Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

netten hesapladııma göre haziranın son haftası ama p.tesi doktora gitcem bakalım ne dicek canım

ayyy cok az kalmis.....
umarim dogumun cok güzel gecer... güzel derken anla iste, cok kolay ve saglikli
normal mi düsünüyorsun???

haklisin serram zaten kendisinede söyledim yüzüne bir biriniz bir digeriniz kapris yapiyorsunuz birazda beni düsünün dedim.... sustu bisey demedi
zaten böyle günlerde anliyor insan kimin kiymet verip vermedigini =)))))
beni seven kendini ön plana koymaya calismaz degil mi?

evlilik cüzdanini bende ilk defa gördüm.....
evlilik cüzdani oldu 4 =))))

günaydın kızlar

aimecim cüzdanlı daveye çok orjinal bence ondan yana kullanıyorum oyumu:)
bohça için aldıklarınız da çok güzel
hepsini güle güle kullanın

sanada günaydin
tskler canim insallah güle güle kullaniriz

evlilik cüzdani oldu 5 =)))))

fibu çeyizlerin çok güzel çok değerli maşallah anneciğine

aime ben pek beğenmedim ya
yani ne bilim çok koyu bi renk tonu

fibuuu aimeee
ne güzel şeyler eklemişsinizzz ya bayıldım
iyi günlerde kullanınnn

o davetiye fikride çok orijinalmişş...

mideye gibi olanda çok şık ama pahalıdır gibime geldi...

ayyy cok az kalmis.....
umarim dogumun cok güzel gecer... güzel derken anla iste, cok kolay ve saglikli
normal mi düsünüyorsun???

evlilik cüzdani oldu 5 =)))))

normal düşünemiorum canım geçmişte bi epilepsi rahatsızlığımdan dolayı kısmi bile uyuşturamayız dedi dr doğum anında her an bi atak geçirebilirmişim buda bana çok zarar verirmiş beynimde hasar kalabilirmiş yani benneyaptımki tamamen uyuşturup alıcaklar meleğimi canım dularınıza ihityacım var anlicaan :)

:1ninca:

tatlım düğün zamanı kimseyi takma kafana.herkes bi havada oluyo.ayrıca gerçek arkadaşını sana değer vereni herşeyi butür zamanlarda anlıyorsun.ben düğünden sonra bi çok arkadaşımı eledim.kuru kalabalıkmış hepsi bunu öğrendim.:1ninca: çok kırılıyosun çok üzülüyosun.ufacık bir hatırlanma istiyosun.ama olmayıncada olmuyo.en iyisi hiç birini kafana takmamak.senin gerçekten değer vermen gereken zaten hiç kapris yapmadan yanında olabilendir.fiziksel olarak gelemesede seni düşündüğünü bi şekilde belli eder zaten.anlarsın.gerisi hikaye.

biliyorum canım
ama bende çarpı çıktı göremedim..

neyse sen en güzelini seçersin zaten... kızlar da çoğunlukla onu seçmişler.. güzel olduğuna eminimmm opuyorumnanaktan

salıcakla alıver meleğini kucağına.allah yardımcı olsun canım.

fibu çeyizlerin çok güzel çok değerli maşallah anneciğine

aime ben pek beğenmedim ya
yani ne bilim çok koyu bi renk tonu

canim ama onun özelligi o
evlilik cüzdaninla ayni tonda =) sen o zaman evlilik cüzdaninida begenmezsin

fibuuu aimeee
ne güzel şeyler eklemişsinizzz ya bayıldım
iyi günlerde kullanınnn

o davetiye fikride çok orijinalmişş...

mideye gibi olanda çok şık ama pahalıdır gibime geldi...

sagol kurbisss =) senin nickin bana cok uzun geliyor niyeyse =))) kurbis diyebilir miyim sana????

evlilik cüzdani acik bi farkla önde gidiyor sanirim

anladim gülaycim, dualarim seninle ama icini ferah tut hersey yolunda gider insallah

yani......
ben herkese gerektiginden cok fazla deger vermisim son bir kac ayda bunu cok ama cok iyi anladim

fibula çok güzel eklediklerin
özellikle el emeği ve hatıraları olanlar çok daha güzel

aime resim eklemişsin ama bende açılmıyo o yüzden yorum yapamıcam

fibula, çeyizlerin çok güzelmiş.

aime, evlilik cüzdanı gibi olan daha hoş olur sanırım o filmle ilgili olanı ben hiç sevmedim.

gülay, canım sezeryanla bir sorun olmaz. sen uyucaksın ve uyandığında meleğin kollarında olacak.

gülay bende havale geçirmişim acaba sakıncalı olur mu ki normal doğum
canım ben 9 yaşına kadar falan ilaç tedavisi gördüm benimkisi uzun soluklu bişidi her yıl kontrole gidiodum seninkisi öle büyütülcek bişi deilse bilmiorumki dr unla konuşman lazım öncesinde bi beyin mr ı falan çektir beyin dalgalarını bi kontrol etsinler benim hala çok üsüldüümde çok yorulduumda böle beynim karıncalanıo gibi oluo bayılcak gibi oluorum

inşallah canım

geçen k.valide banane ya normal yapsın doğumunu dedi aha dedim kadın niyeti bozdu benimi öldürmek istiosun sen dedim sustu alsanaalsanasmile

ne kadarkı o davetıye
davetıye bana cok greksız gelıo
kım saklıokı kımseee
ben hayatımınkınden yaptırcam
hatta buldum cok guzel ve 1000 tanesı 250 tl hıcbısey deıll
ıcı dısı yazısı aynı bı ısımler degısık kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…