- 29 Temmuz 2009
- 1.328
- 29
- 163
- Konu Sahibi MissBiricik
-
- #26.781
Evet canım çıtçıtlarım var uzunluğu da kalçalarıma falan geliyor laelaelaelaelae
wuuhuuu süpermişşş hiç bilmiorum nasıl oluyo onlar bi tane var millet toplayınca boncuk boncuk diplerinde görünüyor o mu :uhm:
bende bazen değişiklik olsun die istiyorum ama hangisinin ne olduğunu bilemediğim için almaya cesaret edemedimmm
Cute Allah huzurla kullanmanı nasip etsin ev süslerini hepsi ayrı ayrı güzel cnm çok beğendimopuyorumnanaktan
Adacım çıkış ve dans müziğini ne seçtin..Kararsız kaldım ben..Pasta şarkısı kenan doğulu- aşk kokusu olacak
yok be şekerim o değil onun adı kaynak oluyor Şeniz
Hemen anlatıyım o senin bahsettiğin hemen hemen 3 saatte falan takılıyor ister silikon ile isterde ucunda keratin dediğimiz bişey oluyor onlar ile saç diplerinden takılıyor ve yine afaki 6 ayda falanda saç ne kadar sıklıkta uzar ise kalabiliyor saçında Şeniz
Bu uzun süreli oluyor yani eğer çıtçıt takmasını bilmiyorsan mantıklı diğer türlü eziyet :bbo:
Çıtçıt ise bildiğin tokalar var ya çıtçıtlı toka işte onların ucunda saç takılı benimkisi 5 parça mesela düzenli şekilde takıyırsun saç diplerine sonra üstüne saç gelecek şekilde kapatıyorsun bide krepe diyorlar ya ondan yaptım mı tamamdır asla gözükmüyor sositososito
hımmm anladım cnm seninki daha mantıklı istediğin zman takarsın fln
peki öle rüzgarda takılıp fln düşmüo dimi
ben bi bakayım belkim alırım bilgilendirme için ayrıca saol cicimmmolumunekankayizsmileŞeniz
şimdi internette baktım 5 parça 200tl felan yazıyor
hayır tabikide canım kendi saçına tutturuyorsun genelde şey soruyorlar.
saçların acımıyor mu eee acıyor ama mesela 2 gün üstüste taktığında acıyor.
Ancak cıkardığında hissediyorsun tabi acısını :1shok::1shok:
Daha ucuza da bulursun bana yengem yaptırdı bildiğimiz bi saç hepsi orjinal içine karıştırma falan yok naylon koyanlarda oluyor dikkat et canım 120 YTL verdm 1,5 yıl olmuştur sempatiksalakcinni
bende hiç o acıma kısmını düşünmedim nese çıkardıktan sonra bişey olmas artık olan olmuş olacak
tamam cnm dediğin gibi içine naylon fln olabilir dikkat etmek lazım saolasınn tekrar cnmŞeniz
selamlarrrrrrr.
yorucu, hareketli, heyecanlı zamanlardan dolayı fırsat bulup da neti açamadım bile.
nasılsınız kızlarrr.
slm kızlar nasılsınız kızlar bugüne kadar çeyizime aldıklarım
2tane uyku seti
2tane battaniye
misafir yemek takımı
çatal kaşık sandıklı
tencere seti
kahvaltı takımı
günlük yemek takımı
2tane taç yorgan
bornoz takımı
kettle
mutfak robotu
çay seti
tost makinesi
saç kurutma makinesi
günlük çatal kaşık bıçak kepçe
bunların hepsi 2500 tl tuttu nasıl kızlar sizce?
Bana çok uygunmuş gibi geldiiii
Hatta çok çok uygun:hulya:
selamlarrrrrrr.
yorucu, hareketli, heyecanlı zamanlardan dolayı fırsat bulup da neti açamadım bile.
nasılsınız kızlarrr.
slm kızlar nasılsınız kızlar bugüne kadar çeyizime aldıklarım
2tane uyku seti
2tane battaniye
misafir yemek takımı
çatal kaşık sandıklı
tencere seti
kahvaltı takımı
günlük yemek takımı
2tane taç yorgan
bornoz takımı
kettle
mutfak robotu
çay seti
tost makinesi
saç kurutma makinesi
günlük çatal kaşık bıçak kepçe
bunların hepsi 2500 tl tuttu nasıl kızlar sizce?
Selam tatlımmopuyorumnanaktan
Bu zamanlar neyin habercisiymiş kiibilmiyorumkismile
hoşgeldin cnm
ooohh ne güzel zamaanlarrrrboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?