- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
:lepi: cok haklısın cnm ınan hıc beğenmedım bende ama yapcak bısey yok zaten ceyısde almıom eklycek bıseyımde yok eklersemde dığer kendı takıldığım topıce koyarım ark ordan bakar:1closedeyes:
esmy halıyı elinlemi çizdin sen :lepi:
Esra, esmy, mandilin hepsini görüdmm çok güzeller , mandilin sonunda muradına ermişin anam.
Esra ne utancan kıssss sırnaşık şey
:lepi: cok haklısın cnm ınan hıc beğenmedım bende ama yapcak bısey yok zaten ceyısde almıom eklycek bıseyımde yok eklersemde dığer kendı takıldığım topıce koyarım ark ordan bakar:1closedeyes:
Böcük senin takıldığın topic neresi canım yaa, dün akşam açılan silinmiş mi peki....???
bende görünce çok sevindim sanki benimkileri çekip koymussun bi sanırım benim buzdolabımda gösterge yoktu bide benim mikrodalgam yok:)
canım mikrodalga fırını pahalıya almışın gibi geldi bana benim babamda bayii Arç.mikrd.95 TL ye satıyor :sm_confused:Mikrodalga alceksen eğer arçelikde bu aldığım şu an 148 lira.ötv indirimi.ama peşin alırsan pazarlıkla 140 a bırakıyolar
Mandilin canım ne hoş kız onlar öle kırmızı kırmızı dedin dedin sonunda bundun ha makarna süzgecini bile kırmızı almış Allah emi :roflol::roflol::roflol::roflol: hepsi çok güzel mutfakta ve yatak odasında kırmızı çok güzel duruyor ha bide iç çamaşırında :jeyyar:güle güle kullan tatlım
canım mikrodalga fırını pahalıya almışın gibi geldi bana benim babamda bayii Arç.mikrd.95 TL ye satıyor :sm_confused:
Bende beyaz aldım beyaz esyalarımı ama almasamıydımkİ yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?