzlukl olanlarıda ucu<z degıldıye almadım ama cok guzel
bitek camasır makınasında akılılık ettım pardon kıciş ettı 5kg almıstık arastırmsı 5 kga yorgan felan sıgmıyor dıye 7 kg almıs
mutfak halımı felan makınada yıkatıyorum cok ıyı oluyor
kızlar 26.08.2009 saat16:10 geçe teyze oldum çok güzel bir duygu..hepinizi seviyorum....
hayırlı olsn cnm
hosgeldn sker gecmsı olsn
burda kimse avcılara yakın değil heralde :sinifsinif:
evimi sererken kimse yardım etmicek mi bana :gitme:
minik var sanırım
anadolu yakasından birçok arkadaşımız var pekii pendikte oturan var mı CADIARZU
bızım nihalde pendıkte
ne resmi esmacım
evının resımlerını

kızlar dun ogleden sonra doktora gıttım idrar yollarımda iltihap varmış sımdı kadın ultrosonal bakıyor doktor yanı hanı hamılelere gosterıler ya onumde öyle bir ekran orda bısey kıpır kıpır ben nasıl korkuyorum yok kadın bana dicekki hamilesin dicek diye ödüm seyıma karıstı ama demedi yaaa c-

cnm ıyıde benmkıde bosh 7kg devınır ayarlıyorsun cok memnunm rsmını cekerım aksamm
ıste ıster 1000 devır ıster 800 sen secıyon

Günaydın kızlarmirmirmirmir primanovanın bu modeli çok değişik geldi sizlede paylaşmak istedim

rengi çok güzelmiş :lepi:

7 kg. ideal. makinem 1000 devir 600 devirden yukarısını kullanmadım buruşuk oluyor gibi geliyor.

bosch amrka ve 4 aydır rahatsız edici sesini duymadım.
altta buzluğu olan dolabım vardı ama eşim sitemedi değiştirip standart model aldık :çok üzgünüm:

günaydın kızlar
sonbahar aldıklarını gule gule kullan
karalahanacım gecmis olsun canım
ycyc gozunuz aydın, Allah analı babalı buyutsun canım

canım herzaman butceni goz onunde tut oncelikle
buzdolabından baslayayım, ters buzdolabı olayı bence biraz pazarlama stratejisi, sen hangisini rahat kullanacagını dusunuyorsan onu al, ben normal aldım cunku buzluk altta olunca diger rafların en ustu bana cok yuksek geldi (boyuna gore degisire bu durum tabi ama) buzluk ustte olunca herseyi daha elimin altında hissediyorum sonucta buzlugu gunde kac kez kullanırsınki, tabiki bu benim fikrim; sen kendi kullanımına bakmalısın.
bulasık makinesinde yerli ve ithal uretimler var. yerli olnaların iç tabanı polinox diye plastik -çelik karısımından olusan plastik gorunumlu bir madde;ithal olnalr ise celik. ben yerli aldım ama gonlumden ithal geciyordu acıkcası am esim bu sekilde istedi. arada 350-400 tl gibi bir fark var. anneme ithal bana yerli aldık, sadece taban farkı degil sepetlerinde tellerinde malzemelerindede fark var acıkcası, butcen elveriyorsa ithal al derim. fakat butceni zorlayacak ise ikisde aynı işi yapıyor acıkcası cok da sorun olmaz gibi. program sayısının cok da fazla olmasına gerek yok gercektende.
camasır makinesindede yerli ve ithal var. ithal olanlar 8 kilodan baslıyor.bana bir bayi camasır makinseinde yerli-ithal okadar buyuk fark yok, ithal alacaksan bulasıgı al demisti. ben 7 kiloluk aldım, devir saysısı 1000 aldım. devir tamburun donusu sırasındaki deviri gozteriyor ve ben daha 1000i bile kullanmadım, annem hep 600 kullanır; bence 1200 devire gerek yok hic; camasırın canını cıkarıp cok kırıstırır.
fırına gelince, turbo fırnın keki falaln kuruttuğunu soyluyorlar, elektorfanlı kullananlar memnun. ben multifonksiyon aldım, alt-üst ayrı ayrı ısıtılabiliyordu multifonksiyonda oyuzden birazda tercih ettim; bunun yanında pizza fonksiyonu, buz cozme fonksiyonu gibi yan fonksiyonlarda var. Elektrofanlı ile multifonksiyon arasına 400 tl gibi fark var; etrafında elektrofanlı kullanan varsa bence konus memnunlarmı; multifonksiyonun ek ozelliklerine bak sdenin için cok onemlimi. cok onemli degilse butcenide zorlayacaksa, insanlarla konusup elektrofanlı oanıda alabilirsin.
inox-parmak izi yapmayan celige gelince; goruntusu cok guzel gercekten ama kullanımı zor leke bırakıyor, işin gercegi. bunu tercihide sana kalmıs.
canım butceni herzaman goz onunda tut ve butcene gore seni ve nisanlını zorlamaycak en iyileri bulmaya calıs, optimumu bul.kolay gelsin canım

esma demedı dıye uzuldun mu sevındın mı anlamadım haa
dıycek dıe cok korktum
ama demedı yaa :roflol: demışsın

tubış Şeniz

esmy
canım bende bulaşık mak. konusunda kararlıyım 3 yada 4 prog olcak.
çam. mak de kesin 7 kilo olcak diom ama devirlerini bilmiom işte
bide buzdolabının şu gürültü işini taktım kafaya
bosch kullananlar çam mak.buzdolabı ses yapıomu ya

esma halan geciktimi orayı kaçırdım kusura bakma ama canım, hamile olsan da ultrasonda PAT diye karşına bebek çıkmıyo zaten ay Allah iyiliğini versin emi kaydirigubbakcemile3

psiqo canım benden sana nacizane bi öneri hiç 1200 devir falan bakma.benim makine 1000 devir ama inan hiç 1000 i kullanmam hep 800 devir ya da 600 devir kullanırım çamaırı gerçekten yıpratıyo yüksek devirde sıkmak. ayrıca benim beyaz eşyalarım arçelik ve ben hiç memnun değilim, kesinlikle tavsiye etmiyorum ama bosch ve sıemens alabilirsin annem kullanıyo çoooooookkk memnun canım

valla benim ç.mak.arçelik 800 devir tek girişli öle lüxs uzay mekiklerinden değil ama ben çok memnunum 5,5 kg alıyor ortada yuvarlak kafası var çevresinde yazıyor pamuklu sentetik narin perde bilmemne hangisi ise ben ona çeviriyorum geri kalan devir hızını ana ön yıkamayı kendi ayarlıyor harf olanlardan hiçbirzaman bişi anlamamışımdır anneminki öle idi ama bu çok züzüel maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…