G
GaydirigubbakCemile
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #26.761
Cute aldıkların çok şık..Sanırım senin eşyalarında beyaz..Beyaz köşe takımı gördüm sanki
diğer model dediğin daha öncemi paylaştın çünkü ben bi tek taçlıyı görüyorum ayrıca siyah saçda da çok güzel oluyormuş
Eğer ilk model olur ise taç olmayacak, çiçekte kuaföre sağ yada soldan yandan bi şekilde takar.
Diğer model olursa daha kolay onda hiç bi aksesuar yokl
Ben zaten bilerek siyah saçta denenmiş saç modeli istiyorum çünkü sarı da beğenipte yaptırmam aynı çıkmıyor çünkü.. bu ikisi çok hoşuma gitti.
diğer model dediğin daha öncemi paylaştın çünkü ben bi tek taçlıyı görüyorum ayrıca siyah saçda da çok güzel oluyormuş
tatlım bencede çok güzel model çok şık çok hoş durmuş :)) sende daha da güzel olur eminim :)) hihoyyyt
günaydın kızlarrrr
günaydın kızlar
cute ekledim tatlım senibayanssulusmile
bence şimdi hoplıcan zıplaıcan fln terleyeceksin sanki soldaki haif toplu olan o anlamda daha ii olur ayrıca sen onunda yanına çiçek iliştirmesini isteyebilirsin tabi yine sen bilirisin ikiside çok güzel ama ben terleyince fln hep saçlarım bozuluo ya mevzuya direk öle bakıom
yok canım editledim 2 tane resim oldu laelaelaelaelae
yeniden bakarsan canım benim görebilirsin ŞenizŞenizŞeniz
bence şimdi hoplıcan zıplaıcan fln terleyeceksin sanki soldaki haif toplu olan o anlamda daha ii olur ayrıca sen onunda yanına çiçek iliştirmesini isteyebilirsin tabi yine sen bilirisin ikiside çok güzel ama ben terleyince fln hep saçlarım bozuluo ya mevzuya direk öle bakıom
Bende öyleyim işte onun için sanki öbürü daha iyi olur gibi geliyor neyse bakacaz artık.
Hangisi uyar ise onu yapar adam Şeniz
evet cnm sen ikisinide götür duruma göre şey edersinnn
bide senin saçlarında çıt çıt fln olacak galiba dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?