hıı hııı beğendim ama bu tek parça olanların kullanımı zor olur diye almadım ben hiç :kedi:
ayy otura kalka bitirdim temizliği:)))))
bir tek toz almak kaldı:)))
birde 3. makina çamaşırım bitince asıcam o kadar... ohh mis...
şimdi yeşil çay içme molası verdim :)
burciş daha dermanın kaldıysa bizim evede geçebilersin :kedi:
bu haftasonu hiç bişi yapmadım poh götiriyi valla.
yaaa kuzuş biliyorsun benim evin yerleri beyaz taşş kafamçokkarıştı
bende bu kocaeliye gidişimde saşlarımı nrmal rengine boyattım. yani koyu kumral. bir tane tel saçbile yerde gözüküyor yaaa çıldırcammm kafamçokkarıştı daha cumartesi günü süpürdüm. silmeye fırsatım olmadıda bir süpürge tuttum. bildiğin gibi değil saçlarımda acayip dökülüyor sürekli topluyorum artık dökülmesin diye yaaaa :çok üzgünüm:
çok tatlı
buda çok komik
ya buarada burcum ben de biraz bakındım kalpli sevimli bi paspas bulamadım
böcekli çiçekli çok ama :S
Hayatım çiğli istanbulda değil kuşum izmirde.
Hayatımcım ben,m kocişte gün evvelden kalan pilavı asla yemez bende artık mecbur yarım bardaktan pilav pişiriyorum ama bazen genede kalıyor. şimdide dünden kalan pilavı ısıtmış yanınada salata yapmış yiyordum yazını okuduğumda boğazımda kaldı:))))))
her şeye kalp şekli verme konusunda kalıp kullanıyorummm:)))))))
hayatim geçmiş olsun canım üzüldüm şimdi bizlerde dolaba koyuyoruz tavuğu buzlupa koyuyoruz ama buzunu çözdürüp yine buzluğa geri atmıyorsun dimi valal dikkatli olmak lazım
ayy pufi gene yazdığın uppuzun yazıyı hayatımın alıntısından gördüm. herhalde benim okumadığım sabah mesajlarında yazdın sen bunları....
kuzucum aynenn bende Hayatımdan duyduğum üzere kapıdan çıkarken kesinlikle arkama bakmadım. vedalaştım ve arkamı dönüp çıktım. Çok ağır o an üzüntü verici. Bir şeyleri yitirmiş gibi... ama gel görki şimdi çok mutluyum. Allah hepimizin mutluluğunu daim etsin. İlk günki gibi heycanlarımız devam etsin....
Hahahaha :roflol::roflol: Kocaman bi kahkaha attım sayende. Kocamla ilgili yorumun süpeeeerrr. Ama yakışıklıdır benim kocam :asigim:Ayyy caım benim teşekkür ederim güzel sözlerin için .
Bu arada çok geçmiş olsun sanırım benimki gibi hassas bi mideye sahipsin. Ben de ertesi güne kalan makarnayı filan yesem bi tuhaf oluyorum. Bi kere dışarda yediğim tavuktan olmuştum öyle hem ishal hem kusma. Hatırlamak istemiyouuummmmm akannehir
hayatım ben cevahirde pizza hut varr yaa
2 dilim pizza yedim akşama dediğin gibi serumluk oldumm
benimki yediii hemde kaç dilimm bişey yok
annesi beni aradı ona bişey olmaz dediii ne yese farketmioo kızım demiştii
ben yedim arabaya gittik hemen midem bulanmıştı dahaa
ordan çıkmadan başlamaıştı beliritlerii
ayy izmirli arkadaşlarım 1 ay sonra falan gelicem sanıyorum bir kaç günde kalıcam...
betam sulfatım görüşmeyi çok isterim. küçük çaplı bir KK buluşması yapabiliriz.:1hug:
hatta birinizin evinde toplanabiliriz:kedi: birde pasta yaparsanız yok demem yerim :roflol::roflol: ayy düşünsene sulfatın evine gitmişiz hangi dolapta ne var biliyorum.
ayy hele o kadar takkesi olan birini hiç görmedim akannehir benimkiler kadar büyük olsalardı yürütürdüm bir kaç tanesini :roflol::roflol::roflol::roflol: ayy tatlı hyaller diymi kızlar
Ayhh canım bu kadar olur, şimdi annem aradı kapı paspasın yok alsak ya dedi bende burda beğenmedim anne hiçbir yerde netten bakarım dedim sonra açtım sen yazmışsın bu kadar olur opuyorumnanaktan
Hayatim canım, gerçekten senin dediğini unutmadım, ve uyguladım, inanırım ben böyle şeylere daha bikaç şey daha uyguladım ama burda süleyememlaelaelaelaelae
... Pasta müziğinin de de seni unuttum canım evet seninkisi de öyleydi o zaman hayatimcim ve burcişko sayesinde diyim:asigim:
cok cokk gecmis olsun hayatim
Bu arada dün halam bana bir sürü hediye verdi ceyizim icin.
Azcik Daltel bir kac masa örtüsü havlu filan ama hepsinin degeri cok yüksek benim icin cünkü rahmetli babaannemin el emekleri, dantellerle pek aram yoktu ama babaannemi öyle özlüyorum ki onu el emeklerinde yasatmaya karar verdim mafoldumben
slm kızlar sabahtan beri izliom bir türlü hızınıza yetişemedim bugün çok yoğundum yeni yeni hafiflemeye başladım-tatlicadiarzu-
Hayatım geçmiş olsun canım ben boşuna demiyom tavuğu düdüklüde yapıp 1 defada yiyin die :roflol::roflol::roflol:
hayatım
gecmış olsn cnm ya aman dıkkat et sen bnm cıcımı gormedın hehe:jeyyar:
sözde normal kız arkadaşı ama bu kadar olmaz yani bi insan bu kadar görüşemez normal arkadaşıyla oha derim bende ağzıma gelenide sölerim ve siler giderim bu şerefsizi
kafam karısık pufffffff:sinifsinif:
Hayatım çiğli istanbulda değil kuşum izmirde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?