Cidden bir derdim var forum :(

theteacher

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2014
234
102
Iyi geceler..
Konum oyle uzun ve suan kendimi oyle yalniz hissediyorm ki...neresinden ne anlatacgmi bile bilemiyorm..3 yıllık ilişkim 8 aylik nişanlılık dönemimiz var..nikaha bir ay dugune 3 ay var...cok sancili bi sevgililik dönemimiz oldu cok çektirdi bana..cok kiskanc...ben önceden nisanliydim nisan attim bunu sindiremedim hic..hep kavgalar hep üzüntü sonra birgun evlenelim dedi tamamen ümidi kestiğini bi kavga sonrasi..tamm dedim..istemeler nisanlar ama hep korktum yine eski defterleri açacak diye..korka korka 8 ay oldu hersey iyi gelinligimi bile aldim eve koydum ceyizimi duzdum asker yolu bekliyorum derken dün tuhaf bi nedenle yine eskiye ait..kavga çıkardı..ben alttan alıyorum tabi hep..oyle dedi boyle dedi soguk tavırlar teli yuzume kapatmaları arıyorum açmıyor..dedim amacın ne ayrılmak.mi? Evet dedi..olmuyormus gecmisi unutamiyormus..yok eski numarami neden degistirmemisim hala...durum bu...üstüne aramadi..ben aradim..bana bir sey sorma biraz kafayı dinleyecgm dedi tamam dedim..simdi durumum ne ben de bilmiyorum..Konu cok uzun olay.cok..dertleşmeye gelen olursa anlatirim..özetle bekliyorum ve cok aci cekiyorm..

Bence evlenmeyin.. Yol yakınken dönün acı çekersiniz biliyorum kolay değil ama hayatınızın hatasını da yapmamış olursunuz. Evlenince de durup durup geçmişi önünüze getirecek çünkü. Ne var ki nişan attıysanız herkes nişan atıyor ben burda bir sorun göremedim. Kafaya taktığı nedir bir şeyler mi yaşadınız eski nişanlınızla?

Tamamen bir bahane olarak goruyorum, eğer bahane değilse ciddi bi problemi var nişanlınızın.. Tum herkesin geçnişinde yaşadığı olaylar vardır.. Bitmiş gitmiş. Kapanmış bi defter.. Soğumuş bi olayı ısıtıp ısıtıp size sunmasının hiç bi açıklaması olamaz..

Bence evlenmeyin.. Yol yakınken dönün acı çekersiniz biliyorum kolay değil ama hayatınızın hatasını da yapmamış olursunuz. Evlenince de durup durup geçmişi önünüze getirecek çünkü. Ne var ki nişan attıysanız herkes nişan atıyor ben burda bir sorun göremedim. Kafaya taktığı nedir bir şeyler mi yaşadınız eski nişanlınızla?
Yoo eski nisanlimdan da bu ayirdi...eskimiş bi iliskimiz vardi..karsima cikti asik etti beni kendine sonra gecmisin de gecmisin dedi durdu bir sey var gibi..halbuki herseyi biraktim ona gittim...o kadar fedakarlik yaptim ki..ailem hic isyemedi herkesi karsima aldim...

Tamamen bir bahane olarak goruyorum, eğer bahane değilse ciddi bi problemi var nişanlınızın.. Tum herkesin geçnişinde yaşadığı olaylar vardır.. Bitmiş gitmiş. Kapanmış bi defter.. Soğumuş bi olayı ısıtıp ısıtıp size sunmasının hiç bi açıklaması olamaz..
Bana oyle şeyler yasattiki sundum..hata yapacgm diye korkar oldum..beni aldattı da..ben onu hic aldatmadim..isi birak dedi biraktim..sekiz aydır evdeyim..disari bile cikmiyorum yanlis anlamasin diye ..adım atarken izin istiyorm..ama hasbelkader telin meşgul calsa baska biriyle mi gorusuyor kafasına giriyor

Kendi başınıza mı nişanlandınız daha önce, aileniz yanınızda değil miydi? Kuruluşuna da bozuluşuna da şahit değiller mi? Bu leke mi, hata mı ne var yani alttan alacak? Eskiden nişanlanmış olmamı beğenmiyorsan defol gözüm görmesin seni diyemiyorsunuz daha, evliliğinizin çeyiziniz olduğu için mutlu geçeceğini mi sanıyorsunuz?

Valla çok saçma bence. Ama yürüyecek gibi de göremedim ben ilişkinizi baksanıza adam sorunlu. Hep alttan al fedakarlık et bir yerde yoruluyor insan inan sen de yorulursun kendini baştan belli etmiş bence. Napmayı dusunuyosun peki? Nikahada az kalmış.

Şu erkeklerin olmaz olası mantıkları..:63:
O kadar zaman geçmiş. Nişan yapılmış, nikaha bir ay düğüne 3 ay kalmış yaptığına bak. Terbiyesiz işte. Sorumsuz.
Niye seni üzüp kırıyor ki? Unutmayacaktı madem ne diye işi ciddiye bindirdi. Herkes nişan atabilir bu artık günümüz ilişkilerinde çok normale döndü. Nişan atmanın ne gibi kötü bir yanı olabilir. Neyini kaldıramıyormuş.?

Bende nişanlımla, sevgili iken benden hoşlanan biri oldu ama ben mecburen onunla aynı ortamda bulunmak zorundaydım. Tezden dolayı bir kaç ortak noktada daha bulunmak zorunda kaldım. Nişanlım tabi epey kızdı bağırdı çağırdı güya ben ona taviz veriyorum diye sonra bu konuyu tamamen kapatıcam dedi ve biz nişanlandık 1.5 sene oldu bir kere olsun lafı açılmadı.

Eğer açsaydı ben nişanı atardım. Çünkü bunu ileride hep yüzüme vuracak diye düşünürdüm. Ama çok şükür yapmadı.

Şimdi ayrıl desek bir türlü ayrılma desek bir türlü. Islak kemerle dövülesi erkek.

Yoo eski nisanlimdan da bu ayirdi...eskimiş bi iliskimiz vardi..karsima cikti asik etti beni kendine sonra gecmisin de gecmisin dedi durdu bir sey var gibi..halbuki herseyi biraktim ona gittim...o kadar fedakarlik yaptim ki..ailem hic isyemedi herkesi karsima aldim...

Bana oyle şeyler yasattiki sundum..hata yapacgm diye korkar oldum..beni aldattı da..ben onu hic aldatmadim..isi birak dedi biraktim..sekiz aydır evdeyim..disari bile cikmiyorum yanlis anlamasin diye ..adım atarken izin istiyorm..ama hasbelkader telin meşgul calsa baska biriyle mi gorusuyor kafasına giriyor
eski nişanlınızdan şimdiki için ayrılmışsınız, şimdikindende bir başjası için ayrılırsınız diye şupeleniyordur belkki.
bn olsam bnde boyle duşunebilirdim.
bu yaptığınızı doğru bulmadım

Bu dedikleriniz hiç normal mi Allah aşkına ? Dışarı çıkmamak,izin istemek vs. Lütfen göz göre göre yanlışa gidiyorsunuz bu dediklerinize göre. Sonra ben ne yaptım diyeceksiniz iş işten geçmiş olacak.

:KK57::KK57:
Vuuu ben bunları okumadan yazmıştım.
Ayrıl
:KK39:

Kendi başınıza mı nişanlandınız daha önce, aileniz yanınızda değil miydi? Kuruluşuna da bozuluşuna da şahit değiller mi? Bu leke mi, hata mı ne var yani alttan alacak? Eskiden nişanlanmış olmamı beğenmiyorsan defol gözüm görmesin seni diyemiyorsunuz daha, evliliğinizin çeyiziniz olduğu için mutlu geçeceğini mi sanıyorsunuz?
Eski nisanimda ailemin bilgisi dahilindeydi tabi...diyemedim hic haklısın...hep sadiktim ama hep suclandim...bi süre sonra tum özgüvenini yok oldu

Baslarda guzel olsa bile,eminim 5-10 sene sonra bile olsa basina kakacak.Arkadasimin basina geldi benzer bi olay..Bi iyi bi kotu..en son ev duzulmeye basladi..dugunden 4 ay once yine basina kakti gecmisi unutamiyorum diye falan felan...yaklasik 2 sene evli kaldilar,ve burgun gecmisi unutamiyorum deyip hakaretler edip bosadi..Ne mi oldu?O suan gununu gun ediyor kizlarla,arkadasim ise hayata küstü..yani gelinlik almissin ev duzmussun,bosver..esya degilmi?? eninde sonunda pisirip onune getirecek

Sen hala boyle bir adam icin mi uzuluyorsun.bence adama dua et.birakti pesimi diye.simdi boyleyse evlenince seni eve kilitler.calissan ne olacak mis ki.hem neden ciktin isten o istedi diye.belki eski nisanlinizin ahi vardir.hani bu kisi icin birakmissiniz ya.

Nisanlini sevmiyorsun ama nisanlisin :) sonra karsina bu beyefendi cikiyor asik oluyorsun ve eski nisanlini terk ediyorsun hmm
Belkide bu kiz benim icin nisanlisindan ayriliyorsa yarinda baskasina gider demistir en azindan ben oyle dusunurdum :))

Nisanlini sevmiyorsun ama nisanlisin :) sonra karsina bu beyefendi cikiyor asik oluyorsun ve eski nisanlini terk ediyorsun hmm
Belkide bu kiz benim icin nisanlisindan ayriliyorsa yarinda baskasina gider demistir en azindan ben oyle dusunurdum :))
bnde aynı yorumu yaptım. Pek sağlıklı gelmedi bana da

Valla çok saçma bence. Ama yürüyecek gibi de göremedim ben ilişkinizi baksanıza adam sorunlu. Hep alttan al fedakarlık et bir yerde yoruluyor insan inan sen de yorulursun kendini baştan belli etmiş bence. Napmayı dusunuyosun peki? Nikahada az kalmış.
Ben icime ata ata egzama oldum..yuzum 8 aydır egzama...gecmiyorda...oyle emek oyle sabır gösterdim ki..sadece sevgimden...sacma kafa yapısına bile tamam dedim...keske yüzüğü hic takmasaydi...simdi bilmiyorum ne yapacgmi...

eski nişanlınızdan şimdiki için ayrılmışsınız, şimdikindende bir başjası için ayrılırsınız diye şupeleniyordur belkki.
bn olsam bnde boyle duşunebilirdim.
bu yaptığınızı doğru bulmadım
Sanirim boyle düşünüyor ama bunca yıldan sonra beni tanıması lazim...benim ilk nisanın birası garip oldu..zaten on gün sürdü...istemediğimi defalarca soyledim ama ilk nişanlımı beni kaybetme korkusuyla nisan stresidir duselirsin diye topladi ailesini geldi..sonra devam etmedi tabi bitti

X