Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sac modelı ılkını cok behendım cnmmm ama sana agır kacarrr topuzmu ıstıyon

boyle bısı guzel gıder elbısen cok kıbar sac modelını ben cok begenıom cok kıbarr

kızlar aksam aksam eksınlı bır gece bızım sokakta kavga cıktı olay buyudu polıs cagırdılar gormenız lazımm yaaaa kadın cıyak cıyakk adam adama gırıyooo hatta babasıymıs evın anahtarını ver dıoo kızla kocası babasına neler dıolar

selam herkesee..

bayram geliyo harap ve bitap düştüm vallahi :))

yatak odasının tuvalet masası çok hoşmuş yaa bisürü şey konur çok güzel :)

bu arada bende beyaz istiyorum, hatta arstilde var beyaz yatak odası çoookk güzel bayılıyorum ona :)

pıtırım çantanı güle güle kullann
bu arada senin aldığın elbiseye şu eski filmlerdeki gibi saçlarda çok hoş durur ya :))

slm kızlar ben geldimm.
pıtırcık çantan çok güzel cnm çok beğeniyrm ruganları.
ama dikkat et benimki gibi sahte çıkmasın
yatak odaları çok güzel.
ilk saç modeli ve rengi güzel.
kızlar renk hakkında bir fikriniz varmı.
bugün saçlarımı boyattım
şarap kızılıymış ama ben bakır tonlarını daha çok beğeniyrm

şarap kızılımı uuu süper olmuştur eminimmm

bende loreal excellence cream boyanın kestane akaju kızılını kullanıyorum uzun süredir, kızıla hep hayrandım anca bu kadarına cesaret edebildim :)))

hoşbuldumm nihalimm, bitirdinizmi işleri zemuszemus

zeynep hosgeldınn cnmm sac konusunda bısı dıyemıomm hıc anlamam anca goruncee yakısıp yakısmadıgını soylerımm

canım ancak bayramda çektirdiğim fotolarımı gösteririm.
valla papi bilmiyorum artık süper mi oldu ne oldu:)
bende akaju bakır istiyordum o cesareti gösteremeyip kızıl boyama cesaretini gösterdim.:):):):):)
saçlarım siyah olduğu için rengini pek göstermedi kahve tonu gibi oldu en son orta kestane boyatmıştım fkt yine de beğendim. uzun bir süre böyle devam etmeyi düşünüyrm hem renk daha da oturur kendini gösterir.
ben bakır boyatıcaktım renk seçiyoruz herkese soruyrm tabi o mu olsun bu mu die.
annem dedi boyat şu renk altını okudum şarap kızılı ya kırmızı olursa die korktum fkt hoş bir renk çıktı.
umarım beğenirsiniz kızlar

zeynep hosgeldınn cnmm sac konusunda bısı dıyemıomm hıc anlamam anca goruncee yakısıp yakısmadıgını soylerımm

bu arada hoşbulduk canım.
kızlar yarın hazırlık yapıcam nişanlım gelicek bayramın ilk günü.
çok özledim 2 haftadır göremiyrmm :sinifsinif:

Ben de bugün saçımı boyattım, hem de bu yaşıma kadar ilk kez :roflol: Napayım her önüne gelen saçın çok güzel sakın boyatma diye diye beni hep kandırdı :roflol: Ben de kızılı çok severim, eşim de kızıl istedi aslında ama benim kendi saçım siyaha çok yakın. Bi anda radikal bi değişiklik istemedim daha yumuşak bi geçiş olsun dedim. Vee kahve bronza boyattım :1rolleyes: Tabii saçım çok koyu olduğu için öle çok ciddi bi fark olmadı ama sevdim yine de. Arada hafif kızıllıklar oluyor güneşte filan. Boyanın rengi otursun biraz zamanla kahvedeki kızıl yoğunluğunu arttırırız dedi kuaför.

Haaa tabii bu arada düğün için uzattığım fönlendiğinde belime dek uzanan saçlarım artık yok :çok üzgünüm: Baya kısalttım. Şuan fönlü ve omuzlardan bi karış aşağıda. Doğal halin olan kıvırcığa döndüğünde saç nereye çıkar bilemiyorum :roflol: Neyse sonuçta annem de, kociş de, halam da herkes çok beğendi. Değişiklik iyi olmuş dediler
:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…