• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çıkmazda hissetmek

İçinde yaşadığınız durum sizi zorluyor yardıma ihtiyacınız var kimi zaman insan pili bitmiş gibi hissediyor ama bir anneyse o pil hep sarj oluyor sizinde olacak mutlaka ama kendiniz için en sağlıklı olanı bulmakta allah yardımcınız olsun ben sizin yerinizde olsam birde ev hayatında olmayı denerim olmadımı dönüşü olmayan yol değil bi şekilde tekrar başlarsınız çalışmaya ama bi mola vermek size iyi gelebilir. Ebeveyn likte en önemli şey aynı dili konuşabilmek o zaman çocuk içinde herşey daha kolay oluyor bunu yakalamak bir şans yakalayamayan anne babaların öğrenmekten başka yolu yok eşinizde bunu öğrenmeli
oğlum da her sabah okula gitmeyeceğim diye ağlıyor :((

Yani sorunum hiyerarşiyle şunla bunla demişsin işe girmeden bilmiyor muydun kendi mesleğini yapmayacağını bence kendi mesleğini yapmak istiyorsan elini çabuk tut çünkü meslek yapa yapa gelişiyor yapmadıkça da unutuluyor... Çok mutsuzsan bence aç büronu keyfine bak. Denersin olmazsa yine girersin bir şekilde başka yere...
Yalnız şu notu da düşmek istiyorum büro açıp başarılı olabilecek bir imaj çizmedin bende belki de önce destek alıp kendi durumunu tekrar değerlendirmelisin.

Merhaba kk..
3 yaşını biraz geçmiş bir oğlum var çok hareketli,özellikle sabrımı sınıyor,o kadar üzülüyorum ki yaptıklarına değil aslında bu hale gelmesine,ben mi biz mi neden olduk sorusuna,sanki elimden kayıp gidecekmiş de şu masum hallerinde böyle davranan bir çocuk ilerde neler yapar,kötü biri mi olur,bizimle bağları tamamen mi kopar gider.. güzellikle anlatıyorum yanlışlarını,ama hiç birlik olamıyoruz eşim o kadar zorba ki ona,elinden bir şey alır ya da onu engellemek için ellerini tutar bance bu şiddet,sonra ben yumuşatmaya çalışırım ve derken ikimiz tartışırız çocuk mecburen susar :KK43:( o kadar kötü ki bu..uyumun olmaması aynı davranış kalıplarında olmamak;ebeveyn olarak..
Yoğun çalıştığım ama nefret ettiğim bir işim var.çok ama çok zorlanıyorum her sabah oraya ğiderken çocuğumdan ayrılmak da bir o kadar zor tabi..o da ücretsiz izin bitip de kreşe başladığından beri eli ağzında,sürekli parmaklarını ısırıyor,malesef dürtüsel bir çocuk ve kendinibu şekilde sakinleştirebiliyor ancak..
Bense o kadar yorgunum ki,ailemden tek bir gün bir destek görmedim,sürekli aranmayı sorulmayı beklerler ve onların derdi hiç bitmez bana bir gün olsun nasılsın diye sormadılar,ya da bir ihtiyacın var mı, herşey o kadar benim üstümde ki kendimi çok ama çok yorgun hissediyorum
Temizlik,yemek çoçuğu uyutmak ki bu tam bir sinir harbi,son üç ğündür çoçuğa karşı sabrımın ve tahammülümün azaldığını gördüm onu istemeden de olsa kırıyorum sonra çok üzülüyorum ama olan olmuş oluyor,
Eşim aşırı ilgisiz sorsanız ilginin ne olduğunu sorar,birbirine ruhen/bedenen temas etmeden yaşayıp ğidiyoruz,çoçuktan beri.. eş ilişkimizi ebeveynliğe kurban verdik ama ebeveynliğin de hakkını veremedik..
Yaşadığım stresli dönemde bir on kilo aldım duyğusal yeme bozukluğundan,şimdi bununla mücadele ediyorum,o da ayrı bir stres tabi
Gün içinde kendime ait kesintisiz bir saatim yok,işim ğeç bitiyor(18:30) çoçukla vakit geçir yemek yap ortalığı topla onu uyut derken ki uyutma 40 dk sürüyor uykum geliyor hop ben de yatağa,oğlumla birlikte yatıyoruz çünkü başka türlüsünü kabul etmiyor,çalışan anneler bilirler az zaman ayırıyor olmanın vicdan yükünü,bu sebepten razı oluyorum ben de..
Çok uzun bir özet belki bir iç dökme oldu..
Tüm bunların içinde sevmediğim kamudaki kariyer mesleğime son verip belki bir süre dinlenip kendi avukatlık büromu açmak istiyorum,eşim de hiç ama hiç istemiyor bu arada çok iyi kazandığı bir işi var,ben hiç çalışmasam da gül gibi geçiniriz ama o kamuda çalışmamdan yana,destek değil bu konuda..
Bense 7 yıldır bir türlü içime sindiremediğim her gün kurumun tuvaletinde ağladığım,azap gibi işe gittiğim ğünlerle dolu bir hayat istemiyorum.. ama eşim arkamda olmayınca cesaret de edemiyorum..
Buradaki akıllı güçlü kadınların yorumlarına ihtiyacım var..
Sevgiler

Sizin evliliğinizi çok daha önceki konularda eleştirmiştik,bi araba konunuz vardı ki hala aklıma gelir,eşiniz size zerre değer vermiyor hatta sizi sevmediğini düşünüyorum ama siz o zaman da eşinizle aranız düzelince bize sarmıştınız. Kabahatli biz yorum yapanlarmış gibi. O çocuğu o hale getiren sizsiniz,ayrılabileceğiniz halde devam ettiğiniz evlilik sizi bu hale getiren. Size herşey müstehak diyorum. U Uzmanhnm

Oturduğunuz yerden hiçbir şey düzelmez.Sizin kendi hayatiniz için kendiniz için birseyler yapmaniz lazim.Kimse size bu konuda birsey yapmayacak,siz yapacaksiniz.

Her ne kadar bu konuda hiç umudum olmasa da öncelikle o kocayi bosayin.Sizi sevmiyor,değer vermiyor.Değismeyecek de belli.Sonra işi de halledersiniz.Siz ne kadar mutluysaniz çocuğunuz o kadar iyi yetisir mutlu olur.'Ama çocuğum....' diye sacma sapan kanser bir evliliği sürdürmenin manasi yok.
Güya calisan kadinsiniz.Ne kendinize sayginiz var,ne bir durus sergileyebiliyorsunuz,ne izinsiz birsey yapiyorsunuz...Yazik cidden.Sizin gibi kadinlar böyle yaptikca adamlara kizmak pek mümkün değil.Asil suç sizde.

Sizin evliliğinizi çok daha önceki konularda eleştirmiştik,bi araba konunuz vardı ki hala aklıma gelir,eşiniz size zerre değer vermiyor hatta sizi sevmediğini düşünüyorum ama siz o zaman da eşinizle aranız düzelince bize sarmıştınız. Kabahatli biz yorum yapanlarmış gibi. O çocuğu o hale getiren sizsiniz,ayrılabileceğiniz halde devam ettiğiniz evlilik sizi bu hale getiren. Size herşey müstehak diyorum. U Uzmanhnm

Konu sahibesi o konunun da sahibesi mi?
O konuda da insanlar bu ne bicim bir insan, nasil bir hayat arkadasligi demisti....ben bu adamin duzelecegini sanmiyorum acikcasi, bu kacinci konu? Konularin icerigi hep ayni, konu sahibesi deger gormuyor, adam keyfine bakiyor. Konu sahibesi bosayip atmali.

O kadar çok problem varki ama ben tabiki en çok çocuga acıdı. Yazık günah anlaşamayan anne baba. Arada kalan çocuk. Nasış bir şey oldugunu çok iyi bilirim. Keşke benim acıdığım kadar siz de evladınıza acısanız. Ama ben sizde onu göremedim. Bana darılmayın. Eşin narsist tanısı konulmuş bir hastaysa ya tedavi olacak ya bitirip kendin bir hayat kuracaksın. Madem işin maaşın var. Hdr gün benim ve çocugumun psikolojısını bozan bir adamın benle ne işi olur. Çocugumun elini kolunu bağlayıp ona işkence edecek ağlatacak haa Allah yazdıysa bozsun. Bunu çocuguna yapma yaptırma.

Konu sahibesi o konunun da sahibesi mi?
O konuda da insanlar bu ne bicim bir insan, nasil bir hayat arkadasligi demisti....ben bu adamin duzelecegini sanmiyorum acikcasi, bu kacinci konu? Konularin icerigi hep ayni, konu sahibesi deger gormuyor, adam keyfine bakiyor. Konu sahibesi bosayip atmali.

Sevgili çeri önceki konularına bak lütfen,eşinin o kadar abuk davranışları var ki. Konushibi de o kadar pasif ki okurken insanı çıldırtacak cinsten. Ekonomik özgürlüğü de var ne diye devam ettiriyor bu evliliği anlamış değilim. Ne cinsellik ne saygı ne sevgi yok yok hiçbir şey yok. Lütfen şu tarz üyeler konu açıp sinirimizi bozmasın bari 😏🤨😏

O yetiştirdiğiniz çocuk yarın bi gün eş-sevgili-dost-iş arkadaşı vs vs olarak bizim çocuklarımızın karşısına çıkacak tek kötülüğü kendinize değil hepimize yapıyorsunuz aslında. Kurum tuvaletinde ağlıyormuş ahh tatlım çok etkilendim ne romantik bi hareket. Yahu bi sarsılın kendinize gelin bi çapınızı görün.

esinizin geliri iyi sizinde maasınız var bir yardımcı alsanız?

hergün gelen bir yardımci evi temizleyip yemek yapsa sizde cocugunuza ve esinize daha cok vakit ayirirsiniz.

Esiniz ev islerine yardım etmiyor cocugunuzlada cok ilgili degil anladığım kadarıyla. Sizinde vakitsizlikten esinizle iletisim kopuklugu yasiyorsunuz. Bu sizi cok bunaltıyor. Bari yardımcı tutarak yemek temizlik sorumluluğunuzu azaltın.

O yetiştirdiğiniz çocuk yarın bi gün eş-sevgili-dost-iş arkadaşı vs vs olarak bizim çocuklarımızın karşısına çıkacak tek kötülüğü kendinize değil hepimize yapıyorsunuz aslında. Kurum tuvaletinde ağlıyormuş ahh tatlım çok etkilendim ne romantik bi hareket. Yahu bi sarsılın kendinize gelin bi çapınızı görün.

Surekli ayni konunun evrilip cevrilip acilmasi yasaklanmali bence. Uyeler hasta oluyor sonra :olamaz:

Yani sorunum hiyerarşiyle şunla bunla demişsin işe girmeden bilmiyor muydun kendi mesleğini yapmayacağını bence kendi mesleğini yapmak istiyorsan elini çabuk tut çünkü meslek yapa yapa gelişiyor yapmadıkça da unutuluyor... Çok mutsuzsan bence aç büronu keyfine bak. Denersin olmazsa yine girersin bir şekilde başka yere...
Yalnız şu notu da düşmek istiyorum büro açıp başarılı olabilecek bir imaj çizmedin bende belki de önce destek alıp kendi durumunu tekrar değerlendirmelisin.
yorum için teşekkürler fakat
beni görmediğiniz ve tanımadığınız için üzerinizde çizdigim intiba çok da önemli değil ;)
bunu baştan bilmiyor muydum bilmiyordum çünkü hukuku sonradan okudum.

Ablacım kocan berbat manevi desteği boşver zaten ihtiyacın da yok kendine yetersin
Şu manevi destek aramaktan çıksan gerisini zaten getirceksin
Maaşın var mı? Var. Koy kenara 6 ay, olur sana maddi destek. Kocana da kusura bakma, yeni işyeri açıyorum onun için paraya ihtiyacım var diceksin.
Bunlardan bağımsız olarak sen zaten paranı kocana verme biriktir. Kocan normal değil, psikolojisi bozuk. Yarın öbür gün boşanıcam dersen 5 parasız kalma.
sizin eşiniz süper sanırım.

Bu arada sizin yerinizde olsam işi bırakmam bu herifi boşar atarım. Size zerre maddi manevi katkısı olmadığı gibi bir de aşağı çekiyor. Sizin derdiniz iş falan değil bence bu berbat evlilik. Sırtınızdaki bu kamburdan kurtulsanız işi de bu kadar dert edinmezsiniz.
evliliğinizde sıkıntılar var belli, boşanmak çözümse buyrun siz adım atın, boşanmak gibi bir düşüncem yok,iki yorumdan biri bunu söylüyorsunuz, evlilik kurumuna düşmün mısınız

eski konucular,bu tarz insanlar lütfen bana yorum yapmasın çünkü zamanla bir şeyler çözülür

sağlıklı yorumlar yapan herkese teşekkür ediyorum
konu açmada bir limit yok istediğim konuyu açabilirim,ha rahatsız olursunuz; yorum yapmazsınız olur biter
burda fikir almaya çalışan insanları aşağı çekip durmayın,
konu benim için kapandı,kararımı verdim,
sevgiler

O kadar çok problem varki ama ben tabiki en çok çocuga acıdı. Yazık günah anlaşamayan anne baba. Arada kalan çocuk. Nasış bir şey oldugunu çok iyi bilirim. Keşke benim acıdığım kadar siz de evladınıza acısanız. Ama ben sizde onu göremedim. Bana darılmayın. Eşin narsist tanısı konulmuş bir hastaysa ya tedavi olacak ya bitirip kendin bir hayat kuracaksın. Madem işin maaşın var. Hdr gün benim ve çocugumun psikolojısını bozan bir adamın benle ne işi olur. Çocugumun elini kolunu bağlayıp ona işkence edecek ağlatacak haa Allah yazdıysa bozsun. Bunu çocuguna yapma yaptırma.
ELİNİ KOLUNU BAĞLAYIP İŞMENCE ETMEK Mİ? yahu nasıl bir egzajere etmektertir,saçmalamayın

sağlıklı yorumlar yapan herkese teşekkür ediyorum
konu açmada bir limit yok istediğim konuyu açabilirim,ha rahatsız olursunuz; yorum yapmazsınız olur biter
burda fikir almaya çalışan insanları aşağı çekip durmayın,
konu benim için kapandı,kararımı verdim,
sevgiler

benim yorumum arda kaynadı. Bir daha dile getirmek istedim.

Eşinizin geliri iyiymis sizinde maasınız fena degildir kamudasınız cünkü eve hergün gelen bir yardımcı alsanız? yemegi temizligi yapar sizde ailenize daha cok vakit ayırırsınız.

Esinizle ilerisim probleminiz var gibi ve anladigim kadarıyla esiniz ev islerinede yardimci degil. ev islerini uzerinizden atarsanız esinizle ve cocugunuzla iletisimiz artar bu da sizi bir nebze rahatlatır.

Bende calisiyorum ve cocugum hareketli. Haftasonları cocuk oyun alanı olan bir restorena gitmek bana cok iyi geliyor mesela. oglum oradaki top havuzlarini seviyor ve oynuyor orada bizde esimle sohbet edecek vakit buluyoruz. Benim esim de cok sohbet etmez ama konuyu ben acarım ve yumusak bir dille cocuga soyle davranınca daha hırcın oluyor bir daha oyle davranmayalım diye alttan alttan mesaj veririm. suclamam sen davrandında oldu demem biz davrandik biz yapmayalim derim.

Yükünüzü hafifletip daha cok iletisime gecerseniz esinizle bence düzelebilir birçok sey.

evliliğinizde sıkıntılar var belli, boşanmak çözümse buyrun siz adım atın, boşanmak gibi bir düşüncem yok,iki yorumdan biri bunu söylüyorsunuz, evlilik kurumuna düşmün mısınız

Peki siz nasil bir cozum bekliyorsunuz?

Bakin, emin olun ozel hayatinizdan mutlu olsaydiniz ishayatinizi kafaniza bu kadar takmazdiniz. Mutsuzsa insan her sey batiyor inanin.

Simdi, onceki konunuza arabaya da yazmistim bu adamin sizi sevmesini, onemsemesini, deger vermesini umuyorsunuz, bekliyorsunuz. Ama olmuyor, yok iste. Bu adam sizi sevmiyor, bencil bir insan sadece kendisini seviyor daha da kotusu cocugunu da dusunmuyor ve sevmiyor. Bosuna bekliyorsunuz, bu adam sizi sevmez sadece sizi degil hicbir kadini sevemez zaten cunku problemli bir tip.
Ne bekliyorsunuz peki, bu evlilikten ne elde etmeyi umuyorsunuz? Umdugunuz sey olan adamin ilgi ve sevgisini elde edemiyorsunuz ne kadar beklerseniz bekleyin, ee tum konulariniz ayni oturun bir zaman cizelgesine koyun konularinizi ilerleme var mi yok mu...yok. Ayni konulardan 10 yil gecse yine acarsiniz emin olun. Karsimda adam sevsin diye uzulen, kendini paralayan, buraya yazan, surekli cikis yolu arayan mutsuz, tuvalette aglayan ve tukenmis bir insan var. Ne yazsaydim? Kangrenli kolla yasayan bir insana siz ne yazardiniz? Kolu keserseniz bir acir, iki acir ama 3.gun hayatiniza devam edersiniz o kadar.
Insanlar size yardimci olmaya calisiyor. Sizin cozumunuz durumu kabul etmek sonra da ne yapacagim peki diye takkeyi onune koymak. Beni evlilik dusmani ilan ederek, gercegi ortemezsiniz.

Peki siz nasil bir cozum bekliyorsunuz?

Bakin, emin olun ozel hayatinizdan mutlu olsaydiniz ishayatinizi kafaniza bu kadar takmazdiniz. Mutsuzsa insan her sey batiyor inanin.

Simdi, onceki konunuza arabaya da yazmistim bu adamin sizi sevmesini, onemsemesini, deger vermesini umuyorsunuz, bekliyorsunuz. Ama olmuyor, yok iste. Bu adam sizi sevmiyor, bencil bir insan sadece kendisini seviyor daha da kotusu cocugunu da dusunmuyor ve sevmiyor. Bosuna bekliyorsunuz, bu adam sizi sevmez sadece sizi degil hicbir kadini sevemez zaten cunku problemli bir tip.
Ne bekliyorsunuz peki, bu evlilikten ne elde etmeyi umuyorsunuz? Umdugunuz sey olan adamin ilgi ve sevgisini elde edemiyorsunuz ne kadar beklerseniz bekleyin, ee tum konulariniz ayni oturun bir zaman cizelgesine koyun konularinizi ilerleme var mi yok mu...yok. Ayni konulardan 10 yil gecse yine acarsiniz emin olun. Karsimda adam sevsin diye uzulen, kendini paralayan, buraya yazan, surekli cikis yolu arayan mutsuz, tuvalette aglayan ve tukenmis bir insan var. Ne yazsaydim? Kangrenli kolla yasayan bir insana siz ne yazardiniz? Kolu keserseniz bir acir, iki acir ama 3.gun hayatiniza devam edersiniz o kadar.
Insanlar size yardimci olmaya calisiyor. Sizin cozumunuz durumu kabul etmek sonra da ne yapacagim peki diye takkeyi onune koymak. Beni evlilik dusmani ilan ederek, gercegi ortemezsiniz.
bu konuya açıklık getireyim o halde
birincisi eşimi terapiste gitmeye ikna ettim nitekim de gitti,terepist tanıyı koydu ve malesef bu iyileşebilecek bir hastalık değil dedi ve önerilerde bulundu.. eşimle herşeyi konuştuk ve evet o elinde olmadan böyle,çok uzatıp ayrıntılarla boğmak istemiyorum ama şunu söyleyebilirim durumun benimle ilgisi yok,o böyle kimle evlense böyle olacak çünkü doğduğunda böyleydi,terapistin tek önerisi ya kabul et ya ayrıldı,ben kabul etmeyi seçtim
eşim vaov süper değişmedi,biraz törpülendi,araba konusunda sizlere çoook teşekkür ederim çünkü tüm yorumları tek tek okudum ona,ancak o zaman yanlışını görebildi ki bu onun icin çok büyük bir adım
ben ne yaptım? beklentilerimi azalttım
yine buraya bir buhran anımda konu açabilirim lütfen artık eski konu mu muhabbeti yapmayın o an yazdğıma bakın veya görmezden gelin benim amacım yardım almak amaç hasıl olsun.. burda böyle konudan bağımsız tartışmalar gerçekten yoruyor,cevap vermeyedebilirim ama belki bundan sonra bunu denerim

Back
X