Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ben ses duymadm hiç
devir işinide ayarlayabılıyon zaten dedıdım gıbı

cnm ıyıde benmkıde bosh 7kg devınır ayarlıyorsun cok memnunm rsmını cekerım aksamm
ıste ıster 1000 devır ıster 800 sen secıyon

bak bunu öğrendiğim iyi oldu ozaman 800-1000 devirli 7 kiloluk alsam ideal demi?kaydirigubbakcemile5

ya benimde nişanlım istemio üstte olsun dio büyük ihtimal üstte olcak.
bide altta kapaklı olanlar sebzeleri çürüto diyenler var bilmiom tabiCADIARZU

canım çok tşk ederim bi hayli aydınlandıma.s
sondan başlim inox serisinde gözüm kalmadı desem yalan olur çok şık gözüküyor ama dediğin gibi temizlemesi zorsa hiç gerek yok.nie madem parmak izi bırakmıo demişler anlamadım.dün adam dioki dier griler parmak izi bırakır ama bu inox serisi bırakmaz zaten özellii o dedi.
fırın konusunda dediğin gibi detaylı araştırmam lazım.
işte özellikler hakkında az çok karara vardım ama.
çam mak bul mak boschtan alırım gibide.
buzdolabıyla ilgili olumsuz eleştiriler kafamı karıştırdı

buzdolabının ses yapma olayına gelince, benim bosch normal seyide sesi cıkıyor iste dolabın; hic cıkmıyor diyemem ama normal, anneminde bikac yıllık arceligi var aynı seviyede.
birde arkadaslar beyaz esya sans meselesi; aynı urunden birisi cok cok memnun birisi degil. internete bakarsasnız her marka ile ilgili bir cok olumsuz bircokda olumlu yorum gorurusunuz; o sekilde karar vermek cok zor. butcene gore, begenine gore gidip alcakasın.ben boschu tercih ettim ama diyememki bosch arcelige ustun, biyerde o ustundur bi yerde o ustundur.

bende tam ev hanımı oldum yaw dün kışa hazırlığa başladım baya vişne koydum dondurucuya parça parça tatlılarda pastalarda kullanmak için,
ayrıca hem yemek hemde salatalar için mısır koydum
kalan vişnelerden içlerini çıkarıp ayırdım şekerle beklesin akşam vişne reçeli yapcam zemuszemus
akşamda domates biber menemn gibi şoklayıp dondurucuya atacağım pratik olur çalışan için
ve turşu kuracağım :lepi:
kendimi çok hamarat gördüm yaww

o lüx uzay mekikleri göremedim ben daha benimki bunlara bile amma pahalılara bakmışın dio bide ona bakarsam ne der bilmiomkaydirigubbakcemile3

cnm ben arçelik kullanıorum çokta memnunumopuyorumnanaktan bulaşık mak 5 prog. çamaşır mak 7kg 1000 devir zaten fazlasına gerek yok

tmm canım bende öle yapcam allahın izniyle çok saol

parmak izi yapıyor demeyeyimde lekeyi daha cok belli ediyor diyeyim ben sana, goruntu sık gercekten dedigişm gibi tercih senin.ben bile bile inox aldım, pismanmıyım hayır degilim ama mumkun oldugunca temiz tutmaya calısıyorum iste. sen kendi isteklerine kulak ver mutlaka

oo bende pek bi hamarat gördüm seni:)
domateste koydunmu bakim

benim annemde siemens kullanıyo tesadüfe baaakkk delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol:

psiqo
bnm eltımın uykus etı vardı elde yıkamaya usendı makınama attık ama bıraz zoe sgıdı o dıyorkı bozulunca en yuksek kacsa okadr kglık alcam rahat oluyor suan yorgan felan yıkamadım ama
mutfak halımdan cok rahat edıyorum

kız dıycek dıye korktum ben ıstemyıorum ya
demeyınce rahatladım
hayrlı zamnda olsun ınş

devlet sorunu oldu ha kaydirigubbakcemile3
güzel yaşa böcüğüm inşlh:içelim:

:Saruboceq:

ya kızlar beyaz esya konusu acılmısken, gecen gun sordum ama bidaha sorayım. camasır makineniz nekadar su alıyor. annemin 15 yıllık arcelik var 5,5 kiloluk; boyle tamburun ortasına dogru su doluyor camasır yıkarken. ben 7 kililok bosch var oyle tamburun camına dogru su falan yukselmiyor; bu yeni nesil makineler tasarruflu oldugu içinmi boyle az su ile yıkıyor; sizin makineler nasıl kızlar ya :uhm:

sen bunu daha öncede sormuştun yanlışmı hatırlıyorum :uhm:

günaydın yevriler
ayu dun sana okdr güzel şi yazdım
cvp vermdın :mymeka:sımdıık ökuz ayu yazsam kesın cvp verırsın sonrada kıskanc oluyok -tatlicadiarzu-

böcük opuyorumnanaktan (varlığımı sen farkediyorsun)

esma, klava:
ne dımek anam bıde nıckın kolay bişi olsaymış keske :sinifsinif:
cnm ben arçelik kullanıorum çokta memnunumopuyorumnanaktan bulaşık mak 5 prog. çamaşır mak 7kg 1000 devir zaten fazlasına gerek yok

:lepi:alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…