Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayy kızlar kapı önü paspası almak istiyorum ama şöyle cici bir şey...
varmı bir fikri olann....

Ayhh canım bu kadar olur, şimdi annem aradı kapı paspasın yok alsak ya dedi bende burda beğenmedim anne hiçbir yerde netten bakarım dedim sonra açtım sen yazmışsın bu kadar olur opuyorumnanaktan

Hayatim canım, gerçekten senin dediğini unutmadım, ve uyguladım, inanırım ben böyle şeylere daha bikaç şey daha uyguladım ama burda süleyememlaelaelaelaelae
... Pasta müziğinin de de seni unuttum canım evet seninkisi de öyleydi o zaman hayatimcim ve burcişko sayesinde diyim:asigim:

sulfat opuyorumnanaktan süpppppper fotolar harka çıkmışsın bende görmemiştim daha önce

Teşekkür ederim canımcım, ilk kez ekliyorum ben de :kedi:

:roflol::roflol::roflol: İlahi kız alemsin yürütür sonra da topicte sergilersin :roflol: Ayyy keyfimi yerine getirdiniz valla önce hayatım sonra sen Şeniz Vala herşeyimi ortaya dökmekle iyi mi yaptım kötü mi bilmiyorum. Eliyle koymuş gibi olur benim evime gelen :roflol:

Ayyy ne güzel olur yaaa, ben ev sahipliği yapabilirim çok da sevinirim :1rolleyes: Ayyyy heyecanlandım mı neee :sm_cool:

Burciş sevimli paspaslar mudoda var. Nette çok çeşit var da mağazada bikaç tane gördüm hep.

Ben de koçtaştan ucuz olanı aldım çift taraflı olanlardan

pufii neler yaptınn canımmm?

hee bide ilk dans müziğin neydiiii

kızlar geçen hafta gittim düğündee she çalıodu ilk dans müziği olarak

pufii neler yaptınn canımmm?

hee bide ilk dans müziğin neydiiii

kızlar geçen hafta gittim düğündee she çalıodu ilk dans müziği olarak

Canikom upuzun yazdım okumadın mı ???

Dans müziğim Rafet El Roman dan benimle evlenirmisin oldu, ben seçtim sevgilime süprizdi o da çok beğendi, çok sıcak oldu yavaş da değil hızlı da değil sevimliydi yani :asigim:

anam mandilin her sorunun bir cevabı var sende
çok severim böyle insanlarııııı
saol canım benim yaa

kaydirigubbakcemile3 ben çok aramıştım tacı biara ondan Şeniz

kıskanan mandilin smileyi

ay o zaman ben geldiğimde bir şekilde toplanmaya çalışalım bitanemm :1hug:
kuzucum halam balçovada oturuyor yakın mı size??? ay hiç blmiyorum ki İzmiri :uhm:

Burciş sevimli paspaslar mudoda var. Nette çok çeşit var da mağazada bikaç tane gördüm hep.

Ben de koçtaştan ucuz olanı aldım çift taraflı olanlardan

canım böyle kalpli malpli br olursa hemen alıcamm...
birde böyle kapıya takmalık süs falan olabilir.
ay kimdi birisi almıştı ya böyle baş harfleri vardı..ona bitmiştim.:1rolleyes:
neyse bulurum elbetŞeniz

kaydirigubbakcemile3 ben çok aramıştım tacı biara ondan Şeniz

kıskanan mandilin smileyi

mandilinim esasen plana göre ayın 24 25 i Ankarada olucaz.Benim bir arkadaşımın düğünü var. Ancak gtmeyi ipta edeblirim. Çünkü dün Marmaristen Ankaranın 10 saat olduğunu öğrendim kafamçokkarıştı ve yeni geldiğim için kocaeliden br daha 10 saatlik yolu çekemeyebilirim :çok üzgünüm: ayrıca 2 günlük bir kaçamak bize 500 tl ye mal olacak. bir kaç gün daha kalsaydık değerdide. neyse işte daha vazgeçtiğimi kocişkoma söylemedim. O ben istiyorum diye gideriz demişti. :1rolleyes: o yok llla gidelim derse bir kahve içimlik buluşuruz kuzucumm:1hug: aklımdaydı zaten fıstıklı kurabiyemmŞeniz

ayy unutmuşumm valla puffii

okudum okudummm

da ne yazııki ben unutkanımm

arkamı dönmemle unutmam bir oluoorrr iştee

bendim o canımcım ama malisif balayında almıştık hiç buralarda göremedim

Şeniz canım beniiiim haklısın tabi sırf otobüs parası insanı sarsmaya yetiyor :) kıskanırım ben sizi uzaktan uzaktan fotolar çekersiniz bakarım opuyorumnanaktan
ama eğer bigün yolun düşerse ankaraya kahveyle bırakmam seni. Şeniz

Şeniz
oyyy ben yirim bitiririm seniiiii opuyorumnanaktan

ay insanın böyle cici dostluklar kurup Türkiyenin bin bir köşesinde kapısının olduğunu bilmek ne kadar güzelll :asigim: İllaki düşecek Ankaraya yolum kuzucummm:1hug:
ama hep ben geiyorum :umursamaz: Bende sizi bekliyorummmmmmmmmmm :1closedeyes:

aaa demek o senindi kuzucummm bak aklımda kalmış görüyormusun :1hug: güle güle kullan canım arkadaşımmmŞeniz

Sinayımm mesajlarını aldım gülüm, sen benim nişan fotolarımı görmedin albümler topiğinde varr, zemuszemus

Nevresim de Taç tatlım, kayınpeder bayram harçlığı vermşti geçen yıl, o parayla aldık kaydirigubbakcemile3

Selam kizlar. Gecmisi anca bitirdim....
Nasilsiniz????

canim koltuklarini iyi günlerde eskit emi
annecigin icinde cok sevindim

Heyyoooooooooooooo men geldim :asigim:

hosssgeldin, herseyin cok güzel gecmesine cok sevindim
yazdiklarinida okudum, cok güzel anlatmissin...
mutluluklar diliyorum bir ömür boyu

bu ev cok güzel ya, müstakil evleri cok severim, iyi günlerde oturun insallah...

hayirdir insallah... böyle rüyalari anlatirken isiga bakarak anlatmak gerekirmis halam öyle der hep...

Kızlar cumartesi sabah kalktım işte alel acele hazırladım kahvaltıyı götüdüm yatağa çokkkkkk sevindi... şımardık birbirimize azcık ellerimizle besledik birbirimizii :asigim:

burcucum resmi gördüm cok güzel hazirlamissin kahvaltiyi eline saglik canim benim,

bende hafta sonu bu cicileri aldım kızlar:kedi:

cok güzel bunlar güle güle kullan canim

kızlar selam nihayet geçmişi bitirip gelebildim.

doktorın demesine göre acile gelen zehirlenmelerin çoğu tavuk ve dolapta beklemiş pirinç pilavıymış.

cok cokk gecmis olsun hayatim

Bu arada dün halam bana bir sürü hediye verdi ceyizim icin.
Azcik Daltel bir kac masa örtüsü havlu filan ama hepsinin degeri cok yüksek benim icin cünkü rahmetli babaannemin el emekleri, dantellerle pek aram yoktu ama babaannemi öyle özlüyorum ki onu el emeklerinde yasatmaya karar verdim mafoldumben

slm kızlar sabahtan beri izliom bir türlü hızınıza yetişemedim bugün çok yoğundum yeni yeni hafiflemeye başladım-tatlicadiarzu-
burcişim paspas arıyor sanırım aralarda okuyabildiklerim ben koçtaştan almıştım canım çok cici paspaslar var benimki bölebuyrunnnnnnnnn

Kundera hayırlı uğurlu olsun hani derler ''Allah başa kadar sürdürsün aynı yastıkta inş.'':asigim:
Sulfatımın albüm fotosunu gördüm prensesler gibi maşallah :1hug:
Hayatım geçmiş olsun canım ben boşuna demiyom tavuğu düdüklüde yapıp 1 defada yiyin die :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…