CHP iktidarında ezanı susturma vaadi

beyazgri

KIR ÇİÇEĞİ
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
604
770
CHP aday adaylarının ağırlandığı Halk TV'de skandal vaatler sıralandı. CHP İstanbul 1. Bölge Aday Adayı Şahin Ciner, CHP iktidarında Diyanet'in revize edileceğini ve başkanının da inançlarını gizleyen biri olacağını söyledi. İmam hatiplerin sayısının azaltılacağını ve 28 Şubat döneminde olduğu gibi, sadece ilahiyatlara öğrenci yetiştireceğini kaydeden Ciner, hoparlörlerden okunan ezanın topluma baskı yaptığını savunarak ezanın çıplak sesle okunacağını açıkladı

http://www.yenisafak.com/gundem/chp-iktidarinda-ezani-susturma-vaadi-2093666

Amaçları ellerine geçen ilk fırsatta bu ülkeye yeni yeni 28 şubatlar yaşatmak..

Allah bunlara fırsat vermesin yoksa ellerine geçen ilk fırsatta islamı ve müslümanları birdaha kendilerine gelwmeyecek şekilde ezecekler...

Zamanında nasıl bu halk ibadetinden mahrum bıraktılarsa nasıl gizlenerek korkarak ibadet etmeye zorladılarsa aynısını yapacaklar oyle mi ?

O günleri götermesin Allah ım onlara bu niyetleri onlara ceza olarak geri dönsün
Dillerimi tutulur eli ayağı mı tutmaz o mantıksız kafalarını mı üsütürler Allah büyük
İki elim yakaların da olacak ben ve benim gibi Allah ve dini aşkıyla yananların

Ay varya bayılıyom bayılıyommmm
Biri böyle içindekileri dışına atıyor sonra arkadan çorap söküğü gibi geliyorys içlerinde tuttukları:KK66:)
Demek ki böyle ellerine fırsat geçsin diye bekliyorlar. Baktılar müslümanlar toparlanıp haklarını söke söke aldı, ilk fırsatta birdaha toparlayamayacak şekilde ezecemler.
İyi oluyor böyle içindekileri kusmaları. ALLAH müslümana gözünün önüne bak mesaji veriyor galiba:KK66:

ben bazen CeHaP nin AKP için çalıştığını düşünüyorum:KK53:

Yalnız Ak parti yerine AKP yazma istersen ki cumhurbaşkanımızın hiç hoşlaşmadığı bir kısaltmadır ki bence cukk oturuyor :) neyse .Ama siz Ak partiseverler yapmayın derim.Bilenler arasında gülünç duruma düşmenizi istemem.

Bu arada ''müslümanlar toparlanıp haklarını savundu'' şiirini okudugu için arkadaşımıza teşekkür ederiz :)

Yooookkk sen yanışşş anamışsın datlım:) Okunan şiir deil masal:KK66:) Okuyanlarsa ülkenin hala diktatörün kanunları ile yönetildiğini zannedip ezanı susturmaktan bahseden ceee haaa peee zihniyeti:KK66:))
Bizlerde o ceee haa peee lilerin yüzüne gerçekleri tokat gibi vuran % 52 lik seçmen ehehehehe

X