kızlar bişey sorcam size.
su takımı aldınız mı siz?
kaç kişilik olması lazım 12 mi 6 mı
kadeh viski bard. su bard. sürahisi çay bard. şampanya bard. takım almak istiyrm ama 6 kişilik yeter dimi
kadeh viski bard. su bard. sürahisi çay bard. şampanya bard. takım almak istiyrm ama 6 kişilik yeter dimi
hep soruyorum ama kimse cevap vermiyo mu ben mi kaçırıyorum anlamadım
Yeni yıl hediyelerimizi ne zaman yolluyoruz?
bnm yok cunku ben vıtrın tarzı bişey almadıgım ıcın onları alamam gerek te yok ayrıca kullanmadıgımda bişey ama kullansamda almazdım gereksiz gelyıor canımkızlar bişey sorcam size.
canım bende hep soruyorum bu soruyu coğu kişi 6kişilik almış, yemek takımı 12 kişilikse kadeh+su+vb. de 12 kişilik olması gerek gibi geliyor bana misafirin geldiğin güzelcene kullanırsın ama malesef genelde 6 kişilik satılıyor bu takımlar bana önerebileceğiniz bir yer varmı ist da? ben kadeh + su + çaybardağı istiyorum o yüzden de bölerek satan biryer arıyorum boluda bulamadım gelecek ay ist gidebilirsen ordan bakım diyorum ama böyle şeyler uygun fiyata nerde satılırki :uhm:
isim bilmemd emononun zaten hep ceyız butürşeyler uzerıne bulursun muhakkakkgidebilirim canım da koca bir semt nerelere bakıcam birkaç isim verebilirseniz sora sora bulurum
cnm evlıyken oluyormu ben bilmiyırum ama nişanlıyken aldılar sagolsunlargünaydinlar kuzucuklar.. iki günden beri kk ya giremeidm problem vardi herhalde..
aah ahh kizlar bayram öncesi simdi kayinvaldeler pederler gelinlerine bayram hediyesi alirlar dimi
ömrümün sonuna kadar bu icimde kalacaktir herhalde.. hic bir sey almadilar bana.. sadece nisanda ve dügünde taktiklari oda mecburiyettin el aleme karsi rezil olmamak acisindan..
günaydın kızlarrr
böcük seni rüyamda gördüm kızz gell :)
günaydinlar kuzucuklar.. iki günden beri kk ya giremeidm problem vardi herhalde..
aah ahh kizlar bayram öncesi simdi kayinvaldeler pederler gelinlerine bayram hediyesi alirlar dimi
ömrümün sonuna kadar bu icimde kalacaktir herhalde.. hic bir sey almadilar bana.. sadece nisanda ve dügünde taktiklari oda mecburiyettin el aleme karsi rezil olmamak acisindan..
bende rüyamda edayla telde konusuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?