Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

nan gamze bööle hamaratlıklar yapıp bizim kayınvalidelerin aklına koyma bööle şeyleer kaydirigubbakcemile3

Arkadaşlar resimli çeyiz bölümüne bakarmısınız.beyaz eşyalarımın resimlerini koydum.yorumlarınızı dinlemek isterim.çok pahalıya kaçmadım

ok. şekercim sağol
kuaföre benimle bi ablam gelir o yardım eder giyinmeme sorun yok :lepi:
nikahım 5 te 10da gitmeyi planlıyorum kuaföre 9mu yapsam :)

ah işte gülümseme biri canımı sıkarsa zor olur

ya kızlar bu iş yerinde ben 1.5 yıldır çalışıyorum geçen sene 10 gün izin kullandım bu sene 15 mi kullanıcam yoksa yine 10 mu

gamze hosgeldıntavsıyelerını 18 gunu kalmıs olanb ır gelın adayı olarak dıkkate alacagım
hihoyyyt

tobi cıgım senelık ızın 1-5 seneye kadar 2 hafta +2 gundur
gecen sene belkı bır yılın dolmadıgı ıcın sana 10 gun vermıslerdır
bende 3 gun dugun ıznı+1 hafta yıllık ızınden kullancam yazada 2hafta+2 gun kalcak

Ne güzel çok sevindim canım :) ben böyle biriyle aynı şeyleri aldık mı falan çok sevinirim.kıyafet olsun eşya olsun :)

bende görünce çok sevindim sanki benimkileri çekip koymussun bi sanırım benim buzdolabımda gösterge yoktu bide benim mikrodalgam yok:)

gamze yolu bılen şöfor demıstın unutma ben unutmadım

bu arada bulusmaya az kaldı nerelerı gezsek acep

roselın ı gunlerde kullan cnmcım alınan sey guzel olmaz mı bence pahalı deıl
ben bı camasr mak ıle bulasık mak 2400 tl aldıma gore

Ben sevmedim bu işi ya. Şimdi mutfak halısı aldım oraya ekleyeceğim siz yorumları burayamı yazacaksınız öööfffff

ohh bızım topıc acılmıs kızlar gelmek ısteyen gelebılır

esracım sen koy bacım napalım bende sevmedım ama kader dıyelım

noldu şimdi buraya çeyiz resimleri eklenmiyo mu?
ne güzel bakıyodum böcüğümün çeyizine yaa :)
böcük takipçinim kurtulduğunu sanma :roflol:

Aslında birkaç arkadaşımızı uyarmıştık şu sohbeti azaltmak konusunda keşke sözümüz dinlenseydi böyle iki konuya ayrılmak zorunda kalmazdı..

..[FONT]

:lepi::lepi::lepi:
bütün isteğim kırıldı topiğe girmek için...
beni arasanız resimler bölümündeyim kızlar.birine bişiy soracaksam özeldende yazabilirim zati.
ama bana en uygun olan diğer topik sanırım.
lahana kaçar...

off ya aynı seylerı yazıp durmayın benı sınır etmen kızlar
özelden yazarızda kac dk bı kez msj atılıyor onuda bılıyorsunuz demı neysem sustum ben

noldu şimdi buraya çeyiz resimleri eklenmiyo mu?
ne güzel bakıyodum böcüğümün çeyizine yaa :)
böcük takipçinim kurtulduğunu sanma :roflol:

eklemeyı dusunmuyom zaten gelın olurken ceyıs sercem o topıcten bakarsın artık:1closedeyes:
zatı cnm sıkkın

ya kızlar hemen pes etmeyın eski havayı yakalarız yahuuu kaydirigubbakcemile5

Roselin canım beyaz eşyalarını güle güle kullan tatlım bende hepsini beyaz alıcam Allah nasip ederse mutfağı açıyor a.s
Esracım halın çok hoşmuş yengende yararlı bir hediye yapmış düğün zamanı böyle jestlere çok ihtiyaç oluyor biride benim mutfak perdelerimi yaptırsa keşke :roflol::roflol:çamaşırınıda iyi günlerde giyersin inş.:jeyyar: bende de onun siyahı var yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…