Çikolata bağımlılığı

sigarayı bıraktım çikolatadan vazgeçemiyorum bende .hele şu sıralar diyetteyken daha da beter aklıma geliyo sanki
bi arkadaş bitterden bahsetmiş ben onu daha çok seviyorum .
her şey iradede bitiyo aslında yemicem dersek başarabiliriz
ben senin kilonu merak ettim .bu kadar yiyince kilo almıyomusun :18::18:

sanırım bünyeden bünyeye değişiyor canım,ben hiç halsiz olmam aksine enerji bombasıyım maşallah
şu anda bile gaza geldim elimde kavanozum kaşığım:))

Kötü örnek oldum herkese desene...
Bir kaç tane daha bu şekilde mesaj gelirse sanırım dayanamıycam amann diyip yiycem:)

sigarayı bıraktım çikolatadan vazgeçemiyorum bende .hele şu sıralar diyetteyken daha da beter aklıma geliyo sanki
bi arkadaş bitterden bahsetmiş ben onu daha çok seviyorum .
her şey iradede bitiyo aslında yemicem dersek başarabiliriz
ben senin kilonu merak ettim .bu kadar yiyince kilo almıyomusun :18::18:

Evet iradeyle alakalı kesinlikle...Şuan boyum 160 kilom 70 di en son 1 ay oldu tartılalı:)

bi zamanlar bende çikolata delisiydim.çikolatayı görünce gözüm dönerdi ama artık reflü hastasıyım.çikolata yemeye korkuyorum :( sadece sbah kahvaltı da ağzımın suyu aktı diye iki parça ekmeğe sürdüm yedim ama korka korka :(:(:(

ne zormuş yaa sevdiğinden uzak kalmak :ssz:

yaa ewet aslında halsizlik we kilo problem ... yoksa çikonun ne suçu warki :))))

ben yemiyorum demiyorum elbet yiyorum ama ben çok abartmıştım kızlar.. 500 gr lık sarelle kutusu için 10 dk kafi idi :))))

83 kg olmuştum 1.68 boya....

birde şöyle söylenir sizlede baylaşim ne kadar doğru bilmiyorum
tatlıdan sonra içilen kefir şekeri enerjiye çewirirmiş ... google amcam ööle söledi :)=)))

bi zamanlar bende çikolata delisiydim.çikolatayı görünce gözüm dönerdi ama artık reflü hastasıyım.çikolata yemeye korkuyorum :( sadece sbah kahvaltı da ağzımın suyu aktı diye iki parça ekmeğe sürdüm yedim ama korka korka :(:(:(

ne zormuş yaa sevdiğinden uzak kalmak :ssz:
offf offffffffffffffff

cikolatayi duyan burayya damlamissssssss tüm estetik bölümünü nerdeyse fresiz gördüm gibiiii limon dahiiiii burdaydiiii
aslinda sonumuzun amarika gibi olmasini istemiyorsak bizden gectide cocuklarimizi kurtaralim tatli tuzlu gidalardan baya bir obazite bizi bekliyorrr cocuklarimizida
eskiden babannem felan elma kuruttururdu kisin iyi olur hosaf felan diye annemgil köylü isi diye kulanmazlardii bu gün markette ne gördüm cipss yerine elmayi kurutmuslar onlari yerlestiriyorlar ay inanamadim aldim tadi süperdi cipp yerine kurutulmus elma aldim cocuklara cok degisik geldi bayada begendilerrr
aslinda her sey alismakla ilgili heral 40 günde her seye alisiliyormus seker yemezsen beyin sekeri siliyormus tuzsuz yersen tuzu beyin siliyormus

Bende 21 gün diye duymuştum.Aynı şeye beyin 21 gün boyunca maruz kalırsa kabullenirmiş yani.Bilmiyorum kaç gün sürecek :))

dışın agrımıyor mu yau.. ayrıca benım cok yıyınce mıdem bulanıyor cıkolatadan..

ah bendede kahve bagımlılıgı var.. kahvenın her türlüsüne bayılıyorm.. sabah kalkar kalmaz mutlaka bır fıncan ıcmelıyım yoksa eksık hıssedıyorum kendımı .. ögleden sonra yıneee yemek yıyınce yemekten sonra yınee..aksam tv yada kıtap dergı vs eslıgınde yıne mutlaka kahve ararım :12:

psıkolojık sorununuz yada depresyon belırtılerı varmı bılmıyorum ama ,

kadınların bu donemlerde cıkolataya fazlasıyla yogunlastıgı

onun yanında alısverıse yogunlastıgı goruluyormus .

cıkolota mutluluk hormanı saglarmıs .kadınlarda bu donemlerde

sıstem dısı cıkolataya yonelırlermıs mutluda olurlarmıs valla :)

en azından kendı adıma konusayım ben cıkolata yerken

ve alısverıs yaparken cok mutlu oluyorum .ayaklarım yerden kesılıyo valla :16:

özellıkle alısverıs yaparken hıc bır erkek benı alısverıs yaparken heyecanlandıgım

gıbı heyecanlandırmamstır :1: bende su sıralar depresyondayımda

cıkolata ve alısverıs benı cok mutlu edıyor :)

zarar verecegını sanmıyorum yaa korkmayın sızde .

Valla dediğim gibi evde yalnızım,bir yere çıktığım yok,küçük bir köyde yaşıyorum.Bu sebepler beni sıkıntıya,sıkıntıda abur cubura yönlendiriyor sanırım....

Söylediklerin gizli şekeri haber veriyor.
Bende sürekli yerdim, sonra bütün gün yorgun olurdum.
Meğersem diyabetmişim.
Bunu diyetisyene gidince öğrendim.
Endekronoloji de böyle bir şeye rastlanmamıştı.
Daha kapsamlı ve genel bir test gerekiyor.
Açlığı, tokluğu bir süre izlemeleri lazım.
Ben 1 ay boyunca 3 günde bir kan vermiştim.
Maalesef çağımızın hastalığı.
Çok fazla ekmek, tatlı tükettiğimiz için yorgun oluyoruz.
Ama ben atlattım şükür. Hem kilo verdim hemde aşırı derecede olan tatlı bağımlılığımdan kurtuldum.
Önceden bir paketi 5 dk da bitirirken şimdi 2 günde zor bitiyor :))

canınız cikolata istediğinde sade bitter cikolata yiyin..tek tek markaları deneyerek en acısını tatsızını deneyebilirsiniz..faydası olacaktır :)

Dün bu konuyu açtığımdan beri çikolata namına birşey yemedim.Sadece kızıma yaptğım muhallebiden yedim :1:Üstümdeki yorgunluk ta gitti,düne göre gözüm açıldı:) Böyle devammm:3:

çikolatayı sevmeme rağmen alerjim var.yediktn sonra hem aşırı başağrısı çekiyorum hemde tüm gün yataktan kalkamıyor,ölü gibi yatıyorum.ama bunu bile bile kaçamak yapıyorum..yaşasın çikolata sevgisi.siz yinede çikolatayı azaltın..

tam benım konum kılolarca wersınler yıyıp kalkarım cıkolatayı hahhaha:9:
o yuzden basenler aldı yurudu:5:

Back
X