Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Aboooooo kazık yemişim
:1shok:

hemen üzülme tatlım diğer bayileride bi araştır aynı fiyattan mı satıyolar yoksa sadece senin aldığın bayii mi kazık atıyo ??bazen şehir şehir kampanyalar değişiyor mesela geçen 25 TL ye yumurta pişirme makinesi alan arkadaş çok iyi fiyata almış babama sordum 40 dan aşağı satamam zarar ederim çok iyi almış dedi o sadece o mağaza için geçerlidir kısa bir süre için yapmıştır dedi benimde kafam karışmıştı anlayacağın:uhm:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim karalahana ve azelyacım.
mutfak kırmızı olacak inşallh :)
azelyacım onları migrostan aldım yeni gelmişler.

hayatım sen ne edıyon orda sessız sessız ben sana dedımkı temıslık yapcan yardım edım cok yakınız sen cvp vermeden gıttın

aldo gule gule kullan cnm
mandalın son salata şeysıde cok guzlmış yaa

topic karıştı :))

ayrıca böcüğüm, kuşum, önüne bak, görme duyma muck, sakin sakin sositososito

Mandilin, en son eklediğin kırmızı çizikli kahvaltı tabaklarında tavan yapmışsın valla bayıldım :lepi: güle güle kullan şekerim:1hug:

teşekkür ederim gasolineciiim. daha güzelleri senin olsun canımcm.

ya kızlar ben bişi mi kaçırdım, resim eklemkten başım döndü noliyir burda???

Mandilin nan aldonun aldığı pilav kalıplarını bile senin sandım kırmızı olunca arada kaynadı gitti tekrar göz gezdirince sayfaya aldonun olduğunu anladım kırmızı manyağı kırmızılı tabakların da manyakmış heee:roflol::roflol:
Aldocum senin pilav kalıpları da orijinalmiş tam benlik nerden akıl etmiş ablan güle güle kullan canım :1hug:

sinay21 sağol tatlım ablam kendisine tupperwareden almıştı benimde hoşuma gitti bana süpriz yapmış

mandilin
canım hepsini bir gündemi aldın bunların.maaşallah ya valla herşeyi düzmüşün.toplam çok para bayıldın valla çatladım meraktan

kızlar açılmış topik
ay ben yokum ama bu gün ya gidiyorum dışarda işim var....
varya pratk ev den sipariş ettiğim bornuzlar gelmedi 10 gün tedark sürecinde dediler. 10 gündürde paramı geri vermiyorlar o siteden bir daha asla alışveriş yapmam...
sizede tavs,ye etmem
karttan paramı çekip işletiyorlar ama geri vermek bilmiyolr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…