Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hayatımcım ben,m kocişte gün evvelden kalan pilavı asla yemez bende artık mecbur yarım bardaktan pilav pişiriyorum ama bazen genede kalıyor. şimdide dünden kalan pilavı ısıtmış yanınada salata yapmış yiyordum yazını okuduğumda boğazımda kaldı:))))))

her şeye kalp şekli verme konusunda kalıp kullanıyorummm:)))))))

sulfatttt bu resimlerini görmemistik albüm yapmamistin seni seni seni..:mymeka:

senin dügününde güzel oldugu her halinden belliydi ama o dügün pastan halen aklimda yerimseniben

Eveeet canım daha bunları albüm yapmadım. Yapıcam inş. müsait olunca :kedi:

Teşekkür ederim canım eveeet çok güzeldi düğünümüz, pasta da görkemliydi kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
yaa sulfat fotolar nerde ben neden görmüyorum hemen profiline gittim yeni eklediğin bir şey göremedim yahuu
mandilinde reng güzel falan demiş neden bahsetmiş hiç anlamadımmm yahu

hayatım
bız sadece telde kavga edıoruz hemdee paso edıyoruzzz kavga etcek bısı kesınn buluyoruzzz
ama dedıgın gıbı bırbırımızı cok sevıyoruz

bizim telde yüzyüze farketmiyor yeterki kavga edelim kaydirigubbakcemile3

canımm yaaa masal gibi okudum çok güzel evlendiğim gün geldi aklıma
bu arada biz de düğünden sonra sessiz sedasız gelmiştik eve. çünkü ben şeyden hep korkarım. hırsızlara yeni gelin evi adres göstermekten. o yüzden herkesi uyardım. bizim mahellede de bilmiyodur kimse gelin geldiğimi kaydirigubbakcemile3
bu arada bana inanıp arkana bakmadığın için de çok duygulandım :kedi:
sen burciş diyosun ama benim pasta müziğim SENDEN BAŞKA'ydı opuyorumnanaktan

biz de seni çok seviyoruz. inşallah tüm duaların kabul olur canım

hayatımm çok geçmiş olsunn

dikkat et kendineeeeeeee

cenım çok saol beğenmene çok sevindimzemuszemus
çooooooooook geçmiş olsun ya dikkat et kendine:1hug::1hug:

teşekkür ederim arkadaşlarım

Hayatim canım döndüğüne çok sevindim inan, iyiki geldin canım:kedi:

Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için:asigim:

ben de çok sevindim geldiğime :sinifsinif:

hayatım gecmiş olsun cnm:sinifsinif:
yorumun içinde teşekkür ederim :1hug:

:1hug: geçmiş olsun hayatım yaa tavuktan mı zehirlendin ıyy amaniiin bidaa donmuş tavik yimemek gerek

hayatımmm cok gecmıs olsunn cnm

teşekkür ederim canlar
ama benimki donmuş tavuk değil di
ben bi kerede cevahir'deki sultanahmet köftecisinne yediğim köfteden zehirlenmiştim :bbo:

sulfatttt :asigim:
ağlıcak gibi oldum resmini görünce :kedi:
çokkkk güzel olmuşsun, makyajın falan çok güzel canım. kociş de fena deel kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yani senin yanında pek farkedilmiyo son anda gördüm sırnaşık şey

benımkıde sıyah ve kırmızı al dıooo daha seksuymusss zemuszemus

anam benimki kolayını bulsa siyah yatak odası yaptırıcakk
siyah parlak çarşaf istiyoo deli yaaa lmaz:

zaten ben buğday tenliyim siyah giyinip siyah çarşaafta kullanırsamm içim kararırr

kırmızıyı beğenmioo çok basit geliomuş ona diğer renkler

siyah çok asilmişş

üff dedimki üstümde duruşu farklı onların bu renklerin daha görmeden yorum yapma dedim bendeee nihall

bende bi kızda gördüm nette böyle tepeden çekmişler kızın topuzunu bu tip bi tac vardı saçında ,

o zmandan beri aklımdaa

sende görünce iyi oldu demekki piyasada bulabileceğimm

bende söliiim hemen :) bittibitiyorda var zemuszemus

saol manidlin bakıım nekadarmışş

yaa sulfat fotolar nerde ben neden görmüyorum hemen profiline gittim yeni eklediğin bir şey göremedim yahuu
mandilinde reng güzel falan demiş neden bahsetmiş hiç anlamadımmm yahu

Tatlişim, fotolar 1-2 sayfa geride olmalı, profilimde değil. Hayatım istedi diye albümden çekip ekledim ama hala bakmadı :mymeka:

hayatim geçmiş olsun canım üzüldüm şimdi bizlerde dolaba koyuyoruz tavuğu buzlupa koyuyoruz ama buzunu çözdürüp yine buzluğa geri atmıyorsun dimi valal dikkatli olmak lazım

ayy pufi gene yazdığın uppuzun yazıyı hayatımın alıntısından gördüm. herhalde benim okumadığım sabah mesajlarında yazdın sen bunları....

kuzucum aynenn bende Hayatımdan duyduğum üzere kapıdan çıkarken kesinlikle arkama bakmadım. vedalaştım ve arkamı dönüp çıktım. Çok ağır o an üzüntü verici. Bir şeyleri yitirmiş gibi... ama gel görki şimdi çok mutluyum. Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin. ılk günki gibi heycanlarımız devam etsin....

Hahahaha :roflol::roflol: Kocaman bi kahkaha attım sayende. Kocamla ilgili yorumun süpeeeerrr. Ama yakışıklıdır benim kocam :asigim:Ayyy caım benim teşekkür ederim güzel sözlerin için .

Bu arada çok geçmiş olsun sanırım benimki gibi hassas bi mideye sahipsin. Ben de ertesi güne kalan makarnayı filan yesem bi tuhaf oluyorum. Bi kere dışarda yediğim tavuktan olmuştum öyle hem ishal hem kusma. Hatırlamak istemiyouuummmmm akannehir

alla llaa neyin rengi güzel demişim acep burcum -tatlicadiarzu-

taç maç dedn sanki...
allah allahhh sanırım ben bu gün iyi değilimmm :roflol::roflol::roflol:
gidip işlerimi bitireyim. yerler silinecek toz alınacak çamaşır bitince asılacak bunlar kaldı...
mutfak mislendi ortalık toplandı haftalık nevrsim takımı değişimi yapılıp kirliler makinaya atıldı...:1rolleyes: balkonlar yıkandı. ev süpürüldü... ehh çoğu gitmiş azı kalmışş :1rolleyes:

hayatım ben cevahirde pizza hut varr yaa

2 dilim pizza yedim akşama dediğin gibi serumluk oldumm

benimki yediii hemde kaç dilimm bişey yok

annesi beni aradı ona bişey olmaz dediii ne yese farketmioo kızım demiştii

ben yedim arabaya gittik hemen midem bulanmıştı dahaa

ordan çıkmadan başlamaıştı beliritlerii

ayy izmirli arkadaşlarım 1 ay sonra falan gelicem sanıyorum bir kaç günde kalıcam...
betam sulfatım görüşmeyi çok isterim. küçük çaplı bir KK buluşması yapabiliriz.:1hug:
hatta birinizin evinde toplanabiliriz:kedi: birde pasta yaparsanız yok demem yerim :roflol::roflol: ayy düşünsene sulfatın evine gitmişiz hangi dolapta ne var biliyorum.
ayy hele o kadar takkesi olan birini hiç görmedim akannehir benimkiler kadar büyük olsalardı yürütürdüm bir kaç tanesini :roflol::roflol::roflol::roflol: ayy tatlı hyaller diymi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…