Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

lepıcım ben koycam yerın lınkını sana atarım tatlım o zmn bakarsın
Şeniz

canım arkadaşım uğur böcüğü
istemeyerekte olsa polemik ortamı oluşturuyorsun.bizde hoşumuza gitti demiyoruz ki.
aynen senin sölediğin gibi bizde fikirlerimizi söledik.
acaip süper arkadaşlıklarım var bu topikten.
demek ki soğuk ve buz gibi biri değilim.

ben tabii arkadaşımın aldıklarını soracağım konuşacağım nerden aldın diyeceğim...
ama aynı zamandada cıvılcıvıl çeyizleri görmek istiyorum.
iş yerimdeyim ve alabildiğine bol bol geyik zamanım yok.
sayfalar dolusu şu şöyle bu böyle okumak zorunda değilim.
kendimiz bu hale getirdik.
bişiy olmaz alışırız.....

pashimam, böcüğüm, buketciim teşekkür ederim kızlar ..

kim şikayette bulunduysa gerçekten çook merak ediyorum.
Çeyiz dışındaki muhabbetlere sınırlandırma getirilebilinirdi. Böyle resim orda muhabet orda zor olsada alışıcaz artık
ama sanırım birileri üstüne alınıyor....

Son düzenleme:

Böcük senin takıldığın topic neresi canım yaa, dün akşam açılan silinmiş mi peki....???

Mandilin canım ne hoş kız onlar öle kırmızı kırmızı dedin dedin sonunda bundun ha makarna süzgecini bile kırmızı almış Allah emi :roflol::roflol::roflol::roflol: hepsi çok güzel mutfakta ve yatak odasında kırmızı çok güzel duruyor ha bide iç çamaşırında :jeyyar:güle güle kullan tatlım

bende görünce çok sevindim sanki benimkileri çekip koymussun bi sanırım benim buzdolabımda gösterge yoktu bide benim mikrodalgam yok:)

Mikrodalga alceksen eğer arçelikde bu aldığım şu an 148 lira.ötv indirimi.ama peşin alırsan pazarlıkla 140 a bırakıyolar

mandalın :jeyyar: yakıyon ortalığı gorumcecım hepsı harıka yaa cok uyguna almışsın nerden aldın o mutfak setını baharatlık ekmeklık olanı
suzgec sungerlıkle tam takır olmuş gule gule kullan

Mikrodalga alceksen eğer arçelikde bu aldığım şu an 148 lira.ötv indirimi.ama peşin alırsan pazarlıkla 140 a bırakıyolar
canım mikrodalga fırını pahalıya almışın gibi geldi bana benim babamda bayii Arç.mikrd.95 TL ye satıyor :sm_confused:

teşekkür ederim sinaycıım . sorma makarna süzgecine çook sewindim gördüğümde, dayanamadım.
kesinlikle katılıyorum sana, mutfağım ve yatak odam kesin kırmızı olacak inşallh. Birde kırmızı iç çamaşırı aldım mı tamamdır :):):):)

topikle ilgili ne gibi rahatsızlıklar olduğu bir kaç arkadaş tarafından belirtilmişti sanırım.
ben herksin aldıklarına seviniyorum,arkadaşımın düğün heyecanını paylaşıyorum,nerden aldın banada söle ,kaaç aldın gibi sohbetlerle konuları uzatabiliyorum.
ama ne hakkında konuşuyorum.
çeyiz evlilik düğün mobilya ...

şu anda neden mi yazıyorum sohbet bölümü işte.kelimelerin belini kırıyorum.
ay ama ya ne dediğimde anlaşılmıyor ki boşa yazıyorum.

gamzeciğime hayılırl olsun demiştim ama tekrar edeyim bari.esracığım iç çamaşırlarına bayıldım canım.isim unuttum ama beyaz eşyalarını ekleyen arkadaşım hepsi çok güzeller.ayrıca bende beyaz istiyorum beyaz eşyalarımı.

ay oldumu acaba sıcak bir insan gibi davranabilmem.öğreneceğim artık ne yapayım...

böcüğüüüm sağol kuzum.
o mutfak takımını bir züccaciyeciden aldım son bir tane kalmıştı. Fiyatı 125 di ama kasada indirim yaptılar 113 lira aldım. Canım benim çook daha güzelleri senin olsun inşallh.

gamzeciiim bu ne hız akşama ne yemek pişiriyosun bakiyim?

Ben şikayet etmedim haaa kaydirigubbakcemile3
Ya şaka bi tarafa da, hakkaten sohbetle şenleniyordu resimler.Şimdi diğer topicte sadece resim.Koyasım gelmiyor, aha ben bunları aldım diyorsun yorum yok birşey yok....
Az önce baktım resimli topiğe aklımda birtek mandilinin aldıkları kaldı.Bu arada güle güle kullan canım.He bir de esmynin halısı kaydirigubbakcemile3 hepiniz iyi günlerde kullanın

MANDİLİN
kırmızılarına bayıldım canım ya.
hele o süzgeç yokmu.ben çok seviyorum onları migrosata çok değişik renklerei var.
ayrıca mutfağını şöle göz önüne getirdimde ay insanın içinden çıkası gelmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…