Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ay canımcım senin mutluluk haberlerini alınca biz çok daha mutlu olduk
ama esas ve en möhim soru
umarım adımı yazdın ayakkabının altına ve ismim silindimiiii

hayatımcım sıcağı severim ben olsun

ve kızlar bizimki yine o gerizekalı kızla görüşmüş sonunda öğrendim ve akşama içimdeki bütün kini boşaltıcam bitti artık
kapımda yalvarsa bile suratına bakmıycam onun
adını ağzıma bile almıycam bittii

edacım saol tekrar kuzucum

yokk yokk

gayet romantikk

ingilizce bir şarkının ispanyolcasını çaldırmışlarr

dans kursuna gitmişlerrr

çok güzeldii yaaa

opuyorumnanaktan
kayınpeder epey harçlık vermiş anlaşılan ben uyku setimide nevresimimide sarevden aldım taçtan iki tane beğenmiştim görümcelerime sölemiştim işte taçın nevresimleride çok şık falan die gitmişler üstünde 2 tane lale olan bi modelin sarısıyla pembesini almışlar çokta aramışlar sanırım o kadar taç nevresim takımının içinde :mymeka:neyse böle işte o iki laleyle idare edicez artık :hulya:

cnmmm ama bende carsafımı saten sıyah ıstıyorumm hanı her zaman kullanmam belkım ama ozel gecelrde cok ısterım kırmızıda ıstıyorumm ama
ıkısının arasında kaldımm

cnm bizimde öle cok paralarımzı yok tabiki
ay gozunden kacmamıs yerım senı ben
hayatım
gecmış olsn cnm ya aman dıkkat et sen bnm cıcımı gormedın hehe:jeyyar:

kundere herkez emınm aynı yorumu yapmıstı
kendı kuaförden gelıp asansorden tek basıma cıkıp eve gırıp kımseyle goz goze gelmemeye calısmak gozyaslarımı tutamamak aglamak bu geldi aklıma
hersey umarım daha guzel olur

Şeniz Şeniz evet yaaa :1rolleyes:
inşallh bizde marmarise düşürrüürüz yolumuzu en kısa zamanda :1hug:

pıtır eski kız arkadaşımı bu?

sözde normal kız arkadaşı ama bu kadar olmaz yani bi insan bu kadar görüşemez normal arkadaşıyla oha derim bende ağzıma gelenide sölerim ve siler giderim bu şerefsizi

Bitanem pufım benım Allah utandırmasın mutluluğun daim olsun

kafam karısık pufffffff:sinifsinif:

noldu kıs

sözde normal kız arkadaşı ama bu kadar olmaz yani bi insan bu kadar görüşemez normal arkadaşıyla oha derim bende ağzıma gelenide sölerim ve siler giderim bu şerefsizi

ben demiştim dimek istemiyorum pıtırım sen üzülme ama ben demiştim biara acep bu çoçuk başka bi kızlamı görüşüyor diye -tatlicadiarzu-

evet bu yarım dairelerde güzel.
asıl benim alamama sebebim myhauseshopda bir tane iç içe geçmiş kalp görmüştüm. yani pasas kalp şeklinde oyulmuştu. kırmızı ve pembe o zaman salaklığıma geldi almadım 40 tl pahalı diye. şimdi çok pişmanım :çok üzgünüm:
artık böyle cici bir şey alıcam tatlişkom :1hug:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Weriyo sağolsun, Allah razı olsun opuyorumnanaktan Ayy görümcelerin de zevksizmiş be sinayımm, neyse boşver amannn, bende sarevin hiç yok nasıl memnunmusun peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…