Beğenmene sevindim tatlım..Sağolsunlar etrafımdaki herkez bir eksiğimi aldılar..Hem hediye aldığıma çok seviniyorum hemde ihtiyacımın karşılandığına...
şaka maka 1 ay 2 günün kalmış esracım senin evlendiğin gün benimde tam tamına 2 ayım kalacak inş. bende 26 sında evlencem nasipse, bu arada evini ne zaman tamamlayıp fotolarını ekliceksin?:1rolleyes:
esracıgım gulegule kullan o halı apexmi
off ya aynı seylerı yazıp durmayın benı sınır etmen kızlar
özelden yazarızda kac dk bı kez msj atılıyor onuda bılıyorsunuz demı neysem sustum ben
lepıcım burdan gerıldım bız saf deılız ıkıde bır bız sıze demıstık sohbet olmaısn dıe tekrarlayan ınsanlara sınırlıyım
onlar ermış muradına nasılsa
ben resım eklıynce alın bak ne aldım durmadan lınk mı verım aman boşver cnm cok sıkkın hemde cok
:
Selamm millet anca yeni geldim işe akşam gördüm açıldığını hiç de diğer topiğe resim ekleyesim yok muhabbet etmeyen benle bişey paylaşmayan insanlarla niye resimlerimi paylaşıyım ki???
Soğuk bir çeyiz topiği orasııı, bazı kişilere anlatamadık resimlerin yaptığımız yorumlarla ruh kazandığını, ben böyle düşünüyorum açıkçası.....
Selamm millet anca yeni geldim işe akşam gördüm açıldığını hiç de diğer topiğe resim ekleyesim yok muhabbet etmeyen benle bişey paylaşmayan insanlarla niye resimlerimi paylaşıyım ki???
Soğuk bir çeyiz topiği orasııı, bazı kişilere anlatamadık resimlerin yaptığımız yorumlarla ruh kazandığını, ben böyle düşünüyorum açıkçası.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?