- 4 Şubat 2016
- 319
- 259
- 103
- Konu Sahibi barbiebabe
İnşallah bu sefer kavuşacaksın bebeğine (bebeklerine)Bakalım ben de 3. Transferimi olacağım. Çift koyduracağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah bu sefer kavuşacaksın bebeğine (bebeklerine)Bakalım ben de 3. Transferimi olacağım. Çift koyduracağım
Siz daha önce yazmıştıniz sanki Ekim ayında tekrar mi yapacaksınız rabbim emeginizi boşa çıkarmasınEstrofem ve Progestan kullanıyorum. Benim doktorum az ilaç kullandırmaktan yana. Transfer günüyle birlikte 2 tane iğne eğleniyor . Onlar da kan sulandırıcı. Tabiki bunlar da ruh durumumu etkiliyor ama bazen okuyorum 8-9 ilaç kullanan var![]()
İlk transferimi 6 ağustosta oldum kimyasal ile sonuçlandı. 2. Transferimi 14 ekimde oldum direkt negatif oldu. 3. Transferimi de 13 kasımda olacağım. Bu sefer çift embriyo koyduracağım. Umarım bu sefer olurSiz daha önce yazmıştıniz sanki Ekim ayında tekrar mi yapacaksınız rabbim emeginizi boşa çıkarmasın
Ahİlk transferimi 6 ağustosta oldum kimyasal ile sonuçlandı. 2. Transferimi 14 ekimde oldum direkt negatif oldu. 3. Transferimi de 13 kasımda olacağım. Bu sefer çift embriyo koyduracağım. Umarım bu sefer olur![]()
Amin inşallahAhinşallah ikiz tutar önceki üzüntülere kefaret olur. Rabbim sizi yormasin.. hiçbirimizi inşallah
Geçen ay gittim doktorum yoktu bat bekliyorum valla kasımın 10nuydu son bat. Çift embriyo kaldı zaten tekte onu transfer edeceğiz inşallah bakalımAmin inşallahsiz ne durumdasınız?
13 Kasımda 3. Transferi yapacağız nasipse canım
Evet bir tanesi ikiye bölünmüşAaaa nasıl oldu peki? Bir tanesi ikiye bölündü o halde?
Hoca ne diyor peki? Riskli miymiş?Evet bir tanesi ikiye bölünmüş
Canım merhaba şimdi tüm yazdıklarını okudum başından beri ve çok çok üzüldüm inşallah bu sefer pozitifi görürsün sana çok dua edicemHoca ne diyor peki? Riskli miymiş?
Sizi çok merak ediyordum, ne olur endişe etmeyin. Çoğul gebelik risk tamam ama her gebeliğin riski var, benim de ikiz şimdiden bulunduğum şehir küçük olduğundan (benim de yapım biraz küçük bir de) herkesin olumsuz teorileri başladı. Literatürde ilkiz sanki. Allah kerimdir, gücünüzü kuvvetinizi artırsın Rabbim, evinize o melekler hürmetine bereket yağdırsın. Sorunsuz olsun her işiniz. Biz tedbirimizi alalım, kontrollerimizi yaptıralım. Allah büyükMerhaba. Bende çift transfer oldum. Hep bir tane tutar en kötü diyordum. Üçüncü denememizdi. Şimdi üçüzlere hamileyim ve ne yapacağımı bilmiyorum. Bu ihtimalide göz ardı etmeyin olmaz demeyin
Sağlıkla inşallah çocuklarımıza kavuşuruz. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız sizde ikizleriniziSizi çok merak ediyordum, ne olur endişe etmeyin. Çoğul gebelik risk tamam ama her gebeliğin riski var, benim de ikiz şimdiden bulunduğum şehir küçük olduğundan (benim de yapım biraz küçük bir de) herkesin olumsuz teorileri başladı. Literatürde ilkiz sanki. Allah kerimdir, gücünüzü kuvvetinizi artırsın Rabbim, evinize o melekler hürmetine bereket yağdırsın. Sorunsuz olsun her işiniz. Biz tedbirimizi alalım, kontrollerimizi yaptıralım. Allah büyükSağlıkla kalın.
Çok teşekkür ederimSizi çok merak ediyordum, ne olur endişe etmeyin. Çoğul gebelik risk tamam ama her gebeliğin riski var, benim de ikiz şimdiden bulunduğum şehir küçük olduğundan (benim de yapım biraz küçük bir de) herkesin olumsuz teorileri başladı. Literatürde ilkiz sanki. Allah kerimdir, gücünüzü kuvvetinizi artırsın Rabbim, evinize o melekler hürmetine bereket yağdırsın. Sorunsuz olsun her işiniz. Biz tedbirimizi alalım, kontrollerimizi yaptıralım. Allah büyükSağlıkla kalın.
Allahım gönlünüzün muradını versin sizin de, hepimizin yardımcısı olsunÇok teşekkür ederimaynen öyle, her şeyin bir riski var. Bu sefer çift embriyo transfer ettirmeye karar verdim
![]()
Merhaba. 3. Gün embriyosu muydu? İlk zamandan itibaren mi gördünüz 3 keseyi de?Merhaba. Bende çift transfer oldum. Hep bir tane tutar en kötü diyordum. Üçüncü denememizdi. Şimdi üçüzlere hamileyim ve ne yapacağımı bilmiyorum. Bu ihtimalide göz ardı etmeyin olmaz demeyin