Çift çizgileri görelim kızlar :) ❤

Ayy hadi İnşallah canım yükle şuraya sende çift çizgini bu gece İnşallaahhh

bende 6 gün gecikme üstüne öğrendim Rabbim gönlüne göre versin canım haberini bekliyorum inşalaaaahhhh

Tekrar merhaba yaptim fakat tek çizgi çıktı. Fakat hala adet gormedim acaba erken mi yaptim. Kafam cok karisti arkadaslar

Tekrar merhaba yaptim fakat tek çizgi çıktı. Fakat hala adet gormedim acaba erken mi yaptim. Kafam cok karisti arkadaslar
Bat nezamandı canım kaç gün geciktin geç döllenmede olabilir yada stresten gecikebilir

KıZlar lütfen bi bakarmısınız burdaki hayalet çizgiyi benden başka gören varmı çok kararsızım yaa

Slm kızlar benim bir kızım var 2 yaşında ikincisini istiyorum 6 aydır erken biraz ama beraber büyüsünler diye ben 3 ay normal 3 ayda ovulasyon testi kullandım ama olmadı bu ay bakalım 5 gün sonra test yapıcam olmazsa Dr gidicem

Ayyy teşekkür ederim tatlım çok sevindim hayırlısı tabi kaç gün sonra tekrarlamalıyım acaba testi :)
:) bende çok sewindim adına :) bence 1 hafta sabırla beklemelisin kimseye söyleme fazla sewinme kendine dikkat et ağır kaldırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…