CHP'nin 'Hayır' TIR'ına engel

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.301
42.832
Capture.JPG


Fatih Belediyesi ekipleri, CHP'nin 'Hayır' TIR'ının Sirkeci meydanında girişine izin vermedi. CHP'li Aykut Erdoğdu "Sirkeci'de aracımız AKP'nin sürekli faaliyet gösterdiği meydana sokulmuyor" dedi.
CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Sirkeci Meydanı'nda referandum kampanya çalışması yapan ‘Hayır' TIR'ının Fatih Belediyesi görevlileri tarafından engellendiğini belirterek duruma sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan tepki gösterdi.

Hollanda ile yaşanan krize gönderme yapan Erdoğdu, "Sirkeci'de aracımız AKP'nin sürekli faaliyet gösterdiği meydana sokulmuyor… Kim yasakladı? Tabi ki faşist Hollanda! Irkçı Avrupa!" ifadelerini kullandı.

Capture.JPG


Referandum sürecinde hiçbir sıkıntı yaşanmasın diye hassas davrandıklarını söyleyen Erdoğdu, "Referandum huzur içinde geçsin diye dişimizi sıktık. Ses çıkarmadık. Yeter. Haddinizi bilin. Bu akşam saat 17:00'de İl Başkanımız engellendiğimiz Sirkeci Meydanı'na geliyor. Yalnız bırakmayın. Yakınlardaysanız destek verin" diye yazdı.

Capture.JPG


CHP'nin 'Hayır' TIR'ının meydana girişini engelleyen zabıta ekiplerinin yola çöp konteynerleri ve zabıta araçları ile barikat kurduğu görüldü.

Sözcü gazetesi TIR'ın meydana girmek için gerekli izinlerinin olduğunu, CHP'lilerle belediye yetkililerinin görüşmesinin sürdüğünü belirtti.


https://tr.sputniknews.com/turkiye/201703141027631327-chpnin-hayir-tirina-engel/
 
Kilisdar'in sucu bence ya da hastaneye mican teyzenin. Hersey o teyzeyle basladi bence, o gun bu gundur belimizi bir dogrultamadik, sadece hastaneye degil, ulkeye micti kadin:KK70:@libBiBido senin teyzeyi tekrar cikardim meydana:)
 
Hiçbirşey bulamazsak sirkeci adından yola çıkarak sirkeyi protesto ederiz :KK70:

Kilisdar'in sucu bence ya da hastaneye mican teyzenin. Hersey o teyzeyle basladi bence, o gun bu gundur belimizi bir dogrultamadik, sadece hastaneye degil, ulkeye micti kadin:KK70:@libBiBido senin teyzeyi tekrar cikardim meydana:)
Off gene mi mıçan teyze :deli: gözümün önünde canlandı :kusmuk:

Fatih'in özellikle Çarşamba taraflarının yobazı meşhur:KK70: bir de Ankara kadar olmasa da simidi meşhur diyebilirim.
Bibi kardeşim daha güçlü bir Türkiye için sen de simit pıçaklamaya var mısın:KK70::KK70::KK70:
Simit mi sirke mi karar verin :KK70: simiti kesmişken yerdik bee :KK53:
 
Ya ne gerek var bunlara. Hepimiz özgürüz. Değer mi bu çirkefliğe.

Zaten bu evet- hayır tanıtımını, reklamını, propagandasını kim yaparsa yapsın bir önemi yok bana göre.

Herkes zaten kararını ilk andan itibaren vermiş oluyor bu gibi durumlarda. Çünkü herkesin az- çok geçmişten gelen bir düşüncesi, hayat felsefesi var ve bu belirliyor hangi kararı vereceğine. Yok şu reklammış, yok bu tanıtımmış yok şu olaymış falan filan hikaye.

Belki o vereceği kararın yanlış olduğunu düşünse bile geçmişten gelen bir ideolojisi, aileden kalan bir düşüncesi oluyor herkesin ve ona göre oyunu kullanıyor herkes.

Yani demem o ki bırak isteyen hukuk çerçevesinde ne istiyorsa yapsın.. Değer mi bu huzursuzluğa

Ülkem hakkında ne hayırlıysa o sonuç çıkar umarım. Önemli olan canım ülkem ve o ülkedeki vatandaşların güzel bir hayat sürmesi.
 
X