• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çift embriyo mu tek embriyo mu transfer olayım?

Estrofem ve Progestan kullanıyorum. Benim doktorum az ilaç kullandırmaktan yana. Transfer günüyle birlikte 2 tane iğne eğleniyor . Onlar da kan sulandırıcı. Tabiki bunlar da ruh durumumu etkiliyor ama bazen okuyorum 8-9 ilaç kullanan var 🙄
Siz daha önce yazmıştıniz sanki Ekim ayında tekrar mi yapacaksınız rabbim emeginizi boşa çıkarmasın

Siz daha önce yazmıştıniz sanki Ekim ayında tekrar mi yapacaksınız rabbim emeginizi boşa çıkarmasın
İlk transferimi 6 ağustosta oldum kimyasal ile sonuçlandı. 2. Transferimi 14 ekimde oldum direkt negatif oldu. 3. Transferimi de 13 kasımda olacağım. Bu sefer çift embriyo koyduracağım. Umarım bu sefer olur 🙏🏻

İlk transferimi 6 ağustosta oldum kimyasal ile sonuçlandı. 2. Transferimi 14 ekimde oldum direkt negatif oldu. 3. Transferimi de 13 kasımda olacağım. Bu sefer çift embriyo koyduracağım. Umarım bu sefer olur 🙏🏻
Ah🥹 inşallah ikiz tutar önceki üzüntülere kefaret olur. Rabbim sizi yormasin.. hiçbirimizi inşallah

Hoca ne diyor peki? Riskli miymiş?
Canım merhaba şimdi tüm yazdıklarını okudum başından beri ve çok çok üzüldüm inşallah bu sefer pozitifi görürsün sana çok dua edicem🩷 benimde haftaya trasnferim var iki mi koysak tek mi diye düşünüyoruz eşimle doktor tabi tekten yana ama bilemiyorum. Neyse sana soracağım şey şu acaba doktor ilaç protokolünü yanlış yada eksik veriyor olabilir mi?😞 mesela estrofem kullandınmı yada kan sulandırıcı veya prednol(bağışıklık için) bunları verdi mi ? Bazen çok ilaç kötü sanıyoruz ama her şey birbirini tamamlıyor

Merhaba. Bende çift transfer oldum. Hep bir tane tutar en kötü diyordum. Üçüncü denememizdi. Şimdi üçüzlere hamileyim ve ne yapacağımı bilmiyorum. Bu ihtimalide göz ardı etmeyin olmaz demeyin
Sizi çok merak ediyordum, ne olur endişe etmeyin. Çoğul gebelik risk tamam ama her gebeliğin riski var, benim de ikiz şimdiden bulunduğum şehir küçük olduğundan (benim de yapım biraz küçük bir de) herkesin olumsuz teorileri başladı. Literatürde ilkiz sanki. Allah kerimdir, gücünüzü kuvvetinizi artırsın Rabbim, evinize o melekler hürmetine bereket yağdırsın. Sorunsuz olsun her işiniz. Biz tedbirimizi alalım, kontrollerimizi yaptıralım. Allah büyük🤲🏻💐Sağlıkla kalın.

Sizi çok merak ediyordum, ne olur endişe etmeyin. Çoğul gebelik risk tamam ama her gebeliğin riski var, benim de ikiz şimdiden bulunduğum şehir küçük olduğundan (benim de yapım biraz küçük bir de) herkesin olumsuz teorileri başladı. Literatürde ilkiz sanki. Allah kerimdir, gücünüzü kuvvetinizi artırsın Rabbim, evinize o melekler hürmetine bereket yağdırsın. Sorunsuz olsun her işiniz. Biz tedbirimizi alalım, kontrollerimizi yaptıralım. Allah büyük🤲🏻💐Sağlıkla kalın.
Sağlıkla inşallah çocuklarımıza kavuşuruz. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız sizde ikizlerinizi🙏🏼🙏🏼🧿

Çok teşekkür ederim🌸 aynen öyle, her şeyin bir riski var. Bu sefer çift embriyo transfer ettirmeye karar verdim 🙏🏻

Merhaba. Bende çift transfer oldum. Hep bir tane tutar en kötü diyordum. Üçüncü denememizdi. Şimdi üçüzlere hamileyim ve ne yapacağımı bilmiyorum. Bu ihtimalide göz ardı etmeyin olmaz demeyin
Merhaba. 3. Gün embriyosu muydu? İlk zamandan itibaren mi gördünüz 3 keseyi de?

Back
X