-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

fönlüyken yada yaptırınca filan değişik oluyo saçımın rengi
yıkayıp çıkıp knd haline bıraktımmı böle
ama işte perma açtı saçımın rengini
ancak çıkıyo knd saçım
bidaha permamı
aman aman uzak dursun

yolladım çilekim
bende yolladım şekercim kaydirigubbakcemile5
anaam boyatmam diyo hemde gitmiş perma yaptırmış kaydirigubbakcemile3
Allah iiliğini versin nisanım ya
permada saça çok zarar veriyo neyse süresi geçsiyse boşver.
bende tatile falan çıktığımda saçlarım güneşlenmekten açık kumrala dönüyo hihoyyytkendi ana saçım tabi

bencede 1. resimdeki renk..tabi burda ışıklarda canlı gösteriyoo :)) bende yıllardır kırmızı-kızıl kendi saç rengimi unuttum hehehe :))

ya hiç niyetimde yoktu ama annem kanıma girdi
nişanlımda onayladı gittim yaptırdım
ama kimse zarar veriyo vs demedi
çok pişman oldum
evet yazları banada oluyo
denize girip çıkayım güneşte kalayım hemen açılıyo saç rengimkaydirigubbakcemile3

ada durmuyoki zaten

adayı evlendikten sonra hiç göremicez bu gidişle
Ben çıkıyorum kızlar iyi akşamlar

canlarım nasılsınız,sizleri hafta sonu ve dün boşladım biliyorum özür dilerim ama sizler de biliyorsunuz ki Ada kız 52 gün sonra gelin olacak bu sebeple yoğun bir süreçten geçiyor.Şimdi ki gündemimiz de balayı,sınırları zorlayarak hayatta bir kere evleniyoruz balayına gidelim,her zaman tatile çıkarız ama adı balayı olmaz dedik ve bu bağlamda dün ets tur ile konuşmaya gittik nişanlımla benim aklımda voyage sorgun vardı,bilemiyorum bakalım neye karar vereceğiz.Bugün de anı tur ile konuştum tlf.da bayan bana alva donna diye bir oteli tavsiye etti balayı için.Nişanlımla konuşup bu hafta sonuna kadar bir karar vermeliyiz.

sizlerin peki balayı için bir tavsiyeniz var mı şekerler.Söz veriyorum şu 2 ay geçsin ondan sonra ben sizinle ilgileneceğim ama öncesin de beni bir allayıp pullayıp gelin edin yaaaaa

ben gelddiiimhatce canım banyo setin çok güzel güüle güle kullan
adacım senin de kirli sepetn güzelmiş
ben de alcam ama ev yok koycak yer yok duruo

canım al sen koyacak yer bir şekilde bulunuyor

valla damat bey güzel bir çiçek ve güzel bir kolyeyle geldi çiçek etkiledi haliyle annemi iyi anlaştılar annem çok beğendi aliyi süper bi ikili oldular annemle :)

tatlım senin adına çok sevindim,Allah'ım güzel şeyleri nasip etsin sana ve buradaki bütün arkadaşlarıma

bu sefer oldu:)):lepi:
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]

hımmmmm,ayakkabını beğendim şekerim,güle güle giy emi :)

teşekkür ederim nisancım..
hilacim bende topuz istiyorum.. netten birkaç model buldum...onlardan ortaya karışık birşeyler yaptırıcem artık:))

ayrıca şu topuz modellerini de eklersen ne güzel olur biliyor musun,ben de topuz yaptıracağım ama şöyle işte bu diyeceğim model bulamıyorum

canım benim bu renk süper,laf aramızda şu anki saç rengim böyle :kedi:

unuttuğum bir şeyler kaldı mı diye düşünüyorum kızlar aklıma gelmiyor

adacım valla biz kıbrısa gitcez... anı tur diğerlerine göre daha uygun fiyat verdi.. bence anı ile de bir görüş..
bu arada eklerim birazdan topuzları:))

[

COLOR="purple"]canım benim bu renk süper,laf aramızda şu anki saç rengim böyle :kedi:[/COLOR]

unuttuğum bir şeyler kaldı mı diye düşünüyorum kızlar aklıma gelmiyor

cnm o zaman senin saç renginin tam adı ne kahve kızıl mı?

oyy adacımmmm hoşgeldin bebeim voyage sorgun çok hoş bi yer ets de inceledim ama voyage belek dahada güsel bende ets ile görüştüğümde voyage sorgunu deil ama size balayı oteli olarak voyage belek i önerebilirim dedi

Biz didime gitces büyük ihtimalle denize 0 bi otel varmış pek bi güselmiş pek bi eğlenceli imiş nişanlımın yalancısıyım tabi voyage belek i istemedi benimki mecburen didime gitces

ne kadarda az kalmış ay ağlicam valla bi benim 50 ye düşmüo

Gülsuncmm yaa hemen hemen hepsini biliorum eklediklerinin ama şu 1.resmdeki topuz çok hoşuma gitti nasıl yaparlar acep 2. ve 6.resimdeki modellerde hoş

gülsuncum ayakkabıların yok güzel. benim nişan ayakkabılarım öyle yanı açıktı.ayakkabının renk tonu benimkiyle aynı senin gelinlik belli mi

gülsuncum ayakkabıların yok güzel. benim nişan ayakkabılarım öyle yanı açıktı.ayakkabının renk tonu benimkiyle aynı senin gelinlik belli mi
teşekkür ederim canım, beğenmene sevindim.. evt canım gelinliğim belli, provalar devam ediyor, bir aksilil olmazsa 23 martta teslim edicekler.

evet cnm ben göremiyorum öle
canım senin için linklerini yapıştırsam görebilirisn sanırım.. deniyim bakalım..

gulsun bende nişan için saç modeli arıyordum ama
açık mı toplu mu karar vermedim bunlardna beğendiklerimi aldım.
Teşekkür Ederim Hepsi çok güzel .

çok uğraştırırsa sorun değil canım
canım ekledim linkleri, istersen bir daha ak.. umarım olmuştur..

gulsun bende nişan için saç modeli arıyordum ama
açık mı toplu mu karar vermedim bunlardna beğendiklerimi aldım.
Teşekkür Ederim Hepsi çok güzel .

canım eğer düğünde topuz düşünüyorsan nişanda topuz yaptırma, birbirinden farklı olsunlar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…