- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
Çok teşekkür ederimmm hemsoooommmEllerine sağlık hemşom çok güzel görünüyor yarışmada bol şanslar
Teşekkür ederimmm. Tabii efendim ne demekellerine saglık kızzzz
tadına bakabilirmiyimmmmmmm
teşekkürlerrİlk gördüyümde wauuu dedim...başarılar....
teşekkürlerrÇok güzel görünüyor, elinize sağlık, yarışmada başarılar dilerim
TeşekkürlerrÇok güzel görünüyorlar Ellerinize sağlıkk.
Çoook teşekkür ederimmmEllerin dert görmesin .
Teşekkür ederimmm hanım ablaammmHarbicannn wawww ellerine sağlık harika olmuşbaşarılar dilerimmmm kuzucanım
sağol diloscugumCanım harbicim çiçekli böcüklü kurabiyelrin çok hoş , eline sağlık başarılar
Tadı da görüntüsü kadar güzel. Tavsiye ederim,teşekkür ederimÇok lezzetli görünüyorlar HarbiEllerine sağlık.Yarışmada başarılar.
teşekkürlerÇok severım bu kurabıyeyi ellerinize sağlık
adraaaaHarbi sürpriz oldu seni görmek.Ne güzel çiçek açmış kurabiyeler. Eline sağlık canım.Başarılar dilerim.
Sağolun. Inanin hiç denemedim ama eminim çok güzel olurHarika görüyor, ellerinize sağlık.
Yarışmada başarılar. :)
..
Tereyağla da aynı kıvam tutturabilir sanırım değil mi?
Teşekkür ederim canımEline sağlık canım :) çok Şirin gözüküyor kurabiyelerin :) yarışmada başarılar :)
sana da yaparım pembişimmmYaaaa bunlar cooooook sirin olmus bayıldımmmmmmm
sen yeter ki isteee emirnde kuzuummEveet bana da yap
teşekkür ederimEllerine sağlık çok hoş görünüyor :)
Teşekkür ederim tatlımHarbicim harbiden güzel olmuş kızım büyüsün onunla deniycem tarifini
yarışmada başarılar dilerim ellerine sağlık
Teşekkür ederimmm canimmmKeşke ben de yapabilsem şu kurabiyeyi, şekli falan çok tatlı Harbikız çok beğendim emeğine sağlık yarışmada başarılar
ilk kurabiyenmiş daha ne olsun çok güzelTeşekkür ederim tatlımsenin baykuslar kadar başarılı değil ama ilk deneyimim idare et
Teşekkür ederimmm canimmçok güzel duruyor olsa da yesemellerine saglik
Bu arada ben eski 'asigimasikk'
Teşekkür ederim themis,eminim sen daha güzel yapiyosundurBende çok yaparım bu kurabiyeyi,güzel olmuş ellerine sağlık harbi
yarışmada başarılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?