Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Beğenmene sevindim tatlım..Sağolsunlar etrafımdaki herkez bir eksiğimi aldılar..Hem ediye aldığıma çoks eviniyotum hemde ihtiyacımın karşılandığına...

Esraaa mutfak halın çok güzel bende bööle yuvarlaklı muvarlaklı bişi istiomm
alttakilerde süpermiş bacım :jeyyar:

esracım gule gule kullan halın cok guzel dığerlerıde yazarken bıle hıc havamda deılım
ama hersey daha süper olcak sayemızde sohbet etmen dıyenlerde sohbet etmez artık

Beğenmene sevindim tatlım..Sağolsunlar etrafımdaki herkez bir eksiğimi aldılar..Hem hediye aldığıma çok seviniyorum hemde ihtiyacımın karşılandığına...

şaka maka 1 ay 2 günün kalmış esracım senin evlendiğin gün benimde tam tamına 2 ayım kalacak inş. bende 26 sında evlencem nasipse, bu arada evini ne zaman tamamlayıp fotolarını ekliceksin?:1rolleyes:

Kızlar sadece resim olması bana biraz saçma gelio katalog gibi yani ben şimdi baştab aşağı evimi koysam hiç üzerinde konuşmasak fiyatını bilmemnesini değerlendirmesek muhabbetin dibine vurmmasak napacazki
zaten anam ağlıo ordan bak buraya yaz sayfalar arası alıntı yapamıon mesela biri eklicek 10 parça bende onların arasından bitanesine yorum yapacam haydee anlatana kadar göbeğim çatlıcak
senağlama

günaydın kızlar topik ayrılmış dye mi bu atışmalar yapmayın gerek yok oraya foto koyan buraya ben foto koydum desin hatta mesajının linkini atsın bakılır yorum yapılır gene soru sorulur iş fotoyu koyanda bitiyor mesajının linkini almakta çok kolay zaten mesaj linki die buton var. buarada mutfak halında çamaşırlarında çok güzel esra beyaz eşyalarda çok güzel başıyazmalıkız nekadara aldın beyaz eşyları toplamda öğrenebilir miyim

şaka maka 1 ay 2 günün kalmış esracım senin evlendiğin gün benimde tam tamına 2 ayım kalacak inş. bende 26 sında evlencem nasipse, bu arada evini ne zaman tamamlayıp fotolarını ekliceksin?:1rolleyes:

Sorma canım yaa çok az kaldı. Tatlım evimin ufak tefek eksikleri kaldı. Halılarım , oturma odamın koltuğu.Beyaz eşyalarım da çeyizimle birlikte gidecek.Çeyizim gitsin hepsinin resmini çekip koyacağım canımmm..

esracıgım gulegule kullan o halı apexmi

Sağol tatlım. Yok apex değil canımm.

esracım ve esmy mutfak halılarınız çook güzel tam mutfaklık ..

birde beyaz eşya gördüm sanki güle güle kullanın.

esmy halın cok guzel
mandalın cnm en cok beğendım takımı almışsın hayrlı olsun
ahada buraya gelene kadr diğer ısmı unuttum nolcak gerı dön hop tekrar bak[/B]

Son düzenleme:
Selamm millet anca yeni geldim işe akşam gördüm açıldığını hiç de diğer topiğe resim ekleyesim yok muhabbet etmeyen benle bişey paylaşmayan insanlarla niye resimlerimi paylaşıyım ki???

Soğuk bir çeyiz topiği orasııı, bazı kişilere anlatamadık resimlerin yaptığımız yorumlarla ruh kazandığını, ben böyle düşünüyorum açıkçası.....

off ya aynı seylerı yazıp durmayın benı sınır etmen kızlar
özelden yazarızda kac dk bı kez msj atılıyor onuda bılıyorsunuz demı neysem sustum ben

fazla sinir iyi değildim yarimmm sakin ol....
ben kendi adıma dedim zaten özel yazarım diye.her denileni yapmak zorunda değilsin böcükkkkk

bence de böle olmuo ki zaten iki gündür ne tadı kaldı ne tuzu farkındayım ama ozaman bu yönetime (sanırım didosh buradan sorumlu)
bildirilecek böle olmuo eski haline getirelim
denilecek sonuçta paylaşım bizim paylaşımımız. beğemeyen bakar gider herzman benim bildiğim çoğunluğun sözü
dinlenir çoğunlukta rahatsız değilse eskiye dönülmelidir .bir sorunda şundan çıktı anladığım
kadarıyla eskiden mesajlar temizleniyordu artık mesajların silinmesi de mi yasak ne
temizlik yapılmıyor dolayısıyla da orası baya bir doldu temizlik yapılabilirse yapılsın arada
temizlensin. ben gerçekten bu topiğide sizleri de seviyorum çünkü çok şey öğrendim
burası sayesinde evin en büyük kızıyım ve ilk evlenecek benim ne alınır ne alınmaz
nerede ne ucuz yeni neler var hep buradan öğrendim oyüzden lütfen foto koymicam demeyin üzülürümsenağlama

:lepi: cok haklısın cnm ınan hıc beğenmedım bende ama yapcak bısey yok zaten ceyısde almıom eklycek bıseyımde yok eklersemde dığer kendı takıldığım topıce koyarım ark ordan bakar:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…