• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben bıranönce dogrumak ıstıorum bu hesaplar gerıye gıdıo beeeeeeeeeee bn kendıme bakarsam bnm hesaplamama gore bır hafta snra 7 bıtıodu :roflol:

kıs seval erken doğurbak istiyorsan bana sor şekerim bunlara sorarsan renglin yeni geçmiş derlerr :roflol:

ahaaa nurten hanım çatınız 3 cm açılmış sancılar başlamışş 3 vakte kadar bir efeniz olacakk

ah ah nerde hayatımm
bizim çatı katında oturduğumuzdan çatı yönündenhiç şansımız yok malesef
geçen fırtınada ortası uçtu zaten :roflol: :roflol:
benim çatınında ortası uçarsa doğumda yandım anam ben :roflol: :roflol:
nedir bu çatılardan çektiğimizzzz

anam en önce doğurcek benim
en sonben çıkıyom
tembel karılar nolceekkkkkkkkk :umursamaz:

hee kıs siz sözde buluşup alışverişede gitcektiniz dimi aklinialirimsmile

valla kızlar hıc bırımızınkı bellı olmaz bakarsnz ben dogururm sızden önce :roflol:

dusunduk tasındık sensız olmaz dıdıkk nurten senın aklın kalmasın dıee vazgectıkk sırf senın ıcın :1:

çıkar öznur kıs valla
bizim 6,5 senemiz var kredi borcu bi bitsin Allahın izniyle o zamanda ben evimin sefasını sürcem
av aldık doya doya bacaklarımı uzatıp yatamadım çalışmaktan

çiğdem anacım ne zmn dıgrucm ben dogurt benı anacımmm bunlara kalırsam yandım :)

buluşcaz da işte çiğdemle ben hele bi çıkalım izne.daha iyi olur.seval zaten boş.
haftaiçi buluşuruz üçümüz bi sabah.giderük eminönüne.hem boş olur haftaiçi sabah sabah kim gidecek dimi kızlar.

Back
X