Çıkmayan Leke

pembemum

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2013
187
110
arkadaşlar koltuğumun üstüne örtü örtmüştüm. örttüğüm örtünün boyası koltuğuma geçmiş. koltuğum beyaz. sabahtan beri yıkıyorum geçmedi. kuru temizle çıkaramayız dedi. sizin bildiğiniz bir yöntem var mı nolur acill yardım.....

ben kayner su oxiaction ile döküyorum biraz anında çıkarıyor sonra duru bezle siliyorum kurumaya bırakıyorum

denedim ama çıkmadı, kumaş boyasını çıkarabilecek hiç bişey yokmudur, sabahtan beridir helak oldum... yep yeni koltuklarım mahvolduu :KK43::KK43:

Peki deri sandalyeden nasil leke çıkarıyorsunuz benim lekeler cikmiyo

aspirine isimli temizlik ürününü nerden alırım. ne olurun acilll durum... kurursa hiç çıkmaz...

Canım üzgünüm ama kumaş boyası kumaşın üzerinden cıkmaZ,aspirine normal marketlerde var ama sanırım oda çıkarmaz,aynısını yengem denedi cünkü ama sen kurumadan dene istersen

Kılıfı çıkabiliyor mu yoksa silicek misin sadece?
Vanish kosla leke çıkarıcı, artı domestos extra. önce leke çıkarıcıyı kumaşa döküp biraz çitile, sonra çamaşır suyundan da sürüp sıcak suya bastırıp beklet. Suda da leke çıkarıcıdan olsun bi kapak.
Bunu bi dene, bu çıkarmazsa zaten çıkmayacak demek olur.

Peki deri sandalyeden nasil leke çıkarıyorsunuz benim lekeler cikmiyo

krem cifle çıkıyor canım. benim mutfak sandalyelerim de beyaz deri, oluşan lekeleri krem cifle çıkarıyorum başka da bişey çıkarmıyor. konu sahibi arkadaşım sana da yardımcı olmak isterdim ama yanlış bişey söyleyip daha zor durumda bırakmak istemem seni. kolay gelsin.

krem cifle çıkıyor canım. benim mutfak sandalyelerim de beyaz deri, oluşan lekeleri krem cifle çıkarıyorum başka da bişey çıkarmıyor. konu sahibi arkadaşım sana da yardımcı olmak isterdim ama yanlış bişey söyleyip daha zor durumda bırakmak istemem seni. kolay gelsin.
Yok onunla denedim cikmadi yemek bulaştı salçalı yagli orda leke kaldı kırmızı :KK43:

kılıflar çıkıyor. makinede yıkıyorum denilen herşeyi yaptım. sabah 9 dan beri makinede. açık deterjancılara gittim. onlardan bi leke çıkarıcı aldım markasını bilmiyorum. ancak rengini açtı sanki biraz

Üzülmeyin bu kadar Cikmazsa en kotu ihtimal kumasini degistirirsiniz. Can sıkıcı bi durum ama olmus olan..

Yok onunla denedim cikmadi yemek bulaştı salçalı yagli orda leke kaldı kırmızı :KK43:
hmm cifin çamaşır suyu etkili olanını dene bir de. ben domestos da kullandım etkisi olmamıştı, krem cifle bastırarak sildim tükenmez kalem izi filan çıktı. salça denedim mi hatırlamıyorum :/

Benimki cifle çıkmadı ya çamaşır suyuylada sildim ciflede ovaladım , çok iğrenç duruyor :KK43:

X