-Çeyiz hazırlığı yapan kızlar tavsiyelerle resimlerle burdayız-Buyrun sohbete...

speddycim o zaman yandan toplattır.... yandan şık bir toka.. . sabah hilal in eklediği bir resim vardı... ona bir bak istersen canım..

Bunlarda benim beğendklerimdi.
Açık saç istedim ama strapteze çok güzel olmaz toplu olursa daha gzel olur diye düşündüm.
Yandan topuz sözde yaptırdım. Topuz olursa dağınık topuz olcak herhalde

yok canım topuz değil... yandan toplanıp bukle bukle bir taraftan açık bırakılıyor... yada bukle bukle yapsınlar , hafif toplasınlar ama dağınık dursun...

eklediğin resimlerde de yandan toplanmış ve açık bırakılmış ama kıyafetleri straplez... bence kötü durmamış.. sözde topuz, nişanda topuz, düğünde topuz... hep aynı olcak... kesinlikle farklı birşey yaptır:)))

2.resim zaten benim eklediğim resim straplese iyi giden bi saç modeli zaten yada benim nişanda yaptırdığım model olabilir eklediklern güsel 1.si olmaz bence.

2. Burada görmemiştim kuzum bana secl yollamıştı meeeellle
1. Daha Değişik olursa olur. aman neyse ozaman gelsinde

suya çekme bi elektirik süpürgesi aldım ama bide bunu alayım diyorum şarjlı süpürge yerine..yemek yenir hemen açılır falan,işten geldin bi gezdir evde gibilerinden :)) nasıl sizce ? kendi sitesinde fiyatı da uygun Elektro marketlerden..

İnternetten Resim ekleyim dedim ama sorun var girmiyor mafoldumben
Ben baktığımda mavisi vardı hatta bizim evdede var kullanıyoruz. aynı model
Bide süpürmenleri var arçeliğin oda güzel bak ama fiyat bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

Lal serisi Tamam canım ödemesi kaldı tek sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…