Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şımdı tek tek ısımlerınızı sayıp dua ettım sıze bugÜn mÜberek gÜn ÖĞrendım gebelıĞımı hemen sızlere de dua ettım allahım hepınıze nasıp eder ınŞallah bu duyguyu
benım ıkıncı oluyo ama rabım ınŞallah bunu saĞlıĞıyla kucaĞıma almayı nesıp eder
Çok mutluyum kıslarrrrrrrr hadı gelın nolurrrrrrrrr
çok çok tebrik ederim kuşum... allah bukez tamamına erdirmeyi nasip etsin... şöyle kucağına alıp.. mis gibi kokusunu içine çektiğin günleri göstersin rabbim...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kıııııııızzzzzzz nurtişşşşşş.... şimdi senin içinde bebiş mi varrrrrrrrr... :ecrin_bebek: :CüvCüv: delikafadulden
benlede paylaştığın için çok sağol kuşum... amaaannn boş ver kociş beklesin azcık... o aşağıya indi bile zaten.... aman boş ver.. arabayı ısıtsın azcık hem.. benim arkadaşım hamiş burda.. bişey görmez gözümdelikafadulden