Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

aime, teşekkür ederim canım bende senin alıntın sayesinde az çok geçmişi okudum kaydirigubbakcemile5

selam.. KK ya bir seyler oldu yine.. giremedim bir türlü..
yegenlerim yanimda kafayi yemek üzereyim ne kadar gürültü yapiyorlar allahim kafam almiyor anna babalari alsada götürseler biran önce..
bugün yemek olarak sadece bir cesit yaptim: Dana etli Yahni; havalar soguk zaten bence ideal hem corba hem et hem doyurucu hem pratik )

ben ne yaptim az önce aslinda söylenmez deli dersiniz diye korkuyorum.. netten sampuan krem ve sac maskesi siparis verim düsündüm tasindim kredi kartini aldim gözümü kapadim ve siparis verdim :bbo: aslinda o parayla baska bir ihtiyacimiz olan bir se alirdik ama nebilim uydum seytana-- beni de anlamak gerek ama madem bana kimse bir sey almiyor bende kendi kendime aliyorum kötükedihüso

aime´cim bukadar seyi nasil aklinda tutun kafamçokkarıştı saol canim

aime´cim bukadar seyi nasil aklinda tutun kafamçokkarıştı saol canim

birde okudugumla yazdigimin arasinda saatlerce fark var a.s

fmkcim o gecen bahsettiklerini mi ismarladin?

keske onlari ismarlamadan benim tavsiye ettiklerimi deneseydin

olsun bi kere kullan simdi bunlari hevesin gecsin sonra karar verirsin bir daha siparis edip etmeyecegine

evet o bassetigimi siparis ettim.. ben nasil düsündüm.. simdi bu yeni siparis ettigimi bitene kadar kulanayim yipranmis saclar tamir olsun sonra senin dedigini alip ona devam edecegim.. zaten bu fiyata bir sampuan devamli kulanmam mümkün degil..

yarin "arkadaslarla" toplaniyoruz tanidiklarla da diye bilirim.. hic gidesim yok söz verdim bir kere.. aklimdan gecirmiyor degilim.. mesaj attim gelemiycem mi desem canim istemiyor

öyle seyler varki benim midemi bulandiriyor.. mesela bu beni arayan ve X evinde toplaniyoruz sende katil diye israr eden (aslinda iyi bir insan severdim) gecen günlerde dügün fotograf mail at demisti.. bende kirmadim mail attim bunda benim maili almis diyer kizlara iletmis, bana sorulmadan benden müsade almadan yapilirmi böyle bir sey.. belki ben istemiyorum.. isteseydim zaten kendim iletirdim degil mi ama

FMK haklisin bende sevmiyorum öyle izin alinmadan resimlerin filan iletilmesini.... Yarin uyarirsin madem o gönderen kisiyi....

Bu arada ben bu cantaya bayildim.... Nerede uyguna satildigini bilen var mi??? Valentino markasi....

cantanin rengi bir kere harika.. benim bu renkte ayakkabilim var ne güzel takim olur :)

hic bir fikrim yok nerden uyguna satin alinir.. fiyati normal fiyati nekadar biliyormusun?

birazan esimi isten almaya gidecegim.. bugün yine yeni kurs kitabi siparis verdik aimecim bunlara hazirlikli ol nasil bir sey anlamadim bi kurs 1 - 1,5 ay sürüyor ve her kurs sonrasinda iki tane yeni kitap almak zorundayiz.. bu yil sonundada yabancilar dairesine gitmemiz gerek esimin vizesini uzatmaya ama ondan önce pasaportunu uzatmamiz gerek ve bu demek oluyor ki pasaport uzatmak iyin tekrar 90 euro.. Acaba yabancilar dairesi ne gibi belgeler isticekler hic bir fikrim yok..

hii yengem abim gelidiler cocuklarini aldilar.. bide baska bir tencereye yahni yi bölüp onlara verdim

bide bu mailimi ileten kiz baska ortak bir kizi görmüs.. ve demis fmk evlendi aaah bizim fmk mi (büyük bir saskinlikla) ?? niye fmk evlenemez mi benim basim kelmi yahu.. ne acayip acayip farkli huylarda insanlar var.. ya ben yabanilestim ya insanlara bir seyler olmus baska isleri gücleri dertleri yok sanki hep dedikodu hep dedikodu..

kiz sen yanlarindamiydin????
kizin nasil sasirdigini görmüssün...
belki kiz sevinerek sasirdi....
hani coktandir görüsmüyormussun ya, belki haberleri yoktu nisanlandigindan filan....
yani bi sasirmak var birde sasirmak var kafamçokkarıştı

fmk normal fiyatiida bilmiyorum :)))

Evet ya bizde bunlari yasiyacagiz umarim kolay kolay atlatiriz, sizde....
Kurs ücretli mi peki?

evet kursta ücretli.. normal fiyati 230 Euro´cuk oturumunu ama muhtemelen seninde müstakbel esin bu dil kurslarina mecbur tutulacagi icin saati 1 euro yani kurs baski 100 euro ödiceksinz..
bir kurs 100 saat = 100 Euro
600 saat gidilmesi gerek ve sonra B1 sinavi yani sadece kursalara 600 euro kitaplar haric
sinav ürceti haric.. Her kurs kitaplar 40 euro.. bunu da 6yla carp..

ben cikiyorum esimi alacagim.. opuyorumnanaktan

yok ben yoktum yanlarinda.. belki de dedigin gibidir.. uzun zamandan beri görüsmedimizden ve benim baya bir süreden beri nisanli oldugumu bilmiyorlari.. evlenme arevesinde ögrendiler.. saskinlik büyük tabi, onlar icin ani oldu

mandilinim denizim çok geçmiş old,sunn
Gamzecim bebişinin cicileri bir harika o çorapları bende gördüm içim gitmişti güle güle giysin fıstıkk

möckk aç açç

ay fantamı unutmusumm

bu işin esprisiydi
işte gercek aıme ve askısıı bunlarda azcık uymus dımı kız

Iyi aksamlar kizlar...

[Cisil görümcene cok cok gecmis olsun... Icinizi ferah tutun eminim kötü huylu degildir, Annemdede cikmisti bir kere.... Allahtan kötü huylu degildi...[/COLOR]

]

saol aime umarım bir an önce düzelir
ben çok korkuyom çünkü o benim bitanemmm ya :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…