choriomon catlatma ignesiyle hamile kalan var mi

Dostacilisoyler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.135
1.634
133
35
Merhaba arkadaslar ben 26 yasindayim 9 aylik evliyiz hic korunmadik ve cocugumuz olmayinca doktora gittik. Gonal f kullandim 6 gunluk ve 8 gunlukde merional kullandim. Dun aksam 9 da choriomon catlatma ignesini kullandim. Pazar sali ve persembe denememizi istedi doktorum. Rabbim insallah nasip eder ama merak ediyorum bu igneleri kullanip hamile kalaniniz var mi.

Merhaba arkadaslar ben 26 yasindayim 9 aylik evliyiz hic korunmadik ve cocugumuz olmayinca doktora gittik. Gonal f kullandim 6 gunluk ve 8 gunlukde merional kullandim. Dun aksam 9 da choriomon catlatma ignesini kullandim. Pazar sali ve persembe denememizi istedi doktorum. Rabbim insallah nasip eder ama merak ediyorum bu igneleri kullanip hamile kalaniniz var mi.
Ayni durumdayim ben de. Bu ay doktora gittik ve catlatma ignesi vuruldum insallah ikimiz de hamile kaliriz bu ay :) Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

kızlar bıseyı cok merak edıyorum.. Bana dr cyc.. Dıye bı ılac verdı .. 21 gun kullancam.. Adetın ılk gunu gel dedı.. Dogum kontrol degıl yazıyo uzerınde.. Kalma ıhtımalım var mı.. Psıkolojık mı bılmıyorum sık sık tuvalete gıdıyorum.. Bu ulacı kullanıp hamılelık ımkansız mı bılen varmı

Back
X