ben ses duymadm hiçesmy
canım bende bulaşık mak. konusunda kararlıyım 3 yada 4 prog olcak.
çam. mak de kesin 7 kilo olcak diom ama devirlerini bilmiom işte
bide buzdolabının şu gürültü işini taktım kafaya
bosch kullananlar çam mak.buzdolabı ses yapıomu ya
esma halan geciktimi orayı kaçırdım kusura bakma ama canım, hamile olsan da ultrasonda PAT diye karşına bebek çıkmıyo zaten ay Allah iyiliğini versin emi kaydirigubbakcemile3
yok cnm ıdrar yollarımı usutmusum ama baktı yumurtalıklarıma
yoksa gecıkme yok ben bakınca oyle bide hamiş dermis diye korktum
evet valla oyle oldu canım ya ben yaklası 6-7 hafta ugrastım bunlar icin
cnm ben arçelik kullanıorum çokta memnunumopuyorumnanaktan bulaşık mak 5 prog. çamaşır mak 7kg 1000 devir zaten fazlasına gerek yok
cnm ıyıde benmkıde bosh 7kg devınır ayarlıyorsun cok memnunm rsmını cekerım aksamm
ıste ıster 1000 devır ıster 800 sen secıyon
ya benimde nişanlım istemio üstte olsun dio büyük ihtimal üstte olcak.rengi çok güzelmiş :lepi:
7 kg. ideal. makinem 1000 devir 600 devirden yukarısını kullanmadım buruşuk oluyor gibi geliyor.
bosch amrka ve 4 aydır rahatsız edici sesini duymadım.
altta buzluğu olan dolabım vardı ama eşim sitemedi değiştirip standart model aldık :çok üzgünüm:
günaydın kızlar
sonbahar aldıklarını gule gule kullan
karalahanacım gecmis olsun canım
ycyc gozunuz aydın, Allah analı babalı buyutsun canım
canım herzaman butceni goz onunde tut oncelikle
buzdolabından baslayayım, ters buzdolabı olayı bence biraz pazarlama stratejisi, sen hangisini rahat kullanacagını dusunuyorsan onu al, ben normal aldım cunku buzluk altta olunca diger rafların en ustu bana cok yuksek geldi (boyuna gore degisire bu durum tabi ama) buzluk ustte olunca herseyi daha elimin altında hissediyorum sonucta buzlugu gunde kac kez kullanırsınki, tabiki bu benim fikrim; sen kendi kullanımına bakmalısın.
bulasık makinesinde yerli ve ithal uretimler var. yerli olnaların iç tabanı polinox diye plastik -çelik karısımından olusan plastik gorunumlu bir madde;ithal olnalr ise celik. ben yerli aldım ama gonlumden ithal geciyordu acıkcası am esim bu sekilde istedi. arada 350-400 tl gibi bir fark var. anneme ithal bana yerli aldık, sadece taban farkı degil sepetlerinde tellerinde malzemelerindede fark var acıkcası, butcen elveriyorsa ithal al derim. fakat butceni zorlayacak ise ikisde aynı işi yapıyor acıkcası cok da sorun olmaz gibi. program sayısının cok da fazla olmasına gerek yok gercektende.
camasır makinesindede yerli ve ithal var. ithal olanlar 8 kilodan baslıyor.bana bir bayi camasır makinseinde yerli-ithal okadar buyuk fark yok, ithal alacaksan bulasıgı al demisti. ben 7 kiloluk aldım, devir saysısı 1000 aldım. devir tamburun donusu sırasındaki deviri gozteriyor ve ben daha 1000i bile kullanmadım, annem hep 600 kullanır; bence 1200 devire gerek yok hic; camasırın canını cıkarıp cok kırıstırır.
fırına gelince, turbo fırnın keki falaln kuruttuğunu soyluyorlar, elektorfanlı kullananlar memnun. ben multifonksiyon aldım, alt-üst ayrı ayrı ısıtılabiliyordu multifonksiyonda oyuzden birazda tercih ettim; bunun yanında pizza fonksiyonu, buz cozme fonksiyonu gibi yan fonksiyonlarda var. Elektrofanlı ile multifonksiyon arasına 400 tl gibi fark var; etrafında elektrofanlı kullanan varsa bence konus memnunlarmı; multifonksiyonun ek ozelliklerine bak sdenin için cok onemlimi. cok onemli degilse butcenide zorlayacaksa, insanlarla konusup elektrofanlı oanıda alabilirsin.
inox-parmak izi yapmayan celige gelince; goruntusu cok guzel gercekten ama kullanımı zor leke bırakıyor, işin gercegi. bunu tercihide sana kalmıs.
canım butceni herzaman goz onunda tut ve butcene gore seni ve nisanlını zorlamaycak en iyileri bulmaya calıs, optimumu bul.kolay gelsin canım
böcük opuyorumnanaktan (varlığımı sen farkediyorsun)
esma,klava:
o lüx uzay mekikleri göremedim ben daha benimki bunlara bile amma pahalılara bakmışın dio bide ona bakarsam ne der bilmiomkaydirigubbakcemile3valla benim ç.mak.arçelik 800 devir tek girişli öle lüxs uzay mekiklerinden değil ama ben çok memnunum 5,5 kg alıyor ortada yuvarlak kafası var çevresinde yazıyor pamuklu sentetik narin perde bilmemne hangisi ise ben ona çeviriyorum geri kalan devir hızını ana ön yıkamayı kendi ayarlıyor harf olanlardan hiçbirzaman bişi anlamamışımdır anneminki öle idi ama bu çok züzüel maşallah
cnm ben arçelik kullanıorum çokta memnunumopuyorumnanaktan bulaşık mak 5 prog. çamaşır mak 7kg 1000 devir zaten fazlasına gerek yok
ben ses duymadm hiç
devir işinide ayarlayabılıyon zaten dedıdım gıbı
esma halan geciktimi orayı kaçırdım kusura bakma ama canım, hamile olsan da ultrasonda PAT diye karşına bebek çıkmıyo zaten ay Allah iyiliğini versin emi kaydirigubbakcemile3
yok cnm ıdrar yollarımı usutmusum ama baktı yumurtalıklarıma
yoksa gecıkme yok ben bakınca oyle bide hamiş dermis diye korktum
demekki şans işi ya o ses yapanlarınki şanssızlıkmış
bak bunu öğrendiğim iyi oldu ozaman 800-1000 devirli 7 kiloluk alsam ideal demi?kaydirigubbakcemile5
ya benimde nişanlım istemio üstte olsun dio büyük ihtimal üstte olcak.
bide altta kapaklı olanlar sebzeleri çürüto diyenler var bilmiom tabiCADIARZU
canım çok tşk ederim bi hayli aydınlandıma.s
sondan başlim inox serisinde gözüm kalmadı desem yalan olur çok şık gözüküyor ama dediğin gibi temizlemesi zorsa hiç gerek yok.nie madem parmak izi bırakmıo demişler anlamadım.dün adam dioki dier griler parmak izi bırakır ama bu inox serisi bırakmaz zaten özellii o dedi.
fırın konusunda dediğin gibi detaylı araştırmam lazım.
işte özellikler hakkında az çok karara vardım ama.
çam mak bul mak boschtan alırım gibide.
buzdolabıyla ilgili olumsuz eleştiriler kafamı karıştırdı
bende tam ev hanımı oldum yaw dün kışa hazırlığa başladım baya vişne koydum dondurucuya parça parça tatlılarda pastalarda kullanmak için,
ayrıca hem yemek hemde salatalar için mısır koydum
kalan vişnelerden içlerini çıkarıp ayırdım şekerle beklesin akşam vişne reçeli yapcam zemuszemus
akşamda domates biber menemn gibi şoklayıp dondurucuya atacağım pratik olur çalışan için
ve turşu kuracağım :lepi:
kendimi çok hamarat gördüm yaww
oo bende pek bi hamarat gördüm seni:)
domateste koydunmu bakim
psiqo canım benden sana nacizane bi öneri hiç 1200 devir falan bakma.benim makine 1000 devir ama inan hiç 1000 i kullanmam hep 800 devir ya da 600 devir kullanırım çamaırı gerçekten yıpratıyo yüksek devirde sıkmak. ayrıca benim beyaz eşyalarım arçelik ve ben hiç memnun değilim, kesinlikle tavsiye etmiyorum ama bosch ve sıemens alabilirsin annem kullanıyo çoooooookkk memnun canım
yok koymadım canım daha akşam koyayım diyorum nasıl koysam diye araştırıp duruyom zaten :sinifsinif:
hayrlı zamnda olsun ınşkız dıycek dıye korktum ben ıstemyıorum ya
demeyınce rahatladım
esmy
canım bende bulaşık mak. konusunda kararlıyım 3 yada 4 prog olcak.
çam. mak de kesin 7 kilo olcak diom ama devirlerini bilmiom işte
bide buzdolabının şu gürültü işini taktım kafaya
bosch kullananlar çam mak.buzdolabı ses yapıomu ya
güzel yaşa böcüğüm inşlh:içelim:
ya kızlar beyaz esya konusu acılmısken, gecen gun sordum ama bidaha sorayım. camasır makineniz nekadar su alıyor. annemin 15 yıllık arcelik var 5,5 kiloluk; boyle tamburun ortasına dogru su doluyor camasır yıkarken. ben 7 kililok bosch var oyle tamburun camına dogru su falan yukselmiyor; bu yeni nesil makineler tasarruflu oldugu içinmi boyle az su ile yıkıyor; sizin makineler nasıl kızlar ya :uhm:
ayu dun sana okdr güzel şi yazdımgünaydın yevriler
ne dımek anam bıde nıckın kolay bişi olsaymış keske :sinifsinif:böcük opuyorumnanaktan (varlığımı sen farkediyorsun)
esma,klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?