Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ayy otura kalka bitirdim temizliği:)))))
bir tek toz almak kaldı:)))
birde 3. makina çamaşırım bitince asıcam o kadar... ohh mis...
şimdi yeşil çay içme molası verdim :)

ayy otura kalka bitirdim temizliği:)))))
bir tek toz almak kaldı:)))
birde 3. makina çamaşırım bitince asıcam o kadar... ohh mis...
şimdi yeşil çay içme molası verdim :)

burciş daha dermanın kaldıysa bizim evede geçebilersin :kedi:
bu haftasonu hiç bişi yapmadım poh götiriyi valla.

burciş daha dermanın kaldıysa bizim evede geçebilersin :kedi:
bu haftasonu hiç bişi yapmadım poh götiriyi valla.

yaaa kuzuş biliyorsun benim evin yerleri beyaz taşş kafamçokkarıştı
bende bu kocaeliye gidişimde saşlarımı nrmal rengine boyattım. yani koyu kumral. bir tane tel saçbile yerde gözüküyor yaaa çıldırcammm kafamçokkarıştı daha cumartesi günü süpürdüm. silmeye fırsatım olmadıda bir süpürge tuttum. bildiğin gibi değil saçlarımda acayip dökülüyor sürekli topluyorum artık dökülmesin diye yaaaa :çok üzgünüm:

çok tatlı

buda çok komik

ya buarada burcum ben de biraz bakındım kalpli sevimli bi paspas bulamadım
böcekli çiçekli çok ama :S

Son düzenleme:
selam kısceler..geçmişi okudum birazcık...
pufiiimm herşeyin güzel geçmesinee çoook çook sevindim..ama sen anlatırken ağlamaya başladım..Allah bi yastıkta bir ömür nasip etsin hep mutlu olun canım..

Hayatım sende hoşgeldinn..

burcu kahvaltı tepsin yine harika..sen parça parça mı aldın kahvaltı takımını nasıl yaptın yaa bayılıyorum tabaklarına..

birde kızlar kütahyanın yeşil kahvaltı takımını biri almıştı..sülfattı galiba cuma günü almaya gittim..calısan kız porselen seramik karısımı bunlar daha sonra çatlar alttan beyaz beyaz gorunur..bi çarpmayla bile patlar dedi..moralim çok bozuldu..

Son düzenleme:

ya o dert bendede var. Her yerden tuvaletten boş odalardan yataktan saç birikintileri toplamaktan gına geldi. En sonunda dün kıydım saçlarıma kısalttım bayağı inşallh geçer dökülmesi yaa.

selam kıslarr
burcişşş sen bide benim evi gör her bi yer saç bıktım bıktım artık

çok tatlı

buda çok komik

ya buarada burcum ben de biraz bakındım kalpli sevimli bi paspas bulamadım
böcekli çiçekli çok ama :S

görünmedi resim bende şekercimm...
:sm_confused:

ben bir iki model göstereyim dur o zaman fikir verin bana bende ona göre alırım.gerçi bu günde kimsecikler yokkkkafamçokkarıştı

Ayhh kızlar yazcam yazcam unutuyorum, ayakkabımda sadece seray ve eda silinmemiş yani ikiside yarım silinmiş munemum nişanlı neden silinmemiş anlamadım diğer herkes silindi o kadar oynarsam olacağı okaydirigubbakcemile3

Aaaaa kızlar mevsimden herhalde benimde bir dökülüyor anlatamam heryer saç birde yerler beyaz hemen belli oluyor.

Bende düğün sonrası gittim kısalttım baya hatta aşkım kızdı ama hala aynı hala aynı nasıl geçecek bilmiyorum gına geldi toplamaktan:umursamaz:

slm kızlar gecmiş cok birilmiş pek okuyamadım
ama pufim senin yazdıklarını okudum
canım ya oyle cok sevindimki herseyin yolunda gitmesine inan bana kendi mutluluğummus gibi sevindim; insallah hep boyle devam eder.
benim sacım da cok ama cok dokuluyor hatta esime bile bıkkınlık geldi artık dokulen saclarımdan; ben dugunden onceki aylarda bi sampuan ve ampullerini kullanmıstım baya iyi gelmisti ama biraz pahalıya geliyor. birde yine vitamin ampulleri kullanıyordum onlarda iyi geliyordu ama buara pek kendime bakamıyorum.
dun evin tamamını (salon haric cunku onu bir defa temizledim kapattım bidaha tozlanmadı) temizledim; baya yoruldum, birde dun ilk kez annemlerde kaldım farklıydı yani yine sabah ordan cıkıp ise geldim falan garip bi duygu ama nasıl bisey anlayamadım anlatamıyorumda
neyse oyle iste
birde sulfat cokguzel olmussun cok ama cok
burcu tabak cok guzel canım afiyetle yediniz sanırım:))
bende esimin dogumgununde (evlenmeden once) ona kalp seklinde kurabiye yapıp uzerini cikolata ile kaplardım; kalp seklinde pasta yapardım hatta kocamaaaaaaan kalp seklinde kırmızı bi minder (okadar kocaman ki boyum kadardı yani ancak tasıyabiliyordum) yapıp yatagına bırakmıstım; isten gelince bulmustu onu. evlendiğimizden beri boyle surprızler yapamadım ama bende biseyler yapmak istiyorum aslında en kısa zamanda a.s
baska aklımda kalan olmamıs; isim oldugu için birazda acele okudum ve yazıyorum; gorusuruz kızlar

aman yeme zaten güzel olmaz kalan pilav

peki nasıl yapıyon kalıpla. diyelim beyaz peynir kalpli kalıbı peynirin üstüne koyup aşağı doğru bastırıp kalıbını mı çıkarıyosun?

hayatim geçmiş olsun canım üzüldüm şimdi bizlerde dolaba koyuyoruz tavuğu buzlupa koyuyoruz ama buzunu çözdürüp yine buzluğa geri atmıyorsun dimi valal dikkatli olmak lazım

sağol canım buzluğa koymadım tavuğu aldım 1 gün dolapta durdu ertesi gün hepsini pişirdim

benim boynum tutulmuştu çevirmicem derken :roflol:

aman tamam yakışıklı bişi demedik. hem benim kocam da yakışıklı :dilcikar:
bu arada teşekkür ederim kaydirigubbakcemile3

valla pizza hut sultanahmet farketmiyo zehirlendin mi zehirliyo. bi kerede nişantaşı burger king'te tavuklu sandivicten zehirlenmiştim

ben de yazdım yorumumda bu kaaaa takkeyi ben de görmedim. gerçi baberko takviye verirse bilmem belkim heveslenip çeşit çeşit alırım bende sırnaşık şey

Şeniz

sağol canım Şeniz

ayy ne güzelll babanenden kalma. bana babanemden hiçbişi kalmadı çünkü öldüğünde çok küçüktüm daalmış gitmiş herşeyi. bi tek ablamda şekerliği var. o şekerlik sedirin altında dururdu niyeyse biz gidince bize şeker verirdi hep. ay özledim babanemi

yaaaa 1 defada pişirip 1 defa da yedim kafamçokkarıştı

hayatım
gecmış olsn cnm ya aman dıkkat et sen bnm cıcımı gormedın hehe:jeyyar:

yaa herkes sölemiş ama ben göremedimmmm bi daha koysana

sözde normal kız arkadaşı ama bu kadar olmaz yani bi insan bu kadar görüşemez normal arkadaşıyla oha derim bende ağzıma gelenide sölerim ve siler giderim bu şerefsizi

sen sen sen şerefsiz beni sırtımdan vurdun diye şarkı geldi aklıma
ben de kabul edemem normal arkadaş falan yolarım saçını başını hayatını karartırım yaşarken cehenneme atarım adamı. bak sinirlendim akşam gidince bi iki tane çakayım ağzına :roflol: :roflol:

kafam karısık pufffffff:sinifsinif:

noldu yavru? kesin uykun gelmiştir yemi bizi sırnaşık şey

Hayatım çiğli istanbulda değil kuşum izmirde.

ama pıtırcık bana çiğli/ist. diye atmış adresi kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…