demek bizleri aldatıyorsun...hemen evine dönbelli güzel olduğu ayrılmadın buradan
yemeklerini yaptın inşallah,oğlanı aç bırakma buralarda
Dolmalar,sarmalar,salatalar,çikolatalı pastalar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
demek bizleri aldatıyorsun...hemen evine dönbelli güzel olduğu ayrılmadın buradan
yemeklerini yaptın inşallah,oğlanı aç bırakma buralarda
Dolmalar,sarmalar,salatalar,çikolatalı pastalar,kadının budu köfteler,kuru ama kızarmamış,hazırlanıp folyalanmış köfteler hepsi burda, benim buzdolabımda...Kazen kızacak gene konu dışına çıktık diye.Donkişotluğu bırakıp,dön topiğine NLDGLP.
hiç aklımda yokken, başlığı görünce koştum;
şimdi elimde çikolata hem okuyorum, hem çikolataları mideye indiriyorum, ohhh ne güzel))
bak atlar taksiye gelirim senin yanaklarından ıssırırım,donkişot seni gülmekten gözümden yaş geldi,oğlan ne kafayımı yedin diyor:))) kızlar toplanın akşama nldglp deyiz evi biliyorum merak etmeyin...ziyafet var koşun![]()
Aslında varya iyi fikir.Benim NLDGLP nin harflerinin yerlerini değiştirsem olay tamam.Ama donkişot değil de DONGİLOP tam uyuyor) yeni harflerim şöyle arkadaşlar
NGLP açılımı(dongilop)
Ooooo biri çikolata mı dedibenim tercihim bitterden yana.Hatta o kadar çok seviorumki tatlıyı çikolata türü şeyleri yemekten önce geliyo benim için.Ayrılmaz bir bütünüz çikolata ve ben
yemek aramam o kadar ne bulursam yerim.Oğlumda bana çekmiş yemekte değilde çikolatalarda kalıyo gözü yavrumun.Markete gittiğimde çikolata almadan gelmem ailece gofret çikolata götürüyoruz vallahi.Bu ne hastalık böyle insanın damağı kızıyo yani.
dur değiştirme birde bunu yazmayı öğrenememseninkini zor öğrendim...donkişotum benim...insan bir ağız ucuyla gelin başımın üstünde yeriniz var der,ne olacak altı üstü 50 kişi oluruz topikten çok mu????
o hastalık bende çocukluğumdan beri var,sanıyorum babacığımın her akşam eve gelirken çikolatalar,gofretler getirmesinden alışkanlık kaldı bana...bedenim değil ruhum istiyor ben napiimmm:)
her gün 1 tablet çikolatam var yediğim markada hep bellidir,başkasını yersem bile illaki onu yemem lazım yoksa uykumdan uyanıyorum aklıma geliyor ve kocişle bile paylaşmıyorum düşünün artık
Nutellayı hiç söylemiyim,4 yıldır evliyiz her hafta 1 adet 750 gr Nutella tükeniyor evde,eşim alıştı alırken yedeğini dahi alıyor adamcağız napsssıınnn
bazen kendimi kaptırıp alıyorum elime kaşığı ve kavanozu,Allah ne verdiyse:)
doktora gitme ihtiyacı hissetmedim hiç bu konudan dolayı,böyle mutluyum.)
hiç aklımda yokken, başlığı görünce koştum;
şimdi elimde çikolata hem okuyorum, hem çikolataları mideye indiriyorum, ohhh ne güzel))
Ooooo biri çikolata mı dedibenim tercihim bitterden yana.Hatta o kadar çok seviorumki tatlıyı çikolata türü şeyleri yemekten önce geliyo benim için.Ayrılmaz bir bütünüz çikolata ve ben
yemek aramam o kadar ne bulursam yerim.Oğlumda bana çekmiş yemekte değilde çikolatalarda kalıyo gözü yavrumun.Markete gittiğimde çikolata almadan gelmem ailece gofret çikolata götürüyoruz vallahi.Bu ne hastalık böyle insanın damağı kızıyo yani.
yorumların hepsini okumadım ... ama aynı sorunu yaşayan we kurtulan biri olarak yazmak istedim...
malesef çikolata gibi basit şeker içeren tatlıları ( gofretli çikolata fındık ezmeli vb...) ne kadar çok yesek okadar ihtiyacını duyuyoruz.. çünkü kanda ani şeker iniş çıkışlarına sebep oluyor....
wazgeçmek kolay olmuyor ne yazıkki ama benim gibi geceleri kalkıp sarelle kutularını boşaltacak kadar bağımlıysanız tehlike sinyalleri çalmaya başlamış demektir...
benim nasıl bıraktığıma gelirsem.... ( dahiliye uzmanı arkadaşımında tavsiyasiyle )
canım çikolata çektiğinde bitter çikolata yedim ,, haliyle sütlü çikolata weya gofretli çikolatalar gibi abartamıyorsunuz; hemencecik bayıweriyor ... sonra bitter çikolata ile meywe karışımı yemeye başlıyorsunuz tarçın eşliğinde....
nedense meywenin tadı daha hoş geliyor çikolatayı azaltıyorsunuz (muz- kayısı- şeftali - kawun wb..)
yapabiliyorsanız 1 hafta hiç vücuda şeker içeren besin almamaya gayret edin ... daha sonraki hafta yiyecekseniz yada ben dayanamam yerim diyorsanız çikolatayı mutlaka tarçın serperek yeyin ... hatta her tatlıyı tarçınla yeyin... en azından kendinizi halsiz hissetmeyeceksiniz.....
we biraz yemek gerekiyor sanırım çünkü mutluluk hormonunu salgılattığı söylenir tabiki tarçın ile :))))))))))....
ucuz çikolata gofret falan al ye ...uzunca bi müddet çikolata yiyesi kalmıyo insanın:))))
Yeme kısmında hiç şikayetçi olmadım ama işte sonraki halsizlik mahvediyor beni....Eğer halsizlik hissetmesem inanki çok yerim:)