-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

Eğer ilk model olur ise taç olmayacak, çiçekte kuaföre sağ yada soldan yandan bi şekilde takar.

Diğer model olursa daha kolay onda hiç bi aksesuar yokl
diğer model dediğin daha öncemi paylaştın çünkü ben bi tek taçlıyı görüyorum ayrıca siyah saçda da çok güzel oluyormuş

diğer model dediğin daha öncemi paylaştın çünkü ben bi tek taçlıyı görüyorum ayrıca siyah saçda da çok güzel oluyormuş

yok canım editledim 2 tane resim oldu laelaelaelaelae
yeniden bakarsan canım benim görebilirsin ŞenizŞenizŞeniz

tatlım bencede çok güzel model çok şık çok hoş durmuş :)) sende daha da güzel olur eminim :)) hihoyyyt

Teşekkür ederim bu kızı da çok beğendim çok güzle olmuşşlar ikisi birlikte

durucum kontrol ettim göremiyon die ama herkese açık anlamadım nie göremiyon..

hilall foto bende gözükmüyo bacım şu fotodaki çarpı işaretine kıl oluyorum yaa :) nereden yükledinkü..

Günaydın kızlar. Ben geldim uzun zamandır foruma doğru dürüst giremiyordum. Keyifler nasıl?? Haftasonu ıstanbula gittim; gezmek için. ılk gidişimdi resmen bayıldım...

okuluma gidiom geliom bekleyin ve özelyin beni anacım:))
cutee kızım o vazolardan alcam ben de bayıldm minik minik şok şeeekkkeeerrrr

yok canım editledim 2 tane resim oldu laelaelaelaelae
yeniden bakarsan canım benim görebilirsin ŞenizŞenizŞeniz
bence şimdi hoplıcan zıplaıcan fln terleyeceksin sanki soldaki haif toplu olan o anlamda daha ii olur ayrıca sen onunda yanına çiçek iliştirmesini isteyebilirsin tabi yine sen bilirisin ikiside çok güzel ama ben terleyince fln hep saçlarım bozuluo ya mevzuya direk öle bakıom

Bende öyleyim işte onun için sanki öbürü daha iyi olur gibi geliyor neyse bakacaz artık.
Hangisi uyar ise onu yapar adam Şeniz

cute aksesuarlarını gördüm çok güzeller; tabi bir de eşyalarınla bütünleşik halini görsek daha güzel olurdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…