- 16 Mayıs 2016
- 536
- 253
- 18
- 28
amin canım benimm aminnnn sanada nasip etsn RaabbimmAllah ım bizede nasip etsin İnşallah bende saklıcam hepsagkıkla kucagınıza alın yavrunuzı İnşallah canım
Ayy hadi İnşallah canım yükle şuraya sende çift çizgini bu gece İnşallaahhhMerhaba bende bebiş düsünen bir anne adayıyım bu gectigimiz ayı yumurtlama gununu hesaplıyarak denedik. Adetim 5 gun gecikti yarin 6 ci gunu olucak test yapicam sahura uyandigimda neyle karsilasicam bilemiyorum ama Rabbim hayirlisini nasip edsin. Hii bu arada belimde adet agrisi gibi agrilarimda mevcut ha oldum ha olcam diye bekliyorum surekli kontrol ediyorum fakat bisi yok. Bu sabah belli olcak ins
bende 6 gün gecikme üstüne öğrendim Rabbim gönlüne göre versin canım haberini bekliyorum inşalaaaahhhhMerhaba bende bebiş düsünen bir anne adayıyım bu gectigimiz ayı yumurtlama gununu hesaplıyarak denedik. Adetim 5 gun gecikti yarin 6 ci gunu olucak test yapicam sahura uyandigimda neyle karsilasicam bilemiyorum ama Rabbim hayirlisini nasip edsin. Hii bu arada belimde adet agrisi gibi agrilarimda mevcut ha oldum ha olcam diye bekliyorum surekli kontrol ediyorum fakat bisi yok. Bu sabah belli olcak ins
Amiiin İnşallaaahh canımamin canım benimm aminnnn sanada nasip etsn Raabbimm
Bat nezamandı canım kaç gün geciktin geç döllenmede olabilir yada stresten gecikebilirTekrar merhaba yaptim fakat tek çizgi çıktı. Fakat hala adet gormedim acaba erken mi yaptim. Kafam cok karisti arkadaslar
Tatlım kanda baktır bence rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah9 haziranda olmam gerekiyordu
2 gun daha bekliyim diyorum. Rabbim Hayirlisini nasip etsin. Tesekkurler canim benimTatlım kanda baktır bence rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah
Cooook silik var tatlım hadi inşallah hamilesindir rabbim isteyen herkwse nasip etsin inşallahEki Görüntüle 1846594 KıZlar lütfen bi bakarmısınız burdaki hayalet çizgiyi benden başka gören varmı çok kararsızım yaa
İnşallah canım inşallah ya aynen çoook zor görünüyo zatenCooook silik var tatlım hadi inşallah hamilesindir rabbim isteyen herkwse nasip etsin inşallah
Oğlum 7 yaşında ben testimi hastane bilekliğini ilk saçını göbek bağını ilk ayak izini vb bir çok şeyi saklıyorum 2. Olursa onunkileride saklıycam :)ben onu saklıyorum bi kutuda o testi asla atmayın kızlar güzel bir anı
slmmm.. bende gördümmm :) hadi hayırlısııı:)Eki Görüntüle 1846594 KıZlar lütfen bi bakarmısınız burdaki hayalet çizgiyi benden başka gören varmı çok kararsızım yaa
Ayyy teşekkür ederim tatlım çok sevindim hayırlısı tabi kaç gün sonra tekrarlamalıyım acaba testi :)slmmm.. bende gördümmm :) hadi hayırlısııı:)
:) bende çok sewindim adına :) bence 1 hafta sabırla beklemelisin kimseye söyleme fazla sewinme kendine dikkat et ağır kaldırmaAyyy teşekkür ederim tatlım çok sevindim hayırlısı tabi kaç gün sonra tekrarlamalıyım acaba testi :)
Eki Görüntüle 1846594 KıZlar lütfen bi bakarmısınız burdaki hayalet çizgiyi benden başka gören varmı çok kararsızım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?