ayy kızlar kapı önü paspası almak istiyorum ama şöyle cici bir şey...
varmı bir fikri olann....
sulfat opuyorumnanaktan süpppppper fotolar harka çıkmışsın bende görmemiştim daha önce
ayy izmirli arkadaşlarım 1 ay sonra falan gelicem sanıyorum bir kaç günde kalıcam...
betam sulfatım görüşmeyi çok isterim. küçük çaplı bir KK buluşması yapabiliriz.:1hug:
hatta birinizin evinde toplanabiliriz:kedi: birde pasta yaparsanız yok demem yerim :roflol::roflol: ayy düşünsene sulfatın evine gitmişiz hangi dolapta ne var biliyorum.
ayy hele o kadar takkesi olan birini hiç görmedim akannehir benimkiler kadar büyük olsalardı yürütürdüm bir kaç tanesini :roflol::roflol::roflol::roflol: ayy tatlı hyaller diymi kızlar
gülçin laelaelaelaelae güle güle kullan şeker şimci gördüm. :lepi:
pufii neler yaptınn canımmm?
hee bide ilk dans müziğin neydiiii
kızlar geçen hafta gittim düğündee she çalıodu ilk dans müziği olarak
anam mandilin her sorunun bir cevabı var sende
çok severim böyle insanlarııııı
saol canım benim yaa
ayy izmirli arkadaşlarım 1 ay sonra falan gelicem sanıyorum bir kaç günde kalıcam...
betam sulfatım görüşmeyi çok isterim. küçük çaplı bir KK buluşması yapabiliriz.:1hug:
hatta birinizin evinde toplanabiliriz:kedi: birde pasta yaparsanız yok demem yerim :roflol::roflol: ayy düşünsene sulfatın evine gitmişiz hangi dolapta ne var biliyorum.
ayy hele o kadar takkesi olan birini hiç görmedim akannehir benimkiler kadar büyük olsalardı yürütürdüm bir kaç tanesini :roflol::roflol::roflol::roflol: ayy tatlı hyaller diymi kızlar
Teşekkür ederim canımcım, ilk kez ekliyorum ben de :kedi:
:roflol::roflol::roflol: İlahi kız alemsin yürütür sonra da topicte sergilersin :roflol: Ayyy keyfimi yerine getirdiniz valla önce hayatım sonra sen Şeniz Vala herşeyimi ortaya dökmekle iyi mi yaptım kötü mi bilmiyorum. Eliyle koymuş gibi olur benim evime gelen :roflol:
Ayyy ne güzel olur yaaa, ben ev sahipliği yapabilirim çok da sevinirim :1rolleyes: Ayyyy heyecanlandım mı neee :sm_cool:
Burciş sevimli paspaslar mudoda var. Nette çok çeşit var da mağazada bikaç tane gördüm hep.
Ben de koçtaştan ucuz olanı aldım çift taraflı olanlardan
kaydirigubbakcemile3 ben çok aramıştım tacı biara ondan Şeniz
kıskanan mandilin smileyi
tatlım benim, almadım :) beğendim? alıym mı? :kedi:
canım böyle kalpli malpli br olursa hemen alıcamm...
birde böyle kapıya takmalık süs falan olabilir.
ay kimdi birisi almıştı ya böyle baş harfleri vardı..ona bitmiştim.:1rolleyes:
neyse bulurum elbetŞeniz
mandilinim esasen plana göre ayın 24 25 i Ankarada olucaz.Benim bir arkadaşımın düğünü var. Ancak gtmeyi ipta edeblirim. Çünkü dün Marmaristen Ankaranın 10 saat olduğunu öğrendim kafamçokkarıştı ve yeni geldiğim için kocaeliden br daha 10 saatlik yolu çekemeyebilirim :çok üzgünüm: ayrıca 2 günlük bir kaçamak bize 500 tl ye mal olacak. bir kaç gün daha kalsaydık değerdide. neyse işte daha vazgeçtiğimi kocişkoma söylemedim. O ben istiyorum diye gideriz demişti. :1rolleyes: o yok llla gidelim derse bir kahve içimlik buluşuruz kuzucumm:1hug: aklımdaydı zaten fıstıklı kurabiyemmŞeniz
bendim o canımcım ama malisif balayında almıştık hiç buralarda göremedim
Şeniz canım beniiiim haklısın tabi sırf otobüs parası insanı sarsmaya yetiyor :) kıskanırım ben sizi uzaktan uzaktan fotolar çekersiniz bakarım opuyorumnanaktan
ama eğer bigün yolun düşerse ankaraya kahveyle bırakmam seni. Şeniz
saoll canim benim.. ilk eve geldigine gözüme yabanci geldi.. bu sabah tekrardan baktim hosuma gitti :) ne deli bir seyim ben yahuu...
annem dün hastaneden taburcu odu..
babamda annem geliyordi: toz almis evi sübürmüs merdivenleri silmis yemek yapmis kaydirigubbakcemile3 asiklar kavustu tekrardan :asigim: allah ayirmasin
Heyyoooooooooooooo men geldim:asigim:
inşallah esmacım hayırlısyla evimiz satılırsa kendi yuvamızada kavuşur kiradanda kurtuluruz inşallah...
evimizin sitedeki resimlerine bakın ekliorummm
Hürriyet Emlak : Kiralık Konut İlan Detayı - Kiralık | Müstakil Ev | Ankara | Yenimahalle | Batıkent | 450 TL | 110 m2 | 3 oda | 1 salon | müstakil dublex | 20166-86 | 07.10.2009
Herkese günaydın opuyorumnanaktan
Yaaa bugün çok kötü uyandım. Evimize hırsız girdiğini gördüm rüyamda, üstelik hırsızı de görüyorum evde. Bi an yataktan fırladım ve evde yalnız olduğumu hissedince de epey bi ürktüm. Hala etkisindeyim
Kızlar cumartesi sabah kalktım işte alel acele hazırladım kahvaltıyı götüdüm yatağa çokkkkkk sevindi... şımardık birbirimize azcık ellerimizle besledik birbirimizii :asigim:
bende hafta sonu bu cicileri aldım kızlar:kedi:
kızlar selam nihayet geçmişi bitirip gelebildim.
doktorın demesine göre acile gelen zehirlenmelerin çoğu tavuk ve dolapta beklemiş pirinç pilavıymış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?