Ayy Nurten benim kayınvalidem karışmaya bayılır hep herşeyi o iyi bildiğini düşünür kesin kıyafet alma konusunda da müdahele etmek isteyecektir ama eşimin müsaade edeceğini sanmıuyorum. Kendisi ayrıca birşey alırsa alır ama kendi aldıklarıma kimsenin karışmasını bende istemiyorum hele oda konusunda aldığmız kesin beğenilmeyecek kayınvalide tarafından bir kulp bulunacak mutafağa ek dolap yaptırdık süper oldu hazır mutfağımız gibi yaptırdık ama ona bile bir kulp buldu geldiğinden çğnkğ ona danışmadık ya usta geldiğinde ondan.. Bebek konusunda da ipi bir kaçırırsam bir daha elinden alamam..
ben alışverişe giderken götürdüm yanımda
benimkide karışırdı normalde ama bu sefer oturdu bi köşeye hiç bişi demedi
sonradan anladım ki eşim ağzını açmıcan istediğini istediği gibi alsın demiş
zaten normalde aldıklarıma oda bayıldı
ben ona gösterdim mağzadada tek tek ay anne şuna bak diye
kalbi kırılmadan hallettik yani
canım şimdiden çok kesin konuşmayayım ama annem ve kayınvalidem (ikisi birarada :) gelecekleri için herhalde kendime zaman kalır diye düşünüyorum.bizim oğlan çok
haylaz olmazsa sanırım rahat ederim.
benimde ablam görümcem kayınvaldem annem hepsi olcak yanımda
annem 1 hafta falan kalabilir babamdan ayrı duramaz o :)
görümcemle kayınvaldem sağolsunlar hep yanımda olurlar
kayınvaldem lohusa kadın yanlız bırakılmaz ne olur ne olmaz diyo
ablamda 1 ay kadar kalırım diyo
bakalım ne olcek
Belki gelir gelir Eskişehir'i sever burada doğar kız... Ben de bir yanı Eskişehir'li derim.. Ama vaktinde doğsun ne erken ne de geç.. Hayırlısıyla gelsin İnşallah..
bakalım kısmet artık canım hayırlısıyla gelsinlerde
nurten senin iki haftan kalmış normal doğum iznine.9 temmuzda doluyor dimi.
benimkide 26 temmuzda doluyor ama ben 19 temmuzda tatile çıkcam galiba.
kociş 1 hafta izin o tarihte kullanabiliyo.kardeşimde o tarihte çıkacakmış.hep beraber oluruz
diyoruz.bi ayar yapıp çıkmam lazım.galiba fazladan çalışamayacam ben.
umarım doğum sonrası ihtiyacım olmaz.çalışmaya karar verirsem ücretisz izin kullanmam lazım 2 ay falan.yoksa yetmez doğum sonrası 2 ay izin.
evet ya 7-8 gübü gidim hastaneye de 35. haftama kadar çalışiim ya
kalan 3 haftayıoda bebeğimle geçirmek istiyorum