Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar bişey sorcam size.
su takımı aldınız mı siz?
kaç kişilik olması lazım 12 mi 6 mı
kadeh viski bard. su bard. sürahisi çay bard. şampanya bard. takım almak istiyrm ama 6 kişilik yeter dimi

ben 6lı aldım cnm ama açıkçası 12 kişili yemek takımn varsa 12 kişilikte su takımın olması lazım mantıken.ama yok viski bardağı yoklşmonata bardağı bi dünya bardak oluo 6lıda yani 2 katı çok fazla olur. şu su takımı saçma bişey yani

kadeh viski bard. su bard. sürahisi çay bard. şampanya bard. takım almak istiyrm ama 6 kişilik yeter dimi

ben aldım su takımı 37parça 6kişilik.
ama kalabalık yemekler için 12 tane şık su bardağı düşünüyorum.
onundışında 2.bi takım daha almak istemiyorum. ailede alkol kullanan olmadığı için öyle kadeh viski bardağı falan almıycam.

günaydın kızlaaarr opuyorumnanaktan
nabersiniz kaydirigubbakcemile2

hep soruyorum ama kimse cevap vermiyo mu ben mi kaçırıyorum anlamadım
Yeni yıl hediyelerimizi ne zaman yolluyoruz?

bnm yok cunku ben vıtrın tarzı bişey almadıgım ıcın onları alamam gerek te yok ayrıca kullanmadıgımda bişey ama kullansamda almazdım gereksiz gelyıor canım

GÜNAYDINLAR

canım bende hep soruyorum bu soruyu coğu kişi 6kişilik almış, yemek takımı 12 kişilikse kadeh+su+vb. de 12 kişilik olması gerek gibi geliyor bana misafirin geldiğin güzelcene kullanırsın ama malesef genelde 6 kişilik satılıyor bu takımlar bana önerebileceğiniz bir yer varmı ist da? ben kadeh + su + çaybardağı istiyorum o yüzden de bölerek satan biryer arıyorum boluda bulamadım gelecek ay ist gidebilirsen ordan bakım diyorum ama böyle şeyler uygun fiyata nerde satılırki :uhm:

eminönünde cok dicem ama sen gidebilirmisin?

günaydinlar kuzucuklar.. iki günden beri kk ya giremeidm problem vardi herhalde..

aah ahh kizlar bayram öncesi simdi kayinvaldeler pederler gelinlerine bayram hediyesi alirlar dimi
ömrümün sonuna kadar bu icimde kalacaktir herhalde.. hic bir sey almadilar bana.. sadece nisanda ve dügünde taktiklari oda mecburiyettin el aleme karsi rezil olmamak acisindan..

gidebilirim canım da koca bir semt nerelere bakıcam birkaç isim verebilirseniz sora sora bulurum
isim bilmemd emononun zaten hep ceyız butürşeyler uzerıne bulursun muhakkakk
cnm evlıyken oluyormu ben bilmiyırum ama nişanlıyken aldılar sagolsunlar
aa bayradama kayınpederım harclık verıyor

günaydınn

gulayy nasıl nan anlat bakem delikafadulden

zeynep ne alacaksan bence almışken 12 kısılık al derım 8 kışı 10 kısı gelınce zorlanmazsın

benimkilerde nişanlıyken aldılar ama geçen ramazan bayramında evliydik almadılar bundada almazlar

bende rüyamda edayla telde konusuyordum

gıçın açıkta kalmıştırr kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…