netten hesapladııma göre haziranın son haftası ama p.tesi doktora gitcem bakalım ne dicek canım
sakınnn ama sakınnnnnnn başkası için hayallerinizi ertelemeyinnnnnnnlmaz: yada hayalleri toptan siliğ süpürmeyinn lmaz:sakınnn
bilirim o duygunu boshayallersmile
ama kendine şöyle demeelisin.
beni en önemli günümde önemsemeyeni ben hiç önemsememeliyim. kafama takarak en güzel günlerimi mahfedemem diyip hoppp askıya al böyle düşünceleri. a.s bu günleri bir daha yaşamayacağını bildiği halde sözüm ona en samimi yengen bile küçük kaprisler peşindeyse boşver gitsin. o gün senin günün benim ne giydiğimin önemi yok madem şartlar böyle gelişti bakarız çaresine diyeceğ iyerde yaptığına bak alsanaalsanasmile
canım ben evlilik cüzdanı gibi olanı orjinal buldum diğeri bayağı gördüm demode oldu bir nevi. ama çok şeker bende ilk başlarda hayrandım ona. biliyorsun severim orjinal şeyleri. ama şimdi evlilik cüzdanı daha orjinal geldi şahsen:kedi:
günaydın kızlar
aimecim cüzdanlı daveye çok orjinal bence ondan yana kullanıyorum oyumu:)
bohça için aldıklarınız da çok güzel
hepsini güle güle kullanın
aimecim cüzdanlı olan davetiye bende çıkmadı. göremedim onu...
o yüzden bir seçim yapamadım canım
fibu çeyizlerin ne güzelmiş yaa.. çok beğendim... hepsi de çok güzell güle güle kullan
ayyy cok az kalmis.....
umarim dogumun cok güzel gecer... güzel derken anla iste, cok kolay ve saglikli
normal mi düsünüyorsun???
evlilik cüzdani oldu 5 =)))))
ayyy cok az kalmis.....
umarim dogumun cok güzel gecer... güzel derken anla iste, cok kolay ve saglikli
normal mi düsünüyorsun???
haklisin serram zaten kendisinede söyledim yüzüne bir biriniz bir digeriniz kapris yapiyorsunuz birazda beni düsünün dedim.... sustu bisey demedi
zaten böyle günlerde anliyor insan kimin kiymet verip vermedigini =)))))
beni seven kendini ön plana koymaya calismaz degil mi?
evlilik cüzdanini bende ilk defa gördüm.....
evlilik cüzdani oldu 4 =))))
sanada günaydin
tskler canim insallah güle güle kullaniriz
evlilik cüzdani oldu 5 =)))))
normal düşünemiorum canım geçmişte bi epilepsi rahatsızlığımdan dolayı kısmi bile uyuşturamayız dedi dr doğum anında her an bi atak geçirebilirmişim buda bana çok zarar verirmiş beynimde hasar kalabilirmiş yani benneyaptımki tamamen uyuşturup alıcaklar meleğimi canım dularınıza ihityacım var anlicaan :)
fibu çeyizlerin çok güzel çok değerli maşallah anneciğine
aime ben pek beğenmedim ya
yani ne bilim çok koyu bi renk tonu
fibuuu aimeee
ne güzel şeyler eklemişsinizzz ya bayıldım
iyi günlerde kullanınnn
o davetiye fikride çok orijinalmişş...
mideye gibi olanda çok şık ama pahalıdır gibime geldi...
normal düşünemiorum canım geçmişte bi epilepsi rahatsızlığımdan dolayı kısmi bile uyuşturamayız dedi dr doğum anında her an bi atak geçirebilirmişim buda bana çok zarar verirmiş beynimde hasar kalabilirmiş yani benneyaptımki tamamen uyuşturup alıcaklar meleğimi canım dularınıza ihityacım var anlicaan :)
:1ninca:
tatlım düğün zamanı kimseyi takma kafana.herkes bi havada oluyo.ayrıca gerçek arkadaşını sana değer vereni herşeyi butür zamanlarda anlıyorsun.ben düğünden sonra bi çok arkadaşımı eledim.kuru kalabalıkmış hepsi bunu öğrendim.:1ninca: çok kırılıyosun çok üzülüyosun.ufacık bir hatırlanma istiyosun.ama olmayıncada olmuyo.en iyisi hiç birini kafana takmamak.senin gerçekten değer vermen gereken zaten hiç kapris yapmadan yanında olabilendir.fiziksel olarak gelemesede seni düşündüğünü bi şekilde belli eder zaten.anlarsın.gerisi hikaye.
canım ben 9 yaşına kadar falan ilaç tedavisi gördüm benimkisi uzun soluklu bişidi her yıl kontrole gidiodum seninkisi öle büyütülcek bişi deilse bilmiorumki dr unla konuşman lazım öncesinde bi beyin mr ı falan çektir beyin dalgalarını bi kontrol etsinler benim hala çok üsüldüümde çok yorulduumda böle beynim karıncalanıo gibi oluo bayılcak gibi oluorumgülay bende havale geçirmişim acaba sakıncalı olur mu ki normal doğum
fibula, çeyizlerin çok güzelmiş.
aime, evlilik cüzdanı gibi olan daha hoş olur sanırım o filmle ilgili olanı ben hiç sevmedim.
gülay, canım sezeryanla bir sorun olmaz. sen uyucaksın ve uyandığında meleğin kollarında olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?