- 17 Ocak 2020
- 6.199
- 8.195
Verirlerdi de erkeklerle de çalışmak kolay değil, bazıları çok edepsiz oluyor. Kısaca insanlarla çalışmak burda zor. Bizim insanlarımız biraz kasıntı.aile yapısıyla ilgilide olabilir..Düzgün bi yerde iş bulsaydım tabii engel olmazdı.Ama zaten öyle bi yerde bulamadım.Sadece erkeklerin olduğu bi yerede asla izin vermezlerdi.
Ikıncı unv kayıtları bitti seneye baslamak için ıyıce arastırın benim bildiğim istanbul auzef çocuk gelısımı, lojistik bölümleri var, ben onlisans atandım onunda puanları 85lerde su an. Lojistik puanları düşük ama vardiyalı alim yapıyor oda bayan icin Uygunmu bılmıorum sadece bilgi vermek istedim. Bir kurumda memurken 43te tekniker olarak atanan abi vardi yani su yas takıntısıni herkes kenari bıraksın, atamasi olan bölümleri arastırın benim bilgim cocuk gelısımı, lojistik gibi bölümler. Formasyon varsa daha oncekı lisans okurken aldıysanız cocuk gelısımı iyi bir alternatif. Hem sağlık bakanliginda çocuk gelisimci, hemde okullarda ogretmen olabilirsiniz okurken aof de son sene staji varmış haftada bir gün sanirim.Ben de iş hayatında çok zorluk çektim.Biraz çalışmayla bu sene 70 almışım.Başka bölüm okusaydım atanırdım ben de yanlış bölüm yüzünden sürünüyorum.Sizin bölüm neydi kaç yaşında atandınız.İçim umutlandı yazınızı görünce
Cevap için teşekkür ederim.Ben lisans iktisat bitirdim formasyon yok.O yüzden kendi bölümümden atanmak bile bunlardan daha kolay.Yaş konusunda haklısınız.Geçen youtubeda gezinirken yorumlarda filan 30 yaşımıza kadar mı çalışcaz yazmşlar.ekşi sözlük filan bunlarla dolu.Okuyunca çok üzüldüm ama sizin yazınızı görünce çok mutlu oldum.Galiba sorun 30 yaşında olp ders çalışmayı yedirememek kendineIkıncı unv kayıtları bitti seneye baslamak için ıyıce arastırın benim bildiğim istanbul auzef çocuk gelısımı, lojistik bölümleri var, ben onlisans atandım onunda puanları 85lerde su an. Lojistik puanları düşük ama vardiyalı alim yapıyor oda bayan icin Uygunmu bılmıorum sadece bilgi vermek istedim. Bir kurumda memurken 43te tekniker olarak atanan abi vardi yani su yas takıntısıni herkes kenari bıraksın, atamasi olan bölümleri arastırın benim bilgim cocuk gelısımı, lojistik gibi bölümler. Formasyon varsa daha oncekı lisans okurken aldıysanız cocuk gelısımı iyi bir alternatif. Hem sağlık bakanliginda çocuk gelisimci, hemde okullarda ogretmen olabilirsiniz okurken aof de son sene staji varmış haftada bir gün sanirim.
Erzurum ata aof çocuk gelısımı 900tl, İstanbul auzef ise 400tl idi bu sene harçları. Kayıtlar geçti artik. Cok cok araştırin.
4 senelik bi üni bitirdikten sonra önlisans bitirseniz bile sadece lisansın kpss sine girebiliyormuşsunuz.. ben de 2. üni adalet kaydoldum ama kpss de faydası olmayacak bana..Ikıncı unv kayıtları bitti seneye baslamak için ıyıce arastırın benim bildiğim istanbul auzef çocuk gelısımı, lojistik bölümleri var, ben onlisans atandım onunda puanları 85lerde su an. Lojistik puanları düşük ama vardiyalı alim yapıyor oda bayan icin Uygunmu bılmıorum sadece bilgi vermek istedim. Bir kurumda memurken 43te tekniker olarak atanan abi vardi yani su yas takıntısıni herkes kenari bıraksın, atamasi olan bölümleri arastırın benim bilgim cocuk gelısımı, lojistik gibi bölümler. Formasyon varsa daha oncekı lisans okurken aldıysanız cocuk gelısımı iyi bir alternatif. Hem sağlık bakanliginda çocuk gelisimci, hemde okullarda ogretmen olabilirsiniz okurken aof de son sene staji varmış haftada bir gün sanirim.
Erzurum ata aof çocuk gelısımı 900tl, İstanbul auzef ise 400tl idi bu sene harçları. Kayıtlar geçti artik. Cok cok araştırin.
Mimarlık son derece prestijli , saygın ve getirisi yüksek bir meslek .
o mu bu mu diye birini düşündürmesine şaşırdım .
Benim kapalı arkadaşım da gayet güzel proje bazlı çalışıp mesleğini yapıyor . 5 küsür de maaş alıyor .
Memuriyet kafasından çıkmalısınız belki de .
Ayrıca görsel sanatlar okuyanlar 70 lerle çat çat atanmıyorlar . Size bunu kim söyledi ?
(grafikerim)
Verirlerdi de erkeklerle de çalışmak kolay değil, bazıları çok edepsiz oluyor. Kısaca insanlarla çalışmak burda zor. Bizim insanlarımız biraz kasıntı.
Siz hangi ülkede yaşıyorsunuz?![]()
Noldu kpss sınavınız.? Açıklandı da bugun
Burdaki insanlarla paylaşmak istemiş o yüzden yargılamak istemiyorum, belki psikolojik olarak hazır hissetmiyordur bilemem, şuanda iş bulmak daha zorlaştı. Umarım herkes iş bulur.izin vermeyecek bir ailenin kızına üniversite okutacağını sanmıyorum ben. sonuçta eskiden olan kız liseleri gibi kız üniversiteleri yok. her yer karma.
okula gidip gelmek değil de çalışmak mı sorun işin içinde erkekler olunca ?
eski konusundan da aklımda kalan konu sahibinin hiçbir şartı beğenmediği. eski konusunda da kp'si iş bulmak istedi diye tavır yapmıştı.
ben çalışmak istemediğini düşünüyorum. çünkü gerçekten çalışmak isteyen biri illa bi yerden başlar.
yaşı ilerledikçe herkes soracak onca yıl neden çalışmadığını. iş bulamadım dese vasıfsız damgası direkt vurulur. bunca zaman kimse beğenip denememiş diye.
Maalesef Tr .
Özel sektör bu hanımlar , beğenseniz de bu beğenmeseniz de bu .
Mimar olayım sadece ofisimde çizim yapaym olayı yok .
Ben de özel sektör çalışanıyım , böyle batan ne oldu bilemedim .![]()
Anlamadım...Mimar cok prestijli demişsin...Mimarlar iş bulamıyor..
Cok iyi kazanırlar falan demişsin
Tr de değil hayal dünyasında yaşıyorsun
Ben gördüğümü söylüyorum hanım efendi .
Tabiki de prestjli ve getirisi de yüksek , başka mimar hanımlar da aynı minvalde söylemişler zaten . Konunun içinde .
Siz meseleyi anlayamamışsınız, özel sektörde işte rahat bi 3 4 yıl sizi ezmeden , o parayı vermezler .
Konu sahibesi gibi erkeklerle çalışamam , geç saatlere kalamam , üstüm başım çamur olur kafasındaki biris misal özelde çok zorlanacaktır .
Bunun dışında sadece mimarlar değil herkes iş bulurken zorlanıyor günümüzde . Ne kadar kalifiye bi eleman olduğunuzla da alakalı biraz. .
Özel sektör bir okyanuuusss içindeki insanlar bilir.