Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

size çay getirdim kıslaaaarrrrrr
hararetinizi alırrrrr
ay telde hiç kntör yok ya kudreti arıycam da
çok merak ediyorum nasıl olduğunu ya
kocişe de bana kredi kartından tl gönder didim gönlü olcakta göndercek üfffffffffffff

benimde göğüslerim feci kaşınıyo öznur ya
bende kremleniyip yağlanıyom sürekli o kaşıntıyı alıyo biraz

kızlar bugün çok işim var
bi başlayınca bidaha çıkamam içinden
onun için bi gelip mrb diyim didim size
birazdan işlere başlamam gerek (((((((

neyse canım
bi dünya işim var ben onları yapiim
görüşürüz sonra by

gunaydın kıslar...ozı yanlızmısın kusum..seval nırde..

olumunekankayizsmile
günaydın canım.seval annesine gitmişti gelmedi demkki halaa.
sen napıyosun bakalım.

napayım..canım bırsey yapmak ıstemıyor..kahvaltı yaptım.emır cızgıfılm seyredıyor...
oyle ıste
yemegı koydum ocaga..
takılıyorum bıraz..hava çook sıcak burda orası nasıl ozıto..olumunekankayizsmile

son 2 gündür acayip sıcaktı, bugün bikaç derece düştü ama yine de sıcak.yağmur yağacak güya ama
yağmıyo sıkıntılı bir hava var.

son 2 gündür acayip sıcaktı, bugün bikaç derece düştü ama yine de sıcak.yağmur yağacak güya ama
yağmıyo sıkıntılı bir hava var.

burda sabah yagdı azcık..yanı saat 05:30- 06:00
gıbı yagdı..ama gurul gurul degılde sagnak..

kudretten haber yok demı..eve gelmedımı acep...bugun yarın gelır eve artık demı ozı.acep normal dogummu yaptı..bılıyormusun bırseyler..

Merhaba kızlar.. Nasılsınız bakemm... Ozicim Kudret bugün çıkar eve diye düşünüyorum 2. gün çıkarıyorlar çünkü.. Ancak zaman bulurda yazar.. Dikişleri felan zor olur şimdi pc başına oturması... Bende dün sınav cevap anahtarına baktım çalışmadığım bir dersim vardı ve bir soruyla kalıyorum inşallah ondan bir doğru çıkar.. Birde kamu ekonomisine çalışmamıştım verdiğim cevapları hatırlayamadım bakamadım. ıstatistikte ucu ucuna geçiyorum bir yanlışım çıkmasın diye dua ediyorum. Diğerleri tamam onları verdim. Yani 3 dersten büte kalabilirim yada iki...

selam kızlar nasılsınızz bakemmm
benimde çok işim var üff hiç çalışmak istemiyommm

gunaydin hanimlaarrrr

parazitiniz geldii sempatiksalakcinni

yaw, yazilarinizdan bi kisminizin hamile oldugunu cikardim , valla Allah hamile olanlarinizin yardimcisi olsun diyorum. bi ciglikta kurtulun insallah .

calismaktayim, eve gitmek istiyorum :sinifsinif:

nordunuz bakalim baska opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…